首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
According to the passage, a survey about butterflies is carried on by______.
According to the passage, a survey about butterflies is carried on by______.
admin
2016-02-29
79
问题
According to the passage, a survey about butterflies is carried on by______.
The British summer is extremely beautiful. Trees, flowers, birds and butterflies make the whole country like a big garden. However, many British people have noticed that butterflies have been gradually disappearing from this picturesque scenery during the past several years. What has happened to them?
(1)Butterfly Conservation in the UK is running a survey to help answer this question. The result is more serious than people expected.(2)According to the survey, among 59 butterfly species found in the British Isles, more than three-quarters of them are suffering a declining population. Moreover, half of all butterfly species are on the verge of extinction. The numbers of butterflies have dropped to a record low in the past three years largely because the summer in the UK is getting cooler and their habitat is also degrading. Fortunately, Britain is experiencing a long hot summer this year compared to the last few summers. Conservationists believe the warm weather will bring some benefit to the butterflies.
Sir David Attenborough, president of Butterfly Conservation, said, "(3)Butterflies in profusion tell us that all is well with nature. When they decline it’s a warning that other wildlife will be soon heading the same way. " The organizers hope the survey will help raise public awareness of the value of butterflies in the UK. Butterflies give an indication of the well-being of nature and the environment.
选项
A、Butterflies in profusion tell us that all is well with nature.
B、Butterfly species’ declining indicates that other wild lives will face extinction.
C、The butterflies’ situation tells us the relationship between nature and human being.
D、The butterflies survey makes public aware of the importance of butterflies.
答案
C
解析
推理排除题。由句(3)可知,蝴蝶数量多说明大自然整体来说状况良好。但是蝴蝶种类的下降也警告我们其他一些野生生物将很快面临同样的问题。组织者们希望这项调查能让人们意识到蝴蝶的重要性。蝴蝶的现状也反映了大自然和环境的状况。只有C没有提及,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/d5WK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Whatisthepassagemainlyabout?
Whatisthepassagemainlyabout?
SmokingSmokinghasbecomeverycommonandfashionable,especiallyamongyoungboys.Thishabitusuallybeginsatschoolwhe
WhichofthefollowingsentencesisNOTcorrectwhenindicatingfuturetime?
Whichofthefollowingprepositionalphrasescanfunctionasanadverbial?
Whichofthefollowingbestexplainsthemeaningof"Youshallnothaveit;it’smine."?
Itisanunderstoodfactthatwaterhelpsmobilizesolublenutrients,transportwastematerialsandregulatebodytemperature.【C
Itisanunderstoodfactthatwaterhelpsmobilizesolublenutrients,transportwastematerialsandregulatebodytemperature.【C
Itisanunderstoodfactthatwaterhelpsmobilizesolublenutrients,transportwastematerialsandregulatebodytemperature.【C
随机试题
第二次鸦片战争到八国联军侵华战争期间西方列强迫使中国政府签订的不平等条约有________、________、________。
胃癌的治疗。
根据我国《选举法》规定,直接选举人大代表的行政区域有_________、__________、_________。
某女月经紊乱1年余,一般是O~40天/10~60天,量时多时少,妇科检查及B型超声波检查无异常,基础体温呈单相型,月经第1天子宫内膜检查呈增生期变化。其诊断是
抗压强度较高的铸铁不宜用作()。
流动比率反映的是()。
为了调查当前人们的识字水平,其实验者列举了20个词语,请30位文化人士识读,这些人的文化程度都在大专以上。识读结果显示,多数人只读对3到5个词语,极少数人读对15个以上,甚至有人全部读错。其中,“蹒跚”的辨识率最高,30人中有19人读对;“呱呱坠地”所有人
我国国有经济发挥的主导作用,主要体现在()
请在光标处插入一个单元格,并使活动单元格下移。
某注册会计师协会培训部的魏老师正在准备有关审计业务档案管理的培训课件,她的助手已搜集并整理了一份相关资料存放在Word文档“PPT素材.docx”中,按下列要求帮助魏老师完成PPT课件的整合制作:将标题为“七、业务档案的保管”所属的幻灯片拆分为3张,其
最新回复
(
0
)