首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They are eager to become famous. B、Many lack professional training. C、Few will become successful. D、They live a glamorous life
A、They are eager to become famous. B、Many lack professional training. C、Few will become successful. D、They live a glamorous life
admin
2013-12-21
44
问题
W: Rock stars now face a new hazard—voice abuse. After last week’s announcement that Phil Collins might give up touring because live concerts are ruining his voice, doctors are counselling stars about the do’s and don’ts of voice care. Here in the studio today, we have Mr. Paul Phillips, an expert from the High Field Hospital. Paul, what advice would you give to singers facing voice problems?
M: If pop singers have got voice problems, they really need to be more selective about where they work. They shouldn’t work in smoky atmospheres. They also need to think about resting their voices after a show. Something else they need to be careful about is medicines. Aspirin, for example. Singers should avoid aspirin. It thins the blood. If a singer coughs, this can result in the bruising of the vocal cords.
W: And is it true that some singers use drugs before concerts to boost their voices when they have voice problems?
M: Yes, this does happen on occasion. They are easily available on the Continent and they are useful if a singer has problems with his vocal cords and has to sing that night. But if they are taken regularly, they cause a thinning of the voice muscle. Most pop singers suffer from three things: lack of training, overuse and abuse of the voice, especially when they are young. They have difficult lives. When they go on a tour, they do a vast number of concerts, singing in smoky places.
W: So, what would you advise the singers to do?
M: Warm your voice up before a show and warm it down after.
12. What does last week’s announcement say about rock star Phil Collins?
13. What does Paul Philips say about aspirin?
14. What does Paul Philips say about young pop singers?
15. What are the speakers mainly talking about?
选项
A、They are eager to become famous.
B、Many lack professional training.
C、Few will become successful.
D、They live a glamorous life.
答案
B
解析
细节推断题。对话最后Paul Philips提到,大多数流行歌手缺乏培训、过度使用嗓子或使用嗓子的方式不对,尤其是在他们年轻的时候。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dL17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、He’sagreattraveler.B、He’sagiftedwriter.C、He’sapassionatewriter.D、He’sagreatartist.B事实细节题。对话中Jim说他认为JohnSteinb
A、Lookdownatourfeet.B、Lookaheadofus.C、Controlourrunningspeed.D、Lookatthecarsahead.B细节辨认题。短文中提到,跑步时应该尽量抬起头来向前看,
A、Theyareprofessionalstory-tellers.B、Theyaretheparentsofyoungchildren.C、Thestorieswillhelpthemimprovetheirvoca
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublication
A、Inthelibrary.B、Inausedbookstore.C、Inthestreet.D、Inahistoricalmuseum.B对话一开始女士便问男士:你喜欢逛二手书店对吧?此后两人又不断提及书的价格。可见他们在二
A、Nevercontinuallyplantingcropsatthesameplace.B、Lettinganimalsfeedonthesamelandsyearafteryear.C、Plantingtrees
Researchershavereconstructedanancienthumangenome(基因组)forthefirsttime,thankstothediscoveryofa4000-year-oldstrand
A、Themanwasn’tathomeyesterdayevening.B、Theman’sgrandmotherdidn’twanthimtogoout.C、Thewomandidn’twanttomeett
Obviously,ifyouhavetroublesleeping,thefirstthingyoushoulddoisavoidcoffee,tea,andcigarettesintheevening.You
A、Inthelibrary.B、Inausedbookstore.C、Inthestreet.D、Inahistoricalmuseum.B
随机试题
在国际贸易中向汇票执票人付款的是()
真理最根本的规定性是()
适于切段的药材为
原核细胞中新生肽链的N-末端氨基酸是()
影响青春期发育的主要激素中不包括
被称为治湿痰、寒痰、呕吐之要药的中药是
土的物性指标中不能直接测试,需要从其他指标换算的是()。
下列关于审计抽样的说法中,不正确的是()。
以下()是文明引导的主要内容。
设矩阵A满足A2+A-4E=O,则(A-E)-1=_______.
最新回复
(
0
)