首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
You and I, and everyone else in America, own the most stunning oceanfront property, the most amazing mountain ranges, the highes
You and I, and everyone else in America, own the most stunning oceanfront property, the most amazing mountain ranges, the highes
admin
2015-10-21
39
问题
You and I, and everyone else in America, own the most stunning oceanfront property, the most amazing mountain ranges, the highest free-falling waterfall on the continent, and the most spectacular collection of geothermal features on the planet. I knew the national parks were beautiful and that there must be interesting human stories behind their creation. But I was unprepared for how they touched some of the deepest emotions I’ve ever felt.
The parks can be simultaneously humbling and ennobling. We’re aware of our insignificance, yet we feel part of the larger order of things. It’s a spiritual, transcendental experience—gives it whatever name you want. It’s why people sometimes use biblical references to describe Yosemite, first set aside in 1864, or Yellowstone, our first truly "national" park, or the Grand Canyon, essentially a geological library and the greatest canyon on the face of the earth. My crew and I have been literally brought to tears as we worked on this project, as have many other people over the years. As one man encountering Yosemite Falls for the first time said to his companions, "Now let me die, for I am happy. "
The historical figures we studied, the consultants who helped us understand those men and women, and the people we’ve been sharing the parks with today have all had that moment when suddenly they felt connected to everything else in the universe. That isn’t bad for a day’s work.
The real secrets of the parks are their little-known places and unseen wonders. When we were floating down the Colorado River during filming and going over those dramatic rapids, every little side canyon that we didn’t have the benefit of seeing from the rim of the Grand Canyon had its own wonders. The way the light struck in the back, the way the water fell, the way new waterfalls sprouted up in the spring because the melting snow needed a place to go—for me, the most marvelous point about the parks is their hidden and beautiful layers.
Every park is like an onion. The layers are sometimes very subtle, and each layer takes time to explore. A very nice old ranger at Zion told us, "You could be a ranger here if you knew the answer to three questions: Where’s the bathroom? How far is it to Las Vegas? And what’s the fastest way out of here?" But the tourist who has the casual "windshield experience" by driving to Yosemite’s Inspiration Point can still take a picture that looks awfully like an Ansel Adams shot. The person who parks the car and hikes half a mile in has a better experience than the person who drives through. The person who hikes two miles in gets an even better experience. And the person who backpacks in and spends two weeks immersed in the high country is, of course, delivered an ecstatic religious experience on the par of naturalist John Muir’s.
Muir was, to me, the most colorful character in the history of the parks. A Scottish-born wanderer, he fell in love with Yosemite when he first walked into it, and for a while he worked there at a sawmill. Muir could have become a titan of industry, but the backpack of civilization slipped off him, to paraphrase Ralph Waldo Emerson. He became an apostle, a prophet, of a new kind of Americanism. Muir woke us up to the fact that all this beauty would be lost to development unless it was championed.
The man did unbelievably bizarre and rapturous things in California’s High Sierra in the name of the national parks. He would claw his way up into a big pine tree in the middle of a raging thunderstorm to find out what a tree felt like during a storm. He would soak sequoia cones in water and drink the purple liquid that seeped out so he could become tree-wise and "sequoical," as he put it. He would watch a lichen on a rock for an entire day; he would contemplate the life of a raindrop. He would climb mountains with very little equipment to speak of, except perhaps for nails hammered into the soles of his shoes, and he would think nothing of covering 50 miles in a two-day excursion with just crackers, oatmeal, and tea for nourishment. Everywhere he turned, Muir believed he was witnessing the work and presence of God. So enspirited was he that I think he must have struck people, as William Cronon, the historian, says in our film, as "an ecstatic holy man. "
Why does the author quote the example of naturalist John Muir?
选项
A、Because he was one of the most famous persons in the history of national parks.
B、Because he had done many strange and ecstatic behaviors in the name of national parks.
C、Because his holy behaviors reflected the breathtaking charisma of the national parks.
D、Because he was more immersed in the natural beauty rather than industrial profit.
答案
C
解析
推断题。本文主要描述了黄石国家公园的美。首先,作者指出黄石公园带给自己以及他人的震撼。然后,他对这种美进行了更深一层的描述:它需要人们一层层地去探索。最后,作者引用了自然学家米尔的例子,根据例子服务于主题这一解题规律可知,作者引用这一例子的目的是为了进一步反映黄石公园的魅力,故[C]正确。[A]、[B]、[D]都是文中作者对米尔的描述,符合事实,但不是作者引用这一例子的目的,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dGKO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
A、Nappingfor2hoursisbetterthanfor40minutes.B、Itdoesnotreviveyouifthenaplaststoolong.C、Youshouldnevertake
TheAmericanWay:FreedomTheheartoftheAmericancalendarisJuly【4】Americanshavecelebratedthisdateas"Independence
NewDealwastheprogramofsocialandeconomicreformsintroducedbyPresident______.
TheIELTSExamIELTS:InternationalEnglishLanguageTestingSystemI.Purposes:forimmigrationstatus,(1)______,applyingfor
Anextremeexampleofafederalsystemistheoneadoptedinthe1970sinYugoslavia,knownasworkers’self-management.Primary
Low-agedOverseasStudentsLow-agedoverseasstudyhasbecomeamajorconcernbythemediaandparentsofthestudents,and
EffectiveNote-takingThedifficultyoftakingnotes:Note-takingrequiresahighlevelofabilityduetothe【B1】______ofsp
Thecause"ofthecrisisbetweenAmericaandIsraelisthat
WhichofthefollowingstatementsisTRUEaboutMissGreen’suniversitydays?
Withreferencetothenews,theAfricanaviationmarketwillbeboostedby
随机试题
被评估对象为甲公司的生产线A,该生产线生产能力为每年18000台产品,因市场需求结构发生变化,在未来可使用年限内,每年产量估计要减少5000台左右,每台产品损失利润150元,该生产线尚可继续使用3年,企业所在行业的投资回报率为10%,所得税税率为25%
Excuseme.Ifyourcall’snottoourgent,doyoumind______minefirst?
男性,24岁。皮肤苍白伴散在出血点3个月。浅表淋巴结无肿大,胸骨无压痛,肝、脾肋下未触及。白细胞1.7×109/L,红细胞1.9×1012/L,Hb65g/L,血小板19×109/L。骨髓象:增生低下,红系、粒系各阶段比例低下,巨核细胞未见,未见原始细胞。
产生ESBLs最常见的细菌是
出自《大医精诚》的是
房地产开发项目风险识别的方法不包括()。
某施工单位承包一立井井筒与井底环行车场项目。某一夜班,主提升绞车由司机张某一人值班,在下放吊桶时打盹,导致吊桶全速过放。当时李某正穿过吊桶下方去移动水泵,因躲闪不及被当场砸死。事故发生后,井下作业人员由于恐慌争先上井,杨某上半身被挤出吊桶外面,赵某没有保险
甲有限责任公司2013年5月发生下列事实。(1)5月8日,甲公司向乙公司购买一批钢材,双方签订的合同约定:钢材总价款loo万元;甲公司在合同签订后10日内支付定金20万元作为履行合同的担保;乙公司于合同签订后1个月内交付全部货物;甲公司于乙公司交付货物后
MisterDemingearnedaMaster’sdegreein______fromtheUniversityofColorado.
AlossB.steepC.bycontrastD.undergoE.yetF.analogousG.likelihoodH.doI.sufferJ.acuteK.declineL.alreadyM.co
最新回复
(
0
)