首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Standing water could destroy most of next year’s sugar crop. B、The flood has nothing to do with the rising price of fruits. C、
A、Standing water could destroy most of next year’s sugar crop. B、The flood has nothing to do with the rising price of fruits. C、
admin
2013-11-18
50
问题
Economists across the world are expressing concerns about rising food prices. Demonstrations and deadly food riots have broken out this month, as they did in 2008. The United Nations Food and Agriculture Organization predicts that world market prices for rice, wheat, sugar and meat will stay high or continue rising. One reason for this is the threat of shortages caused by bad weather. Current and recent weather disasters have harmed agriculture and affected prices in several parts of the world. For example, the current flooding in Australia has done great damage to crops in the usually fertile Queensland area. Wheat and corn are among the crops affected. Floods also have harmed other vegetables and fruits. Local agricultural producers report that standing water could destroy up to half of next year’s sugar crop. And economists say prices for the fruits and vegetables could likely increase over the next six months. Last week, Russia extended an earlier ban on wheat exports after heat, drought and wildfires destroyed about a third of its wheat crop. The ban was placed to make sure Russians have enough wheat. The first ban caused worldwide wheat prices climb to last year by almost 50%. Shenggen Fan heads the International Food Policy Research Institute from its Washington, DC, office. Mr. Fan says countries must invest in making their farmers more productive. He says the world will need to feed more hungry people with less available land, water and other resources.
22. Why do the food prices stay high or continue rising?
23. What can we learn about Australia’s flood?
24. What is the purpose of Russia’s ban on wheat exports?
25. What should countries do according to Mr. Fan?
选项
A、Standing water could destroy most of next year’s sugar crop.
B、The flood has nothing to do with the rising price of fruits.
C、The flood has affected the growth of fruits and vegetables.
D、Queensland area will be infertile after the flood.
答案
C
解析
事实细节题。短文以澳大利亚的洪灾为例来说明气候对粮食生产的影响。澳大利亚当前的洪水已对一贯肥沃的昆士兰地区的作物造成了极大损害,包括小麦和玉米在内。此外,洪水还对其他蔬菜和水果造成了不利影响。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cxS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
PollutedwaterisnothingnewintheUnitedStates.Wehavelivedthroughflamingriversandcausticcreaksthatcouldtakethe
Likeaneedleclimbingupabathroomscale,thenumberkeepsrising.In1991,15%ofAmericanswereobese(肥胖的);by1999,thatpr
Likeaneedleclimbingupabathroomscale,thenumberkeepsrising.In1991,15%ofAmericanswereobese(肥胖的);by1999,thatpr
A、Theydonothingbutwatchtheprocess.B、Theytalkaboutthewholethingallthetime.C、Theyfollowthefirstguyjumpingout
Thoughheisaprominentmathematicprofessor,_________________(但若谈到政治)heknowsnothing.
Itisnotsurprisingthataphilosophyborrowedfrombusinessshouldseeitsprincipalfocuswithineducationasthefurthering
Itisnotsurprisingthataphilosophyborrowedfrombusinessshouldseeitsprincipalfocuswithineducationasthefurthering
随机试题
患儿男,4岁。1岁前并未见明显异常,1岁后家长发现患儿不理人,目光不注视人,不会用言语表达要求,也不会用手指;1岁前本已会叫爸妈,现在也不叫了。不跟其他小朋友玩,也不会玩玩具,拿到任何玩具都喜欢闻。喜欢旋转的东西,常常一个人无目的地转圈,特别喜欢看天气预报
设图示两根圆截面梁的直径分别为d和2d,许可荷载分别为[P1]和[P2]。若两梁的材料相同,则[P2]/[P1]=
安庆长江公路大桥及接线工程采用双向四车道高速公路标准,路基与大桥同宽为26m.设计行车速度为100km/h,总投资估算为13.27亿元。大桥桥位区位于长江下游平原,江北为安庆市,江南为东至县大渡口镇,地势平坦开阔,属北亚热带湿润季风气候区,雨量充沛,梅雨显
下列关于影响项目组织结构因素的叙述中,正确的是()。
后张法预应力混凝土简支梁施工要点包括()。
微机主机箱内用来固定光盘驱动器的支架(由镀锌钢板制成)
基金托管年费率国际上通常为0.2%左右。目前,我国股票型封闭式基金按照()的比例计提基金托管费。
下列选项中,有关科技词汇与出处对应关系错误的是:
以下各项关于发展循环型经济的说法,正确的有()。
设f(x)=ax+b(a≠0),且f(10)=21,若f(2),f(7),f(22)成等比数列,则f(1004)=______.
最新回复
(
0
)