首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Natural selection describes the biological process in which the differences of individuals within a population influences their
Natural selection describes the biological process in which the differences of individuals within a population influences their
admin
2011-01-06
69
问题
Natural selection describes the biological process in which the differences of individuals within a population influences their abilities to survive and reproduce in an environment. The differences in individuals is a result of their genetic inheritance from their parents. In a population, any characteristic which blocks reproduction success tends to decrease generation by generation. In time, the ill-adapted die out. On the other hand,the individuals who do survive and reproduce will tend to produce offspring which are better adapted to the environment. Natural selection tends to promote adaptations that will increase the organism’s ability to survive in an environment.
Natural selection can serve to stabilize a population if the new traits, called mutations, are eliminated when they appear because they are not as well-adapted to the environment. The opposite effect is obtained when a new trait is introduced which allows individuals to adapt better over time, the species will change as this mutation becomes more widespread in the population. In human beings, increased brain size helped individuals to adapt better, and so brain size increased gradually in the species. Changes in the overall genetic makeup of a population are normal when there are environmental changes, especially sever environmental disruptions. Specialized adaptations to specific environments can lead, over time, to the development of subpopulation of individuals, ones who are better adapted to particular soil conditions food sources and so on. Given enough time, these subpopulations may develop into separate species, such as zebras and horses, living in distinct environments and not interbreeding.
Which of the following is NOT true about natural selection?
选项
A、Natural selection favors adoptions that help a species to survive.
B、Natural selection works against extreme changes in a species.
C、Natural selection allows helpful new traits to spread through a population.
D、Natural selection occurs in periods of severe environmental disturbances.
答案
D
解析
题目询问以下选项哪一个不是自然淘汰的正确描述。A选项在之中第一段末句中出现,B答案与第二段的第一句内容相同,均为“避免种类极度变化”,C答案可从第二段第二句中找到。排除A、B、C,故D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cK1d777K
本试题收录于:
职称英语卫生类B级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类B级
职称英语
相关试题推荐
ItiscommonforAmericanstohavedifferent"circlesoffriends"suchaschurchfriends,workfriends,orsportsfriends.【R1】__
ThenumberofspeakersofEnglishinShakespeare’stimeisestimatedtohavebeenaboutfivemillion.Todayitisestimatedthat
Inthelate1960’s,manypeopleinNorthAmericaturnedtheirattentiontoenvironmentalproblems,andnewsteel-and-glassskysc
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesandtoblamethemforthemostofthemisunderstandings
ItiscommonlybelievedintheUnitedStatesthatschooliswherepeoplegotogetaneducation.Nevertheless,ithasbeensaid
Playistheprincipalbusinessofchildhood,andinrecentyearsresearchhasshownthegreatimportanceofplayinthedevelopm
Formuchofthepastdecade,AmericanandBritishscientistshavebeenannoyedbythephenomenonknownastheFrenchParadox.Nu
Youaregoingtoreadamagazinearticleinwhichafatherdescribeshisrelationshipwithhisson.Forquestions8-14,chooset
CallingforSafeCelebrationsLastFourthofJuly,Pete,a14-year-oldboy,wasenjoyingthelit-upskiesandloudboomsfro
EatingPotatoesGivesYourImmuneSystemaBoostEatingpotatoesisnotonlygoodforbowelhealth,butalsoforthewholei
随机试题
Teachersaresomeofthemostimportantprofessionalsintheworld.Theyareresponsible【C1】______preparingfuturegenerations
生长发育顺序中错误的是()。
A.氨曲南B.头孢羟氨苄C.多西环素D.盐酸米诺环素E.阿奇霉素含有对羟基氨苄结构的是()
肝气郁结型郁证应用下列何法进行治疗
下面哪种情况下的群桩效应比较突出?
在历史文化街区、名镇、名村核心保护区范围内,除新建、扩建()外,不得进行新建、扩建活动。
当社会总供给大于总需求时,政府预算一般采取()。
下列关于公允价值计量相关资产或负债的有序交易的表述中,错误的是()。
A.甲状腺乳头状癌B.甲状腺滤泡状癌C.甲状腺髓样癌D.甲状腺未分化癌来自甲状腺C细胞的癌是
—So,whatdidyouthink?—Really,notatallbad.She’sdifferentfromhowsheappearsonTV,thatactress,isn’tshe?—Yes,s
最新回复
(
0
)