首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What is the main idea of this passage?
What is the main idea of this passage?
admin
2014-01-17
50
问题
What is the main idea of this passage?
In every school there is a "top" crowd that sets the pace, while the others follow their example. Let’s say the top crowd decides that it is smart to wear bright red sweaters. Pretty soon everybody is wearing bright red sweaters. [12]There is nothing wrong with that, except the fact that for some people bright red is rather unsuitable. The unsuitable can even become dangerous, if the top crowd decides that it is smart to drink or to drive cars at seventy miles an hour. Then the people who follow the example are endangering their very lives. They are like sheep being led to the slaughter. Now, it is likely that you have come across situations like these more than once in your life. In fact, it is likely that at one time or another you probably did something you knew to be wrong. You may have excused yourself by saying, "Gee, the crowd does it." Well, let the crowd do it, but don’t do it yourself. Learn to say "No." [13]Develop your own standards and your own judgments. If you know the crowd is planning something of which you disapprove, have the courage to bow out gracefully. [13]You’ll have the satisfaction of standing on your own two feet.
选项
A、the crowd is wearing them.
B、you can’t afford them.
C、you don’t look good in red.
D、it is against school regulations.
答案
C
解析
文中提到人人都跟随潮流,穿大红色衣服没什么错,除了大红色很不适合某些人。原文中的except即题目中间到的disapprove,故正确答案应该是C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ceFK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Parentsoftenwonderwhattheirlittleonesareabsorbingfromthem.Forexample,mymotherhadawonderfulvocabulary.Soitma
WriteonANSWERSHEETTHREEanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation:Yourformerhigh-schoolclassmate
Itmaybeoneoftheworld’sgreatshoppingdestinations,butLondon’sRegentStreetisfailingthefashiontest,accordingtot
Theschemewas______whenitwasdiscoveredthatitwouldbeverycostly.
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimportantone.Anestimated90percentofallillnessmayb
Womendriversaremorelikelytobeinvolvedinanaccident,accordingtoscientists.Researchers(1)______6.5millioncarc
Thecompany______ariseinsalaryforitssalesmanagers,butnothinghashappenedyet.
Accordingtothespeaker,yogashouldNOTbedescribedas______
Afteracarefulexamination,thedoctor_________anewmedicalandatwo-dayrestforthepatient.
随机试题
下列资本工具中,()属于商业银行的二级资本。
北大百年校庆时,昔日学友甲、乙、丙会聚燕园。时光荏苒,他们都功成名就,分别成为作家、教授和省长。还知道:Ⅰ.他们分别毕业于哲学系、经济学系和中文系。Ⅱ.作家称赞中文系毕业生身体健康。Ⅲ.经济学系毕业生请教授写了一个条幅。Ⅳ.作家和经济学系毕业生在
A.读码框移B.氨基酸置换C.两者均是D.两者均不是点突变可导致
铁路旅客张某出站检票时,发现车票丢失,承运人要求张某补票并加收票款。张某找到三名旅客证明自己的车票丢失。对此。下列说法正确的是()。
下列哪种情形,公司股东不能向法院起诉申请解散公司?()
公路土钉支护的土钉内部整体稳定性验算的安全系数取为()。
为了使教室内的学生避免接受外界环境的干扰,下列方法最有效的是()。
简述《新华日报》在抗战和内战期间,创办、延续及停刊过程。(厦门大学2013年研)相关试题:(1)《新华日报》的办报意义以及对后来的办报活动有何借鉴?(重庆大学2013年研)(2)简述《新华日报》的历史沿革及其在不同时期的地位和作用。(中国传媒大学20
当x>0,y>0,z>0时,求u(x,y,z)=lnx+lny+3lnz在球面x2+y2+z2=5R2上的最大值,并证明abc3≤(其中a>0,b>0,c>0)
ErgänzenSieVerbenimPräsens!(haben/finden/suchen/treiben/lesen/schlafen/halten/gefallen/geben/sein)Es__
最新回复
(
0
)