首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Complete silence is found only in laboratories called anechoic rooms. The walls and ceilings, made of blocks of special sound-su
Complete silence is found only in laboratories called anechoic rooms. The walls and ceilings, made of blocks of special sound-su
admin
2015-07-15
22
问题
Complete silence is found only in laboratories called anechoic rooms. The walls and ceilings, made of blocks of special sound-sucking materials, are more than three feet thick, while floor coverings are six-foot layers of feathers or cotton wool. Silence here can be as painful to the ears as the din (continuous loud noise) of a steelworks or a rocket blast-off, yet scientists get used to this and stay in these silent rooms for hours at a time, using microphones and electronic equipment to test the various materials being developed to make the world a less noisy place.
Architects have used scientific discoveries to solve noise problems in a number of ways. Walls are hollowed (having empty space inside) and then filled with sound-sucking materials similar to cotton wool. Extra-thick carpets cover the floors, and thick woolen curtains cover the windows. Air conditioning and heating channels are made less noisy by sound-sucking materials.
Unfortunately, these techniques and others often work too well in some buildings. Noise-proof rooms become almost anechoic and people living in them are disturbed by the lack of sound. One way of handling this problem is to use what they call " sound perfume" — artificial ( similarly produced, made by man) noise is piped to rooms through small loudspeakers.
The article suggests that______.
选项
A、loudspeakers are as important as sound-proofing materials
B、anechoic rooms will be included in all new buildings
C、scientific devices are sometimes too successful
D、all of the abovePassage Four
答案
A
解析
文章暗示______。最后一段中提到,因为某些大楼里降噪的效果太好,人们反而因为缺乏声音而不舒服,这时候需要使用扬声器将声音传输到房间里。故答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dCQi777K
0
在职申硕(同等学力)英语
相关试题推荐
Withthepossibleexceptionofequalrights,perhapsthemostcontroversialissueacrosstheUnitedStatestodayisthedeathpe
Insteadofansweringthequestion,themanager______hisshouldersasifitwerenotimportant.
TheNetherlandsplanstostartbuildingfloatingcommunitiesonwaterbecause______Accordingtotheauthor,thefloatingcomm
HaguewaselectedastheConservativePartyleaderpartlybecauseofhisambiguousviewsonBritain’spositioninrelationtoit
Onereasonformalariatobewidespreadnowisthat______Lanzaroisconfidentthatscientistscanblocktransmissionofmalar
Cananinventivesocietygetbolderasitgrowsolder?Thatquestionaffectspeopleofallages—especiallythoselivingintheU
Conventionalwisdomaboutconflictseemsprettymuchcutanddried.Toolittleconflictbreedsapathy(冷淡)andstagnation(呆滞).
Man:IamsupposedtomeetJennythismorning.Ididwritedownheraddressonasheetofpaper,butnowithascompletelyslipp
ThanksgivingDayisanannualholidaycelebratedintheUnitedStatesonthefourthThursdayinNovember,anditismostclosely
Inflationisaperiodofrapidrisesinprices.Whenyourmoneybuysfewergoodssothatyouget【C1】______forthesameamount
随机试题
既不会在“面子”上引起相互关系的紧张,又不会造成理解障碍的谈判信息传递方式的是()
粉末状制剂需要控制粒子的大小,是因为粒子大小与下列哪种因素有关()
男性,55岁,反复不规则胃胀痛3年,胃镜诊断为萎缩性胃窦炎。以下哪项病理改变不但见于萎缩性胃炎,亦见于正常老年人
β肾上腺素受体阻断药可
根据《反不正当竞争法》的规定,下列哪些不属于不正当竞争的行为?
商业银行为房地产开发公司提供贷款属于银行业务中的()。
下列各项中属于民事法律行为的是()。
设数据库表中有一个C型字段NAME,打开表文件后,要把内存变量CC的字符串内容输入到当前记录的NAME字段,应当使用命令:
Inthe1900’s,Americantownspeopleusuallywashedandbrushedtheirteethandcombedtheirhairinthekitchen.Ortheykepta
Nooneshouldstandinjudgmentonanyonebyhislook.
最新回复
(
0
)