首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When we think of good health, we almost always think about eating good food and doing exercise. However, getting enough sleep an
When we think of good health, we almost always think about eating good food and doing exercise. However, getting enough sleep an
admin
2018-01-27
55
问题
When we think of good health, we almost always think about eating good food and doing exercise. However, getting enough sleep and dreaming are also part of good health. After a hectic day of work and play, the body needs to rest, and sleep is the body’s response to this need. Sleep is necessary for good health. During this time, the body recovers from the activities of the previous day. The rest that you get while sleeping enables your body to prepare itself for the next day.
There are four levels of sleep, each being a little deeper than the one before. When you sleep, your muscles relax little by little. Your heart beats more slowly, and your brain slows down. After you reach the fourth level, your body shifts back and forth from one level of sleep to another.
Although your mind slows down, from time to time you will dream. Scientists who study sleep say that when dreaming occurs, your eyeballs move more quickly(although your eyelids are closed). This stage of sleep is called REM, which stands for rapid eye movement. Not only all humans, but all mammals have been shown to experience this REM stage. Dreaming is a normal and necessary part of a good sleeping pattern, but no one knows why we dream.
If you have trouble falling asleep, there are a few possible ways of solving this problem. Some people recommend breathing very slowly and very deeply. Other people believe that drinking warm milk will help make you drowsy. There is also an old suggestion that counting sheep will put you to sleep!
Questions 56—60
Complete the table with no more than three words from the passage.
选项
答案
balanced diet
解析
(原文出处同上。因此填balanced diet,表示“均衡膳食”。)
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/d2jK777K
本试题收录于:
D类竞赛(专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
D类竞赛(专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
HandGesturesinDifferentCultures1.Thumbsup■AmericaandEurope:a【T1】______orapprovalsign【T1】______■【T2】_
Lookingatwhathehasdoneforthosedisabledchildren,one______forgivehissin.
Hestudiedthemapcarefully,tryingto_______thenearestroutetothebeach.
Whatdoes"Shewiselyrefusedtoanswersuchasillyquestion"mean?
Themanisveryangrybecausehisfriendborrowedhiscarbehindhisback.Theunderlinedpartmeans_______.
Arecentsurveyshowsthatmostadolescentseat______astheyactuallyneedeveryday.
Patent Patents【T1】________________thechancesofinventorstomakemoneyfrom【T2】________________.【T3】____________
TipsforPlanningaPresentationI.TheculturalstyleofpresentationforEnglishspeakers-A【T1】________withonemaini
A、TogosurfingontheInternet.B、Tomakeonlinepurchases.C、Toplayonlinegames.D、Toreadanovelinthelibrary.A女士说她只要有时
Howwillthewomangettotheairport?
随机试题
老年患者,大便艰涩,排出困难,四肢不温,腹中冷痛,腰膝酸冷,舌淡苔白,脉沉迟。其治疗宜选
关于早产儿的喂养,下述哪项是错误的
A.自牙颈部牙骨质向牙冠方向散开,止于游离龈和附着龈固有层的牙龈纤维B.自牙槽嵴向牙冠方向展开,穿过固有层止于游离龈和附着龈固有层的牙龈纤维C.位于牙颈周围的游离龈中,呈环行排列的牙龈纤维D.自牙颈部的牙骨质,越过牙槽突外侧皮质骨骨膜,进入牙槽突、前
如图所示,桁架结构中只作用悬挂重块的重力W,此桁架中杆件内力为零的杆数为:
原始凭证金额出现错误的,应当由开具单位更正,并在更正处加盖出具凭证单位的印章。 ( )
与单一法人客户相比,()不是集团法人客户的信用风险具有的特征。
甲为一有限责任公司的小股东,不参与公司经营管理。根据公司法律制度的规定,下列文件中,甲有权查阅和复制的有()。(2009年)
上海中心大厦楼高()米,外观为正方形柱体。
丽丽因为自己常常遭受来自丈夫的家暴而找到社会工作者。社会工作者根据()迹象认为丽丽已经具有“受虐妇女综合征”的特质。
Becauseofthecomingheavyrain,theracingcompetitionofyourcollegecan’tbeheldattheopen-airplayground.Writeanotic
最新回复
(
0
)