首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The development of quality education. B、The change of people’s interest. C、The increasing number of young people. D、The compet
A、The development of quality education. B、The change of people’s interest. C、The increasing number of young people. D、The compet
admin
2013-10-28
46
问题
Museums have changed. They are no longer places that one "should" go but now they are places to enjoy. At a science museum in Canada, you can feel your hair stand on end as harmless electricity passes through your body. At the Children’s Museum in New York, you can play an African drum. There are no "Do Not Touch" signs in some other museums in the USA. More and more museum directors have realized that people learn best when they can become part of what they are seeing. In many science museums, the visitors are encouraged to touch, listen, operate and experiment so as to discover scientific rules for themselves. The purpose is not only to provide fun, but also help people feel at home in the world of science. If people don’t understand science, they will be afraid of it; and if they are afraid of science, they will not make the best use of it.
One cause of all these changes is the increase in wealth and spare time. Another cause is the growing number of young people in the population. Many of them are college students or college graduates. They see things in a new and different way. They want art that they can take part in. The same is true in science and history.
The old museums have been changing and the government is encouraging the building of new, modern museums.[31]In the United States and Canada, there are more than 6,000 museums, almost twice as many as there were 25 years ago.
29. In what aspect have the museums changed, according to the passage?
30. What is one of the causes of the changes in museums?
31. How many museums were there 25 years ago in the United States and Canada?
选项
A、The development of quality education.
B、The change of people’s interest.
C、The increasing number of young people.
D、The competition among museums.
答案
C
解析
细节题。文中提到,造成这些变化的原因之一就是财富的增长和空闲时间的增多,另外一个原因就是青少年人口的不断增长(the growing number of young people),[C]为原因之一,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cf27777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
InAmericaandmanyothercountries,onespecialkindofboxcontainsthefuture.It’scalledaballotbox.Whatpeopleputinto
A、Becausetheyreceivefullattentionfromparentsforsometime.B、Becausetheyareborntobemorecompetitive.C、Becausethey
Direction:Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledThePhenomenonofEmptyNest.Youshouldwri
Undersuchsevereconditions,___________________(我们要牢记节约用水).
Nodirectrelationshiphasbeenprovenbetweenhighcholesterollevelsandheartattacks.Itcanbeeasiertochangeourdieta
A、Heshouldbecarefulwhenusinghiscreditcards.B、Heshouldcookbyhimself.C、Heshouldstopspendingmoneyonentertainmen
A、TheeruptedlavaB、Thedestructiveash.C、Theunbearableheat.D、Thepoisonousgas.BB是反复明确听到的信息。A先被女士提及,但随即被男士否定。原文出现了最高级the
A、Ithasapersonalstyle.B、Itsoundsveryfamiliartoourears.C、Itisonewhosestyleyoucannotrecognize.D、Itdoesnotbe
July11Ileftonmytriptoday.Havingbeenoverseasbefore,Ifeltsomewhatateasewiththeideaoftraveling【B1】______.
A、AboutfivemillionofthepopulationoftheUnitedStatesisofAsianorigin.B、MostoftheChinesewereemployedinheavyind
随机试题
《汉语拼音方案》中的字母i代表了三个不同的音素。()
电视广告的特点有________、________、________、________、________。
13岁男孩,平素喜踢足球,近一周左小腿上端前侧疼痛。查体:左小腿上端前侧隆起,皮肤无红肿发热及静脉怒张,压痛明显。X线片示胫骨结节骨骺增大、致密。应首先考虑的诊断是胫骨结节()
硝苯地平渗透泵片【处方】药物层:硝苯地平(40目)100g氯化钾(40目)10g聚环氧乙烷(Mr200000,40目)355gHPMC(40N)25g硬脂酸镁(4
山民甲以捕毒蛇为生,捕得后,置家中木桶内,自己经常在桶里洗手,蛇一动不动。乙至甲家,甲请乙在放有毒蛇的桶中洗手,乙被桶中蛇咬中毒,经救截去一臂。甲的行为:
某农用收割机制造企业生产B10-3型号收割机,年产量30000台,每台B10-3型号收割机需要D5-0031号齿轮1个。该企业年初运用在制品定额法来编制生产作业计划,确定本年度车间的生产任务,相关信息及数据如下:生产作业计划的特点不包括()。
下列选项中,描述错误的有()。
()是人民政府行使监察职能的主管机关。
【F1】We’removing;intoanotherera,asthetoxiceffectsofthebubbleanditsgraveconsequencesspreadthroughthefinancials
Tasteissuchasubjectivematterthatwedon’tusuallyconductpreferencetestsforfood.Themostyoucansayaboutanyone’sp
最新回复
(
0
)