首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
People throughout the world enjoy hiking to wilderness campsites, usually on established trails. This activity is called backpac
People throughout the world enjoy hiking to wilderness campsites, usually on established trails. This activity is called backpac
admin
2011-03-05
53
问题
People throughout the world enjoy hiking to wilderness campsites, usually on established trails. This activity is called backpacking because it involves carrying such essential camping gear as a tent, food, clothing, and sleeping bag on the back in a bag called a backpack. Backpacking is best suited for those who are in good physical condition as it may require walking several miles. Moreover it is sometimes necessary to climb steep paths on mountainsides, cross small streams, and spend long days on the trail to reach a secluded, quiet, and solitary campsite. The reward for this effort can be a serene mountain lake, beautiful views of the surrounding wilderness, and wildlife seen along the way.
In most of the world, government agencies regulate camping activities by overseeing park systems, wilderness areas, and protected land. Some countries, however, have few regulations, and enthusiasts are allowed to camp anywhere on public land. In the United States, camping options for backpackers are abundant because of the hiking trails that crisscross lands managed by the National Park Service (a bureau of the United States Department of the Interior), the U.S. Forest Service, state parks, and the Interior Department’s Bureau of Land Management. Some land management agencies, such as the National Parks Service, require that backpackers register and obtain permits (called backcountry reservations) before entering wilderness areas. Others simply require that backpackers set up their campsite away from the trail and at least 30 meters from lakes, rivers, and streams to avoid polluting sources of drinking water.
Backpacking is most suitable for those healthy people because ______.
选项
答案
it requires long-time walking and climbing.
解析
本题原文在第一段中间部分。背包出游要有良好的身体状况,因为旅途需要长途跋涉,需要翻山越岭,要找到世外桃源般的露营地是不容易的。本题要有好的归纳技巧,取舍得当。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/d2yK777K
本试题收录于:
A类竞赛(研究生)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
A类竞赛(研究生)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
Brazilianscertainlyknowhowtothrowaparty—butwillRiobereadytowelcomeover10,000athletesandalltheinternationalv
ThemostcommonlegendaboutthediscoveryofcoffeeisthatithappenedintheninthcenturyA.D.AgoatherderinEthiopiana
OnedayIcanhearthefaintrustleofautumncoming.ThenextdayIcan’t.Oneeveningsummerleaksawayintothecoolnightsk
Beingabletomulti-taskishailedbymostpeopleasawelcomeskill,butnotaccordingtoarecentstudywhichclaimsthatyoun
Surfingissomethingpeopleoftengethookedonaftertryingitafewtimes.Formanysuffersitismuchmorethanahobby—they
Italsobecamepossibletothinkthatexpandingsomeformsofenergysupplycouldcreatecostsexceedingthebenefits.
Whenanearthquakeoccurs,partoftheEarth’ssurfacemoves.Infact,the【M1】__________surfaceoftheEarthmovesallthetime.
Ifyouwanttoset_________acompany,youmust_________theregulationslaiddownbytheauthorities.
We,thepeople,stillbelievethatenduringsecurityandlastingpeacedonotrequireperpetualwar.Ourbravemenandwomenin
Whydidshetakeupjournalism?
随机试题
中药的上、中、下三品分类法出于
早期糖尿病性视网膜病变患者视网膜血管的组织病理学特征不包括
根据《完法》和法律的规定。关于选举程序,下列哪些选项是正确的?(2013年卷一第60题)
下图是一般市场条件下土地均衡价格的决定曲线图,其中,E为土地的均衡价格点。根据该图回答以下问题。如果计算土地需求价格弹性,下列指标中直接相关的是()。
建设行政主管部门市场诚信信息平台上良好行为记录信息的公布期限一般为()。
下列关于房产税的相关规定,正确的有()。(2012年)
2017年2~12月,我国手机出货量与上月相比增长率最高在月份是()。
(上海2012A—61)某班有50位同学参加期末考试,结果英文不及格的有15人,数学不及格的有19人,英文和数学都及格的有21人。那么英文和数学都不及格的有()人。
Waterproblemsinthefuturewillbecomemoreintenseandmorecomplex.Ourincreasingpopulationwilltremendouslyincreaseurb
已知A=,B是3阶非零矩阵,满足AB=0,则().
最新回复
(
0
)