首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Textbooks in the U.S. are so expensive that even used versions can give students a sharp pain in the wallet The 7th edition of F
Textbooks in the U.S. are so expensive that even used versions can give students a sharp pain in the wallet The 7th edition of F
admin
2023-02-20
25
问题
Textbooks in the U.S. are so expensive that even used versions can give students a sharp pain in the wallet The 7th edition of Francis A. Carey’s Organic Chemistry—a. standard text for pre-medical students-costs $213 new and somewhere around $150 used. Add to that the companion study guide (学习辅导书) ($113 new; $90 used) and a student would pay between $326 and $240 for just one course. With four to five courses a semester—many assigning multiple textbooks—the costs add up.
The same edition of Organic Chemistry, however, is available on a Canadian website called AbeBooks. com for $12. The book is an international edition, printed in English but sold in India, and identical to its expensive American edition except for its soft cover. With a click of the mouse, a student could save hundreds of dollars.
According to the Advisory Committee on Student Financial Assistance, U.S. textbook prices rose 186% between 1986 and 2004, or twice the rate of inflation. College students now spend roughly $900 on textbooks every academic year, books they are required by their professors to purchase. This
disconnection
between the buyer and the seller allows publishing companies to artificially inflate their prices.
International textbooks are printed—frequently in India, although sometimes in other Asian nations— under copyright agreements with Western publishers that allow the books to be sold for a discounted price. "The reasoning is that people in other countries can’t afford the higher prices," said Swarthout, "so this is a way to provide them with the same quality of education as we get in America." But just as the Internet has enabled illegal access to music and movies, so too has it opened the international book market-especially to the hands of college students. International textbooks are available on major bookselling websites including Amazon, eBay and Half.com. It’s legal for students to buy them for personal use, but illegal for anyone to resell them outside of their intended country.
With luck, students won’t have to outsource (外购) their educational needs for much longer. This summer, Congress approved a new law that would require textbook publishers to provide pricing information to professors, to help them decide which books to select for their courses. There are also e-books—digital texts available on the Internet either for free or a small price—not to mention book rental services and good old-fashioned hand-me-downs.
But for students who want a complete, original copy of the textbook, international editions are hard to ignore. "Not all of my books were available as international editions, and sometimes the price break between ordering off eBay and buying in the bookstore wasn’t large enough to guarantee the extra effort," says Rodgers, who graduated last spring with a degree in neuroscience. "but I always checked."
The "disconnection" is resulted when ________.
选项
A、students can’t choose the textbooks by themselves
B、students buy the textbooks directly from the sellers
C、the textbook prices rise faster than inflation
D、sellers artificially raise the textbook prices
答案
A
解析
第3段最后一句disconnection前的this表明disconnection的原因应从前一句去查找,上一句提到学生要按照教授的要求购买教科书,换句话说,学生对于自己要购买什么书没有选择权,所以导致了disconnection,由此可见,本题应选A。在正常情况下,买方直接从卖方购买商品,是不会导致两者之间的disconnection,因此,B并非导致买方(学生)和卖方(书商)之间脱节的原因;C和D都表明书价快速上涨,根据最后一句中的this disconnection…allows…可知书价快速上涨是disconnection造成的结果,而此题问原因,故不选。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cfvD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Itwasthedistrictsportsmeeting.Myfootstillhadn’thealed(痊愈)froma(n)【C1】________injury.Ihad【C2】________whetherornot
Itwasthedistrictsportsmeeting.Myfootstillhadn’thealed(痊愈)froma(n)【C1】________injury.Ihad【C2】________whetherornot
Itwasthedistrictsportsmeeting.Myfootstillhadn’thealed(痊愈)froma(n)【C1】________injury.Ihad【C2】________whetherornot
Today,manypeoplearestarvingtodeath.Thereisashortageoffoodandtheavailablefoodistooexpensiveforhungrypeople
Today,manypeoplearestarvingtodeath.Thereisashortageoffoodandtheavailablefoodistooexpensiveforhungrypeople
Today,manypeoplearestarvingtodeath.Thereisashortageoffoodandtheavailablefoodistooexpensiveforhungrypeople
Regretisascommonanemotionasloveorfear,anditcanbenearlyaspowerful.So,inanewpaper,tworesearcherssetabout
Regretisascommonanemotionasloveorfear,anditcanbenearlyaspowerful.So,inanewpaper,tworesearcherssetabout
Eachnewgenerationofstudentsgrowsup(i)________theworldofclassicalphysics,withitsmostlyintuitive,billiard-ballcau
随机试题
胸胁支满,心下痞闷,胃中有振水音。脘腹喜温畏冷,泛吐清水痰涎,饮入易吐,口渴不欲饮水,头晕目眩,心悸气短,食少,大便或溏,形体逐渐消瘦,舌苔白滑,脉弦细而滑。治宜当选
“T”代表的碱基是
《传染性非典型肺炎疫情监测方案》规定,农村医疗机构及其医务人员发现传染性非典型肺炎病人或者疑似病人时,向当地县(区、市)疾病预防控制机构报告疫情的时限是
下列疾病脑脊液中,均以淋巴细胞增高为主,但除外
建设工程项目管理,是指自项目开始至项目完成,通过项目策划和项目控制,实现项目的费用目标、进度目标和质量目标。对此,下列理解中正确的是()。
()的观点作为马克思主义哲学的基本观点,在马克思主义哲学中占有重要地位。
()是20世纪40年代由美国劳工部设计的综合式职业性向测验
在Linux中,下列(49)可以获得任何Linux命令的在线帮助。
控件是窗体上用于显示数据、【】和装饰窗体的对象。
Wheredidtheconversationmostprobablytakeplace?
最新回复
(
0
)