首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The Open University. B、The Young Foundation. C、The British government. D、The School of Everything. B该题问新型学校的想法来自哪里,录音开头说到这个想法源
A、The Open University. B、The Young Foundation. C、The British government. D、The School of Everything. B该题问新型学校的想法来自哪里,录音开头说到这个想法源
admin
2019-09-18
59
问题
Hello, everybody. What I want to talk about today is an idea for a new kind of school, which turns on its head much of our conventional thinking about what schools are for and how they work[20]Where it comes from is an organization called the Young Foundation, which, over many decades, has come up with many innovations in education, like the Open University, and things like Extended Schools, Schools for Social Entrepreneurs, Summer Universities, and the School of Everything.
About five years ago, we asked about what was the most important need for innovation for schooling here in the U.K. And we felt the most important priority was to bring together two sets of problems. One was large numbers of bored teenagers who just didn’t like school and couldn’t see any relationship between what they learned at school and their future jobs, Hand the other was employers who kept complaining that the kids coming out of school weren’t actually ready for real work and didn’t have the right attitudes and experience.
After hundreds of conversations with teenagers, teachers, parents, employers and schools from Paraguay to Australia, and looking at some academic research which showed the importance of non-cognitive skills and formal academic skills, we came up with an answer, which we called a studio school. We called it studio school to go back to the original idea of a studio in the Renaissance where work and learning are integrated. You work by learning, and you learn by working.
The design we came up with had the following characteristics: first of all, we wanted small school, about 300 to 400 pupils, 14 to 19 year-olds, and critically, about 80 percent of the curriculum would be done not through sitting in classrooms, but through real-life, practical projects, working on commission to businesses, NGO’s and others. Every pupil would have a coach, as well as teachers, who would have timetables, much more like a work environment in a business. All of this will be done within the public system, funded by public money, but independently run. There would be no extra cost, no selections. And pupils would be allowed the route into university, even many of them would want to become entrepreneurs, and have manual jobs as well. Underlying it were some very simple ideas that large numbers of teenagers learn best by doing things, they learn best in teams, and they learn best by doing things for real—all the opposite of what mainstream schooling actually does.
20 Where does the idea for the new kind of school come from?
21 What do employers always complain about according to the speaker?
22 What is the basic idea of the studio school?
选项
A、The Open University.
B、The Young Foundation.
C、The British government.
D、The School of Everything.
答案
B
解析
该题问新型学校的想法来自哪里,录音开头说到这个想法源于一个叫Young Foundation的组织,故B正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cRW7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
CanMixofTeachers,ComputersLeadtoPupilSuccess?[A]WhenvisitorstotheCarpeDiemcharterschoolsee175studentswearin
CanMixofTeachers,ComputersLeadtoPupilSuccess?[A]WhenvisitorstotheCarpeDiemcharterschoolsee175studentswearin
Manycountrieshaveaholidaytocelebrateworkers’rightsonoraroundMay1,butLabourDayinCanadaiscelebratedonthefir
A、Studenttofacultyratioisbig.B、Studentsarecriticaltoprofessors.C、Goodprofessorsandsmall-scaleclasses.D、Thestude
继续教育(continuingeducation)是面向学校教育之后所有社会成员特别是成人的教育活动。随着终身教育思想已经为越来越多的人所接受,人们越来越重视继续教育。在中国,继续教育形式多样,包括自学考试、函授教育、夜间大学和电视大学等。除了传统的课堂
A、Itpaidoff.B、Itturnedouttobeanightmare.C、Itwasovercharged.D、Itmadeheranexpert.A短文在谈论Ashley的海外经验时提到,她的海外学习经验让她
A、Puttinguppostersforherworks.B、Attendinganartclass.C、Decoratingherdormroom.D、Organizingaglobaltour.C①四个选项都是现在
A、Toletoutcleangas.B、Totakeinharmfulgas.C、Tousevariousplants.D、Tolettheairflowfreely.C短文末句明确提到,使空气清新的最有效方法就是
A、Stopinthemiddleoftheclass.B、Speedupthepace.C、Marchinplaceforawhile.D、Concentrateonexercise.C短文谈到,如果你在有氧课里太
A、Theyaremanagerandassistant.B、Theyarebusinesspartners.C、Theyarecustomerandmanager.D、Theyarecoworkersofthesam
随机试题
Thecarcrashedintothetrain,andthedriverwaskilled______thespot.
一位18岁的男患者,入院后常卧于床并侧耳倾听,说屋外有人说自己的坏话,为此常愤愤不平。并常向窗外说:“我要和你辩论,我太冤枉了”。该患者最适宜做如下哪种检查
企业应当自月份或者季度终了之日起()日内,向税务机关报送预缴企业所得税纳税申报表,预缴税款。
常规高空气象探测资料。观测资料的时次根据所调查常规高空气象探测站的实际探测时次确定,一般应至少调查()(北京时间08点)的距地面1500m高度以下的高空气象探测资料。
读“某地区等高线分布图”,完成下列问题。图中为____________地形,判断理由是____________。
评定学生成绩的方法除百分制记分法外,还有一类是()。
下列关于社会主义法治理论主要内涵的说法,正确的有
市内一家珠宝店在大年初一营业后,竟然在夜间打烊后失窃了大量珠宝。店方紧急报案,警方发现作案的手法干脆利落,因而怀疑在三名店员中有人监守自盗,于是对他们进行了逐一询问。店员甲说:“我昨天下班后,吃过晚饭,见时间尚早,就一个人去看了场电影,大概在12点才回家睡
Itwilltakeustwentyminutestogettotherailwaystation,______trafficdelays.
Whycan’tthemangotothemovie?
最新回复
(
0
)