首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
John Paul Jones was one of the founders of the United States Navy. During the Revolution, the colonies were desperate. They need
John Paul Jones was one of the founders of the United States Navy. During the Revolution, the colonies were desperate. They need
admin
2011-06-28
27
问题
John Paul Jones was one of the founders of the United States Navy. During the Revolution, the colonies were desperate. They needed men to lead their small ships against the British fleet. Jones was more than willing to fight.
John Paul Jones had once been a captain of a British merchant ship. In 1773, his crew mutinied. One member of the crew tried to gain control of the ship. Jones shot the man to death. The mutiny took place near the port of Tobago, an island in the Caribbean. Authorities there decided to have a trial. This meant certain death for John Paul Jones, since the whole crew would testify against him. One night during a thunderstorm, he escaped from the jail.
He fled to the United States and lived with a family named Jones. His real name was John Paul. He added the name of Jones to his, in honor of the family. He outwitted the British ships that were sent to hunt him down.
When the American Revolution ended he went to serve in the Russian navy. There, he fought the Turks and achieved one of the few major naval victories in the history of Russia. He died in Paris at the age of forty-five.
John Paul Jones is considered both an American and Russian hero, but the English considered him a fugitive.
"Desperate" means ______.
选项
A、in great need
B、reckless
C、hopeless
D、skillful
答案
A
解析
第一段。后面进一步解释他们急需什么样的人。选项A是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cxlC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Intheclubshefoundherselfsitting______awell-knownTVpersonality.
Thispassageismainlyabout______.Accordingtothepassage,ifFSAsareunabletoprovidetheassistance,______.
TheUnitedStatesbecamearichindustrialnationtowardtheendofthe1800s.Thereweremoregoods,moreservices,morejobs,
Afteradayofworkandplay,thebodyneedstorest.Sleepisnecessaryforgoodhealth.Duringthistime,thebodyrecoversfr
Thereishardlyanenvironmentonearth______somespeciesofanimalorotherhasnotadaptedsuccessfully.
NewshasjustbeenreceivedofanaircrashinthenorthofEngland.Theplane,whichwasonacharter(包租)flightfromLondonto
EveryoneknowsthatthefavoritefoodintheUnitedStatesisthehamburger.Itseemsimpossible,butpeopleeat34billionhamb
______issheinLondonthansheringsupheroldfriendMary.
Whatisyourfavoritecolor?Doyoulikeyellow,orangeorred?Ifyoudo,youmustbeanoptimist(乐观者),aleader,anactivepe
Eggsaremyfavoritefood.Ilikethem【21】,hard-boiled,scrambled,orpoached.1eateggsfor【22】,lunch,anddinner.Ieategg
随机试题
可用于防治狄斯蜂螨病的药物是
将小儿生理特点归纳为"稚阳未充,稚阴未长"的是提出小儿"五脏中肝常有余,脾常不足肾常虚。""心常有余而肺不足"的观点的是
《马丘比丘宪章》认为对于环境问题,可以在哪些方面采取措施?
根据《合同法》,下列关于定金的说法,正确的是()。
下列关于企业重组业务企业所得税处理陈述,不正确的是()。
作为有组织的宗教实体,道教创立于西汉。()
Theelectroniccomputeris______someofthetasksthatwereonceaccomplishedbyourownbrains.
A.forsometimeB.ofhercareerC.takingoverA.havebeen【T7】________moreresponsibilityinthebusinessworldB.hadshefo
Theterme-commercereferstoallcommercialtransactionsconductedovertheInternet,includingtransactionsbyconsumersandb
A、Englishfordoctors.B、Englishforlawyers.C、Englishforreporters.D、Englishforbusinessman.D短文的结尾处提到最受欢迎的ESP课程是商务英语,故选D。
最新回复
(
0
)