首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Every night she listened to her father going around the house, locking the doors and windows. She listened; the back door closed
Every night she listened to her father going around the house, locking the doors and windows. She listened; the back door closed
admin
2017-03-25
65
问题
Every night she listened to her father going around the house, locking the doors and windows. She listened; the back door closed; she could hear the fastener of the kitchen window’s click, and the restless pad of his feet going back to try the front door. It wasn’t only the outside doors he locked; he locked the empty kitchen too. He was looking something out, but obviously it was something capable of entering into his first defenses. He raised his second line all the way up to bed.
In fourteen years, she thought unhappily, the house will be his; he had paid twenty-five pounds down and the rest he was paying month by month as rent. "Of course," he was in the habit of saying, "I’ve improved the property. " "Yes," he repeated, "I’ve improved the property," looking around for a nail to drive in, a weed to uproot. It was more than a sense of property; it was a sense of honesty. Some people who bought their homes through the society let them go to rack and ruin and then cleared out.
She stood with her ear against the wall, a small, dark, angry, immature figure. There was no more to be heard from the other room; but in her inner ear she still heard the footsteps of a property owner, the tap-tap of a hammer, the scrape of a spade, the whistle of radiator steam, a key turning, a bolt pushed home, the little busy sounds of men building barriers. She stood planning.
All of the following are true EXCEPT that______.
选项
A、the father built his defenses carefully
B、some property owners let their homes go worse
C、the daughter was thin and very young
D、the father punished the girl when she was young
答案
D
解析
细节题。根据第二段最后句话“Some people who bought their homes through the society let them go to rack and ruin and then cleared out.”可知,有些房主会毁坏房子。根据最后一段第句话“She stood with her ear against the wall,a small,dark,angry,immature figure.”可推出,女儿很瘦小,年纪也比较小。根据最后一段倒数第二句话“the little busy sounds of men building barriers”可知,他修建栅栏很用心。由此可推出,A、B和C选项均为文章细节内容。本题选不正确选项,因此正确答案是D选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ciGO777K
0
考博英语
相关试题推荐
ReadthefollowingpassagecarefullyandthenwriteasummaryofitinEnglishinabout150words.F
By1776thefineartofpaintingasithaddevelopedinwesternEuropeuptothistimehadbeenintroducedintotheAmericancol
AlthoughmanypeoplespeakEnglish,theydon’tpronounceitorspellthewordtheyusethesameway.TheUnitedStates,in【C1】__
Afteryearsofdefensiveness,asiegementalityandthestonewallingofanycriticism,aquietrevolutionisunderwayinanimal
Theideawasjustbeginningto______inAmericaandweknewthatitwasgoingtobecomethewaythatretailingcompanieswerer
Keysshouldneverbehiddenaroundthehousesincethieves_____knowwheretolook.
AlongtimeaidetoPresidentBushwhowroteoccasionalguestcolumnsforhishometownnewspaperresignedonFridayeveningafter
Alwaysatthebeginningofanyparticularhunttherewasonesolemnceremonytoperform:anearnestconsultationbetweenallthe
Inthesimplestterms,amarketistheplacewheresellermeetsbuyertoexchangeproductsformoney.Traditionalmarketsstill
IfIhadacarofmyown,I______ittoyoursisteryesterday.(2014年厦门大学考博试题)
随机试题
有关铁的吸收,下列说法正确的是
阅读《齐晋鞌之战》中的一段文字,回答问题。邻克伤于矢,流血及屦,未绝鼓音,曰:“余病矣!”张侯曰:“自始合,而矢贯余手及肘,余折以御,左轮朱殷,岂敢言病?吾子忍之!”缓曰:“自始合,苟有险,余必下推车,子岂识之?然子病矣!”张侯曰:“师之耳目,在
肺癌放射治疗时,肺组织照射_______以上时,出现不同程度的肺纤维化
A.夜盲症B.脚气病C.佝偻病D.口角炎E.癞皮病维生素B2严重缺乏可出现()
背景某工程双代号实标网络图如下:假设各项工作均匀速进展,其中,工作箭线上方的数字为该工作每月完成的投资额(单位:万元)。问题根据11月底的检查情况,试绘制从12月开始到工程结束的时标网络计划。
某公司20×8年支付股利共255万元,过去的10年期间该公司盈利按固定的10%速度持续增长,20×8年税后盈利为870万元。20×9年投资总额为1000万元,预计20×9年及以后税后盈利仍会维持10%的增长率。根据上述资料,回答下列问题:假如
商业银行的最高风险管理、决策机构是()
H公司和S公司为增值税一般纳税企业,适用的增值税税率为17%,所得税采用债务法核算,适用的所得税税率为25%。H公司有关资料如下。(1)甲公司于2011年1月1日取得S公司10%的股权,成本为5000万元,取得投资时S公司可辨认净资产公允价值总
2013年3月18日,甲机械公司与乙融资租赁公司接洽融资租赁某型号数控机床事宜。同年4月1日,乙按照甲的要求与丙精密设备公司签订了购买1台某型号数控机床的买卖合同。丁以乙的保证人身份在该买卖合同上签字,但合同中并无保证条款,丙和丁亦未另行签订保证合同。乙和
读书有益生活,读书有益人生,读书有益社会,是自古至今东西方文化都笃信的一个神圣信条。但读书在今天却面临着诸多_______,“开卷有益”面临着_______的深刻质疑。填入画横线部分最恰当的一项是:
最新回复
(
0
)