首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Every other week it seems a new study comes out that adds to our already-formidable store of parental worries. But even by those
Every other week it seems a new study comes out that adds to our already-formidable store of parental worries. But even by those
admin
2013-09-07
51
问题
Every other week it seems a new study comes out that adds to our already-formidable store of parental worries. But even by those escalating standards, the report issued last week by the federal government’s National Center for Health Statistics contained a jaw-dropper, the parents of nearly one of every five boys in the United States were concerned enough about what they saw as their sons’ emotional or behavioral problems that they consulted a doctor or a health-care professional. By comparison, about one out of 10 parents of girls reported these kinds of problems.
The report confirms what many of us have been observing for some time now: that lots of school-age boys are struggling. And, parents are intensely worried about them.
What is bothering our sons? Some experts suggest we are witnessing an epidemic of Attention-deficit hyperactivity disorder(ADHD)and say boys need more medication. Others say that environmental pollutants found in plastics, among other things, may be eroding their attention spans and their ability to regulate their emotions.
Those experts may be right but I have another suggestion. Let’s examine the way our child rearing and our schools have evolved in the last 10 years. Then ask ourselves this challenging question: could some of those changes we have embraced in our families, our communities and our schools be driving our sons crazy?
Instead of unstructured free play, parents now schedule their kids’ time from dawn till dusk. Veteran teachers will tell you that first graders are now routinely expected to master a curriculum that, only 15 years ago, would have been considered appropriate for second, even third graders. The way we teach children has changed, too. In many communities, elementary schools have become test-prep factories. At the same time, recess is being pushed aside in order to provide extra time for reading and math drills. Active play is increasingly frowned on—some schools have even banned recess and tag.
Our expectations for our children have been elevated but the psychological and physical development of our children has remained about the same. Some kids are thriving in the changing world. But many aren’t. What parents and teachers see—and what this government study now shows—is that the ones who can’t handle it are disproportionately boys.
Some researchers responded to last weeks’ study by calling for more resources for more mental-health services for children—especially males. That’s an admirable goal. But when so many boys have such serious behavioral and emotional issues, you can bet we are facing a problem that requires a more fundamental change in our society. Let’s take a moment, and ask ourselves whether we are raising and educating our boys in a way that respects their natural development. And if we are not, let’s figure out how we can bring our family life and our schools back into line.
In the last sentence of the fifth paragraph, the word "tag" has the closest meaning to "______".
选项
A、game playing
B、time for a break
C、a time schedule
D、the way of teaching
答案
A
解析
该段最后两旬提到,现在的学校不愿意学生将时间花在recess和active play上。由于破折号后的内容是对前面内容的递进,那么recess and tag应分别对应前文提到的recess和active phy,故tag应为active play的意思,A为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cr97777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、It’saconcert.B、It’sacircus.C、It’sagame.D、It’samovie.BWhatisCirqueduSoleil?综合推断题。女士说朋友带自己去看了太阳剧团(Cirquedu
Peopleinsunny,outdoorsystates—Louisiana,Hawaii,Florida—saytheyarethehappiestAmericans,andresearchersthinktheykno
Peopleinsunny,outdoorsystates—Louisiana,Hawaii,Florida—saytheyarethehappiestAmericans,andresearchersthinktheykno
A、Payforthelostbooks.B、Reconfirmwiththelibrarythatthebookswerereturned.C、Checktoseeifthebooksarestillathe
Itisoftenclaimedthatnuclearenergyissomethingwecannotdowithout.Weliveinaconsumersocietywherethereisanenorm
A、Negative.B、Supportive.C、Neutral.D、Critical.B观点态度题。文中支持早期教育的人士提出,可以通过缩短教学时间等方法达到早期教育的效果,最后指出早期教育对培养孩子良好的学习习惯至关重要。由此看出作者支持对孩
A、Theyshouldbuyalotofcoffee.B、There’sroomtostackupthecansofcoffee.C、Theyshouldwaitforabetterdealoncoffee
UniversitiesBranchOutFromtheirstudentbodiestotheirresearchpractices,universitiesarebecomingmoreglobal.
Whatisyourfavoritecolor?Doyoulikeyellow,orange,andred?Ifyoudo,youmustbeanoptimist,anactivepersonwhoenjoy
VideogameshavebecomeincreasinglypopularinbotharcadesandtheaverageAmericanhome.Peopleofallagesandfromallwalk
随机试题
造成“这家店关门了”产生歧义的原因是()
A.300nmB.205nmC.365nmlD.254nmE.330nm灭菌力最强的紫外线波长为
无涨跌幅限制证券的大宗交易须在前收盘价的上下( )或当日竞价时间内已成交的最高和最低成交价格之间,由买卖双方采用议价协商方式确定成交价。
评估培训与开发效果时,最重要的评估是()。
与领导沟通有关会议事宜要坚持()。
强制传唤是一种公安行政强制措施。()
根据下面材料回答问题。根据以上资料,不能推出的是()。
在埃及发现的最早的古猿是()。
试述第一次国共合作的经验教训。
按生产要素分配有多种不同的分配类型,主要有
最新回复
(
0
)