首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They came from poor families. B、They had bad behaviors. C、They can’t speak Spanish. D、They had lower IQ. B目的原因题。短文提到很多学生有很严重的问
A、They came from poor families. B、They had bad behaviors. C、They can’t speak Spanish. D、They had lower IQ. B目的原因题。短文提到很多学生有很严重的问
admin
2013-06-02
57
问题
Jaime Escalante was considered one of the best teachers in the United States. He taught math and science in his home country for 12 years. In the 1960s, Jaime Escalante and his wife came to the United States. During the next several years, he learned to speak English and repeated his college education and teacher training. In 1974, Mr. Escalante was hired at Garfield High School to teach mathematics. The school was in a poor area of Los Angeles, California. (32)Many of the students had serious problems with illegal drugs, gangs and violence. The school was in danger of losing its official approval to operate. The students of school were mostly Mexican-Americans from a Spanish-speaking area of the city. (32)Many were the worst students at the school and thought to be "unteachable." But Mr. Escalante pushed the group to work hard. He told them basic math was too easy and that they had the ability to do harder work. He told his students that he believed in them, (33)but they must have the desire to be successful. Jaime Escalante started an advanced math program with a small group of students. (34) Advanced Placement is a program of college-level classes and tests. In 1982, 18 of his students took the Advanced Placement test in calculus. They all passed. Officials at the testing company suspected the students of cheating. Mr. Escalante protested. (35)He said the students were being rejected because they were Mexican-Americans and from a poor school. He urged his students to take the test again. 12 of the students repeated the test. And again, all of them passed.
32. Why were many of the students in Garfield High School thought to be "unteachable"?
33. What must the students do if they want to achieve success according to Mr. Escalante?
34. What can be inferred about Advanced Placement?
35. Why did the officials suspect the students of cheating according to Mr. Escalante?
选项
A、They came from poor families.
B、They had bad behaviors.
C、They can’t speak Spanish.
D、They had lower IQ.
答案
B
解析
目的原因题。短文提到很多学生有很严重的问题,如吸毒、拉帮结派和暴力行为等,这些学生往往是最差的,往往被认为是“不可教的”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dN67777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Mostpeoplewhotravellongdistancescomplainofjetlag(飞行时差反应)Jetlagmakesbusinesstravelerslessproductiveandmorepron
OnDecember25,2000,manypeopleacrossNorthAmericareceivedarareChristmastreatwhenthemoonpassedinfrontofthesun
InNovember1965,NewYorkwasblackedoutbyanelectricityfailure.The【B1】______promisedthatitwouldnothappenagain.Pes
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledMoralCultivationinHigherEducation.Youshouldwrit
Chinesefamiliesaretraditionallyknownforvaluingtheeducationoftheirchildren.Mostparentsaretryingto【B1】______their
A、Toshowthekeyroleplayedbyairtrafficcontrollers.B、Toshowthegreatresponsibilityshoulderedbythepilots.C、Togive
Thefilmcostalargesumofmoneybutwasnotwellmade.Itwas______(怪不得观众满怀期望而来),butleftverymuchdisappointed.
Inthedevelopedcountries,thedominantfactorinthenextsocietywillbesomethingtowhichmostpeopleareonlyjustbeginni
Self-helpTraveling1.越来越多大学生选择“自助游”,原因是…2.也会带来一些问题3.你的看法
A、Shedoesn’tneedanumbrella.B、Sheleftherumbrellainthecar.C、Shecanholdherumbrellaovertheman’shead.D、She’sthe
随机试题
在国际贸易中,对一些具有较强吸湿性,经济价值较高、水分含量不稳定的商品,如生丝、羊毛等,一般采用的计重方法是
关于心绞痛伴有肺通气不畅的病人进行治疗,应选用
中毒后一般处理措施包括
某食品公司于2001年6月5日在其生产的糕点上使用了“乐士牌”商标。2005年10月20日该公司正式向国家工商总局申请注册商标。2006年3月5日国家工商局核准注册商标,2006年3月12日发布商标注册公告。该注册商标有效期自()起计算。
关于“银行存款”账户,说法正确的有()。
关于无独立请求权的第三人,下列说法错误的有()。
下列关于银行业协会的说法,错误的是()。
国家法定计量单位包括()。
在纯收益按等比级数递减;收益年期无限的条件下,收益法下评估值的计算公式是()。
Humanbeingsareanimals.Webreathe,eatanddigest,andreproducethesamelife【21】commontoallanimals.Inabiologicallabo
最新回复
(
0
)