首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Why do more middle-aged adults have to take care of their ageing parents? Be cause people are living ______. How are the famil
Why do more middle-aged adults have to take care of their ageing parents? Be cause people are living ______. How are the famil
admin
2008-10-18
63
问题
Why do more middle-aged adults have to take care of their ageing parents?
Be cause people are living ______.
How are the family roles changed?
The dependent parents are cared for as ff they were _________.
People are living longer and longer. As a result, more and more middle-aged adults have to take care of their ageing parents. When your parents can no longer care for themselves, these adults may be forced to stay at home to care for them. Taking care of ageing parents is quite difficult. For example, an ageing parent may become blind, He or she needs children to perform a lot of everyday work. The roles of parents and children are then changed. Children are forced to care for their parents as if their parents were children. When children find it difficult to take care of their dependent parents, they often decide to take them to a nursing home. There, proper care and attention can be given. This allows the children to return to their normal everyday life.
选项
答案
children
解析
这道题问的是家庭中的角色发生了什么变化。文中关键的一句话是"Children are forced to care for their parents as if their parents were children.”听到这句话便可得到答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/crSK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Afriendofmineisadepartmentmanageratalargecompany.Hissecretaryrequesteda10%salaryraise.Theproblemwastha
Itseemsthatthismethodis(effective)______thanthepreviousone.
Businessmemoisfrequentlyusedincompanies.Itiscalledanintra-companycommunicationbecauseitisusedbypeopleintheir
Businessmemoisfrequentlyusedincompanies.Itiscalledanintra-companycommunicationbecauseitisusedbypeopleintheir
A、Atastation.B、Atalibrary.C、Inaschool.D、Inashop.A女士说“你是来自意大利的史密斯先生吗?我是来接你的。”由此可知,这是一段接人的对话,四个选项中只有A项“车站”符合,故选A。
Abudget(预算)isaspendingplan.Itcanhelpyouspendmoneywisely.Itcandothisbycuttingoutwastefulspending.Ofcourse,
A、AtLeech’sschool.B、Inthepolicestation.C、Onthephone.D、AtMrs.Smith’shome.C根据男士说的前两句话可判断出他们是在打电话,因为公司、机构等接电话一般都是先自
A、OntheInternet.B、Inthenewspaper.C、Ontelevision.D、Fromafriend.A事实细节题。题目询问男士了解产品的途径。由男士的话:“从你们的网络广告上。”可知,A项OntheInter
AloeVitaminHandCreamArichyetlightweightnon-greasytexturethatactslikeagloveprovidingprotectionagainstharmfu
Joblettersandresumesmustattracttheattentionofbusyreaders,whomayspendonly60secondsdecidingwhethertoconsidery
随机试题
关于氧自由基,下列说法不正确的是:
简述股份有限公司的设立条件。
全中枢神经系统放疗常用体位是
国家作价出资(入股)国有土地使用权设定登记申请人应向土地登记机关提交的土地权属证明文件为()。
甲公司2011年1月1日发行三年期可转换公司债券,每年1月1日付息、到期一次还本,面值总额为10000万元,实际收款10200万元,票面年利率为4%,实际年利率为6%。债券包含负债成份的公允价值为9465.40万元,2012年1月1日,该项债券被全部
排球运动是由美国麻省好利若城青年会干事()发明的。
阅读下面材料。回答下列问题。××县××村是著名的冬枣生产加工基地,冬枣产业是该村的重要经济支柱。该村村口的一座水泥桥是运输冬枣的主要通道。2012年12月8日,该桥大梁出现裂痕,桥面随时有塌落的危险,现已不能通行机动车辆,不仅影响冬枣运输,而且危
Wearelooking_____touristguideswhohavebroadknowledgeoftheEuropeanhistorytoworkinEnglandinthesummermonths.
Thereasonhehasbeensuchasuccess______henevergivesup.
TheAmericanTaxSystemGovernmentsraiserevenuesthroughtaxation,Ataxisa【1】______paymenttogovernment.IntheUnit
最新回复
(
0
)