首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The Decline of U.S. Immigration Application Immigrants aren’t seeking U.S. citizenship as often these days—not since the Ame
The Decline of U.S. Immigration Application Immigrants aren’t seeking U.S. citizenship as often these days—not since the Ame
admin
2013-05-04
56
问题
The Decline of U.S. Immigration Application
Immigrants aren’t seeking U.S. citizenship as often these days—not since the Ameri- can dream became more expensive.
Following a 69 percent increase last summer in citizenship fees, about 281,000 immigrants have applied to become U. S. citizens in the first half of 2008—less than half the number of applicants in the same period last year, according to the U.S. Citizenship and Immigration Services. The decline follows a rush of applications when immigrants hurried to get their paperwork filed before fees shot up at the end of July 2007. In that month alone, more than 460,00 immigrants applied for citizenship. They paid $400. The new fee is $ 675—a price some people believe is a barrier to citizenship.
Thu Tran, director of a citizenship program at Catholic Charities of Orange County, said she helped more than 100 people a month fill out citizenship papers in the last few years.
This year she helps about 50 a month. " I have people who make appointments and cancel," Tran said. "We follow up and they say they don’t have the money to for that."
While immigrant advocates blame higher and a wobbly economy, a federal official said a variety of reasons could have caused the decline. "For everyone, it’s different," said Sharon Rummery, a spokeswoman for U.S. Citizenship and immigration Services. The agency has not had so few applicants to open a year since 2003, when nearly 270, 000 people applied for U. S. citizenship. Flavia Jimenez, director of the citizenship program at the Illinois Coalition for Immigrant and Refugee Rights, said some immigrants in Chicago are taking out loans to pay the fees or designating, one family member who gets to apply for citizenship.
Helen Ravasdy, a 30-year-old who immigrated to Southern California from China, said, she wished she could have applied when it was cheaper but she hadn’t lived in the U. S. long enough. She s now applying because she wants to vote. "I have to do it now-not later," said Ravasdy, who is taking classes at a community college in Orange to prepare for her, citizenship test.
Herminia Kindelan, a program specialist at a citizenship program at Santa Ana College, said she is worried that applications could decline further. She said more immigrants might be discouraged about upcoming revisions to the U.S. citizen test, which they must pass before becoming citizens. The changes, which aim to gauge immigrants’ understanding of concepts in U.S. citizen and avoid rote memorization, take effect for applications received after Sept. 30.
Which of the following is true according to the passage?
选项
A、If you pay enough fee, you can become a U. S. citizen.
B、Only one member can apply for U.S. citizenship in one family.
C、It is possible for one to vote without the U.S. citizenship.
D、The revisions to the U. S. citizen test may cause further decline of application for citizenship.
答案
D
解析
推理判断题。本题需要综合全文对各个选项的准确性进行判断。成为美国公民的要求很多,例如文中提到的居住年限和公民考试等等,支付足够的费用只是其中之一,故[A]不正确;文中并未提到对家庭成员申请人数的限制,文中之意为“由于较高的申请费用,使得一个家庭只能承受一位家庭成员的申请",故[B]错误;倒数第二段提到HelenRavasdy为了能够投票而提出申请,可见如果不是美国公民则无法享有投票权,排除[C];根据最后一段赫尔迈厄尼·凯德兰的担心,可知正确答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dDd4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Intheearly1800s,groupsofEnglishworkerswreckedmachinesthattheyfeltthreatenedtheirjobs.(46)Theywerecalled"Luddi
Energywillbeoneofthedefiningissuesofthiscentury.Onethingisclear:theeraof(1)_____oilisover.Whatwealldon
MoneymaybethoughtofasFromparagraphone,weknowthateconomicsis
Forcenturies,explorershaveriskedtheirlivesventuringintotheunknownforreasonsofeconomicbenefitandnationalglory.
Accordingtothetext,theteachershortageissomethingOneimportantreasonwhyteachersareleavingtheirprofessionisthat
Researchershavefoundthatmigratinganimalsuseavarietyofinnercompassestohelpthemnavigate.Some(1)_____bytheposit
Researchershavefoundthatmigratinganimalsuseavarietyofinnercompassestohelpthemnavigate.Some(1)_____bytheposit
Researchershavefoundthatmigratinganimalsuseavarietyofinnercompassestohelpthemnavigate.Some(1)_____bytheposit
AllU.S.nuclearweaponsproductionfacilitiesarepresentlycloseddown,andifthevariousagreementsareadheredto,thosefa
AllU.S.nuclearweaponsproductionfacilitiesarepresentlycloseddown,andifthevariousagreementsareadheredto,thosefa
随机试题
下列有关审计风险的说法中正确的是()。
心肌梗死
患儿,男,12岁,初生时正常,智力良好,家庭环境尚好,家长发现自幼生长慢于其他儿童,最近与同班同学相比差异更大。查体:身高110cm,体重20kg,心、肺、腹(-),双睾丸较同龄人小,声音细脆以下检查中最可能出现异常的是
个人住房贷款贷前调查时,通过对开发商的债权债务和为其他债权人提供担保情况的了解,可以对企业的担保能力、融资能力、开发经营能力和楼宇能否按期竣工,作出判断并提供参考资料。()
母公司和其全资子公司的有关事项如下:(1)母公司2009年1月1日结存的存货中含有从其全资子公司购入的存货60万元,该批存货子公司的销售毛利率为15%。2009年度子公司向母公司销售商品,售价为351万元(含增值税),母公司另支付运杂费等支出2万元。子
一般资料:求助者,男性,18岁,高中三年级学生。案例介绍:半年前的一天,求助者乘公交车回家,人多拥挤,碰了一位女孩,并踩了她的脚,女孩厌恶地骂他有病。当时自己觉得心跳加快、脸红。从此,只要见到异性,就很紧张、慌乱,此后上课时注意力无法集中,无法安心
给定资料资料12014年5月,N市放射源丢失事件引发舆论关注。5月10日中午12时,N市环境保护局在其官方微博“N市环保”上发布公告称:“7日,天津宏迪工程检测发展有限公司在位于浦六北路188号的中石化第五建设有限公司院内进行探伤作业期间,丢失
清洁生产是指不断采取改进设计、使用清洁的能源和原料、采用先进的工艺技术与设备、改善管理、综合利用等措施,从源头削减污染,提高资源利用效率,减少或者避免生产、服务和产品使用过程中污染物的产生和排放,以减轻或者消除环境危害的生产方式。根据上述定义,下
以下叙述中正确的是
MineralsMineralsarenon-organicsubstanceswhichcontaintheelementcarbon./Buttheyarevitalforgoodhealth/and
最新回复
(
0
)