首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
Britain’s oldest man made his first visit to London yesterday at the age of 101. Mr. John Evans had never found the time or mone
Britain’s oldest man made his first visit to London yesterday at the age of 101. Mr. John Evans had never found the time or mone
admin
2015-07-20
72
问题
Britain’s oldest man made his first visit to London yesterday at the age of 101. Mr. John Evans had never found the time or money to make the trip from his home in Forest Fach, near Swansea. But, when British Rail offered him an all-expenses-paid birthday trip to the capital, he just could not refuse.
He arrived at Paddington Station and smartly turned out in his best suit, favorite Panama hat and a red rose in his buttonhole. "It’s very exciting. There’s no doubt about it," he said.
Until yesterday he had never been far from home, except for one trip to Aberdeen. "But I’ve been on the seas to that faraway land called Ilfracombe 21 miles from home," he joked.
Mr Evans, who spent 60 years working as a miner in South Wales, almost made the journey to London once before, at the turn of the century. "There was a trip to the White City but it was ten shillings return from Swansea — too much I thought. All my money went to the family then," he said.
During the next two days Mr. Evans will be taken on a short tour of London to see the sights. Top of his list is a visit to the House of Parliament organized by his MP, Mr. Gareth Wardell.
The only arrangement he does not care for is the wheelchair provided for him if he gets tired. "I don’t like the chair—people will think I am getting old. " he said. His secret for a long and healthy life has been well publicized—no wine, no tobacco and no anger.
Before setting off from Swansea with his 76-year-old son, Amwell, he said jokingly, "I’m glad to see they’ve given me a return ticket.
The probable explanation to Mr. Evans’ long life lies in______.
选项
A、his good living habits
B、his hard working for the family
C、his sticking to his hometown
D、his living conditions near the Swansea
答案
A
解析
细节理解题。从第六段最后一句话“…no wine,no tobacco and no anger”可知。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dEOq777K
本试题收录于:
小学英语题库特岗教师招聘分类
0
小学英语
特岗教师招聘
相关试题推荐
根据《中华人民共和国预防未成年人犯罪法》的规定,教师和学校对学生的法制教育负有直接责任。()
卢梭认为:“出自造物主之手的东西都是好的,一到人的手里就全都变坏了。”由此,他提出自然教育的主张。()
现代学校制度的价值追求包括()。
孔子曰:“德之不存”“行之不远”。在当前社会转型期,存在很多为了一己私利践踏职业道德和社会公德等各种道德失范现象,因此,提倡厚德具有重要的意义和价值。这说明()。
Actually,youcanbe___________youwanttobe,ateacher,adoctor,anastronautoramanagersolongasyousetyourmindtoit
Differentthingsusuallystandfordifferentfeelings.Red,forexample,isthecoloroffire,heat,bloodandlife.Peoplesa
—Jack,youerasetheblackboardtoday,________?—ButIdidityesterday.
"Well,we’reinournewhouse.Let’sgetanewpettogetalongwithit,"Mrs.Brownsaidtoherhusband."Thatsoundslike
随机试题
关于aVL导联的描述,不正确的是
张某为防盗,外出时在自己的住宅内安放了防卫装置。某晚。盗贼王某撬门潜入张某的住宅后,触动了防卫装置,并被击为轻伤。对张某的行为认定,下列选项正确的是:()
下列高压开关设备试验的内容中,不属于高压真空开关试验的内容是()。
工业卫生技术措施以改善劳动条件、预防职业病为目的,以下各类技术措施属于此类的是()。
甲乙双方的施工合同约定工程应于2010年5月10日竣工,但是乙方因为管理不善导致工程拖期,在5月20日到5月25日该地区发生洪灾,造成工期一再拖延,最后竣工时间为2010年5月31日。甲方在支付乙方工程费用时,拟按照合同约定扣除因乙方工程拖期的违约费用,那
从所给四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
【奥地利学派】武汉大学2003年世界史真题
以下情形必定属于我国刑法中首要分子的是指()
用初等变换求矩阵A=的逆矩阵.
Anewstudyshowsthatregularlyeatingfastfoodisn’tjustbadforyourwaistline,itcanalsodamageyourliverinwaysthat
最新回复
(
0
)