首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
In an early survey conducted in 1888,a billion and a half people inhabited the earth.Now.the population exceeds seven billion.Th
In an early survey conducted in 1888,a billion and a half people inhabited the earth.Now.the population exceeds seven billion.Th
admin
2015-02-28
79
问题
In an early survey conducted in 1888,a billion and a half people inhabited the earth.Now.the population exceeds seven billion.This means that the world must accommodate a new population roughly equal to that of the United States and Canada every three years!Even though the rate of growth has begun to slow down,most experts believe the population size will still pass eight billion soon.
If we examine the amount of land available for this ever-increasing population,we begin to see the problem.If everyone on the planet had an equal share of land,we would each haye about 50,000 square metres.This figure seems to be quite encouraging until we examine the type of land we would have.Not all land is useful to humans as it cannot produce food.We call cut out about one fifth of it because it is permanently covered by snow and ice.Then we can cut out another one fifth because it is desert.Another fifth is too mountainous or is too great a height above sea level.A tenth doesn’t have enough soil for crops to grow-it is bare rock.
Obviously,with so little land to support us,we should be taking great care not to reduce it further.But are we?We are consuming its“capital”,which means its nonrenewable fossil fuels and other mineral deposits that took millions of years to form but which are now being destroyed in decades.We are doing the same with other vital resources not usually thought of as being nonrenewable such as fertile soils,groundwater and the millions of other species that share earth with us.
The birth of a baby in,for example,Hong Kong,imposes more than a hundred times the amount of stress on the world’s resources as a baby in India.Most people in India do not grow up to own cars or air-conditioners.Nor do they eat the huge amount of meat and fish that the Hong Kong child does.Their life-styles do not require vast quantities of minerals and energy.Also,they ale aware of the requirements of the land around them and try to put something back into nature to replace what they take out.
What can we learn from the passage?
选项
A、Different lifestyles require similar quantities of resources.
B、A Hong Kong baby consumes more resources than an Indian baby.
C、Hong Kong doesn’t have as many resources as India
D、Most people in India are born in poverty.
答案
B
解析
细节题。文章最后一段前两句讲到,一个香港出生的婴儿产生的世界资源压力会比一个印度出生的婴儿产生的多100倍,由此可以判断出,一个香港的婴儿消耗的资源比印度婴儿多,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/d5Hl777K
本试题收录于:
英语题库公安招警分类
0
英语
公安招警
相关试题推荐
Coldweatherandcoldsaresocloselylinkedinoutmindsthatit’susuallyhardtotellwhichcamefirst.BenHemmensisthefat
MerriShafferisunemployed.She’ssearchingforajob,likemanyofthe81millionotheryoungpeopleoutofworkworldwide.“I’ve
Oldpeopletendtoariseearlierinthemorningbecausethehours_______theycangetagoodnight’ssleeparemuchmorerestrict
Manyfriendshipssimply_________becauseonepersondemandstoomuchoftheother.
Inanearlysurveyconductedin1888,abillionandahalfpeopleinhabitedtheearth.Now.thepopulationexceedssevenbillion.Th
Latinisalanguagenolongerspokenbypeopleintheirdailyroutinelife,butmanyLatinwordsarestillwidelyusedinourwri
“Smartbuilding”isatermthatisverypopularamongopinion-formers,butwhatexactlyisitandhowcarlitbe【C1】______toredu
Eatmorehealthily.Exercisetwiceaweek.Readmorebooks.Loseweight.Wemakethesameresolutionseveryyear,butmostofusfail
CostaRicaisfamousforitsnational,parks,buthasonlyrecentlyturnedattentiontosupportingthepeoplewholiveinthem.Joh
After20yearsofmarriage,ahusbandmaystillnotunderstandhiswife.Howisitthatsheisneverata46forwords?Howcanshe
随机试题
微分方程y″—4y′+4y=0的通解y(x)=()
A.陈皮B.青皮C.乌药D.沉香E.薤白
慢性特发性血小板减少性紫癜最常见于
顾某系失业人员,失业前其所在单位依法按照该单位工资总额的一定比例缴纳了失业保险费。顾某及其所在单位累计缴纳失业保险费的时间已满7年。在领取失业保险金期间,顾某因遇车祸而死亡,其家属生活困难,要求发放相关费用。请分析案例,回答下列问题:顾某死亡后,对其家
合同付款的四个阶段是()。
描述六大会计要素之间相互关系的综合会计等式为()。
当西方企业还在产品质量的竞争中拼搏,日本企业却已开始改变竞争方式,将重点转移到顾客服务方面来。继质量之后,服务变成了企业下一个全力以赴的目标。以下哪项不符合上文的意思?()
1.一颗来自澳大利亚塔斯马尼亚岛的樱桃,从靠泊洋山保税港区码头到查验后放行,最快需要多长时间?上海给出的答案是:6小时。如此迅疾的速度,得益于上海自贸区成立3年多以来致力于攻坚的核心任务——制度创新。上海自贸试验区建设3年多以来,试验区内新注册企
A、 B、 C、 D、 B本题考查元素轮换规律。每幅图形被分为三部分,每一部分所填充的图案均不相同,且前一幅图形的最后一部分作为后一幅图形的第一部分,因此问号处图形的第一部分所填充的图案应为黑点,排除A项。每
Lastweekend,sportsmenandwomenofanunusuallyhardydispositiondescendedonSherborne,aprettyDorsettown.There,theysw
最新回复
(
0
)