首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Which of the following statements best describe the condition of the passengers?
Which of the following statements best describe the condition of the passengers?
admin
2016-12-08
53
问题
Which of the following statements best describe the condition of the passengers?
An underground train derailed at a station in central Pairs, injuring 23 people and just missing another underground train standing on the opposite track. French Emergency Services said the train was travelling at 35 kilometers per hour when it derailed as it entered the station. No one had been killed and no one was trapped in the train during the accident. Ambulances rushed to the scene and doctors began treating casualties in the station and at a nearby cafe. Some people have broken limbs, and others have suffered bruising. No one was in critical condition. It was not known why the train came off the tracks.
An international study has discovered why some people who eat a high-fat diet remain slim, yet others pile on the weight. Researchers found in some people a high-fat diet causes the brain cells to become insulated from the body. This prevents vital signals, which tell the body to stop eating and to burn calories through exercise, from reaching the brain. The team from Monash University, Australia, said the findings provide a critical link in addressing the obesity epidemic.
选项
A、Austria.
B、Russia.
C、Australia.
D、America.
答案
C
解析
录音中最后一句提到,这个研究团队来自澳大利亚的莫纳什大学。因此选C项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dQNK777K
本试题收录于:
C类竞赛(非英语专业本科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
C类竞赛(非英语专业本科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
Whichofthefollowingnumberscanreplacethequestionmark?
Americaisasocietyinwhichchildrenhavewatched【D1】______18000televisioncommercialsbythetimethattheyhavereached【D2
Supposeyouarenotsatisfiedwiththefood,serviceandenvironmentinthecanteenatyouruniversity.WritealettertoPresid
Americaisasocietyinwhichchildrenhavewatched【D1】______18000televisioncommercialsbythetimethattheyhavereached【D2
Whatlettershouldreplacethequestionmark?
Accordingtoscientists,youngpeople’stastebudsarenotreadyforthebittertasteofsomevegetables.Ourtastebudsdevelop
Humanbeingslearnttotalkabouthalfamillionyearsago.Yetitwasonlyabout5,000yearsagothatourancestorslearntto
Ifitweretwohourslater,itwouldbehalfaslonguntilmidnightasitwouldbeifitwereanhourlater.Whattimeisitnow
Ifitweretwohourslater,itwouldbehalfaslonguntilmidnightasitwouldbeifitwereanhourlater.Whattimeisitnow
Ifitweretwohourslater,itwouldbehalfaslonguntilmidnightasitwouldbeifitwereanhourlater.Whattimeisitnow
随机试题
按照社会功能对组织进行分类时,法院属于()
A.新霉素B.精氨酸C.雌激素D.维生素K、维生素CE.青霉素妊娠合并肝炎产后回奶禁用
甲乙签订一份购销合同,甲以由丙银行承兑的票面金额为20万元的汇票付款,乙后又将该汇票背书转让给丁,丁又背书转让给戊。现查明下列情况,下列说法正确的是?()
咨询工程师在进驻现场或进行现场调研前应完成的工作包括()。
法律,法规和部门规章信息,市场信息,自然条件信息,属于( )。
薪酬调查的对象最好是()。
在竞争者分析中,企业首先要识别竞争者,企业的竞争者是指()。
在长线旅游活动中,随着旅游进程的不断深入,旅游者心理将呈现“初始阶段——个性表露阶段——结束阶段”的阶段性变化特征。请简述各阶段游客的心理及导游人员应提供的相应阶段心理服务技能。
Itiscommonknowledgethathealthyfoodssuchasfruitsandvegetablescontaincertainnutrientsthatpromotegoodhealth—namel
A、Theworkersmakemanycomplaints.B、Theworkersmakealotofobjections.C、Theworkersmakelotsofproposals.D、Theworkers
最新回复
(
0
)