首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Not far off the Pacific coast in the Costa Rican jungle, a community has taken to the trees to craft a new, sustainable life off
Not far off the Pacific coast in the Costa Rican jungle, a community has taken to the trees to craft a new, sustainable life off
admin
2014-01-07
52
问题
Not far off the Pacific coast in the Costa Rican jungle, a community has taken to the trees to craft a new, sustainable life off the grid and away from urbanity(文雅). Finca Bellavista is a community of long-term residents and travel guests housed in a network of tree houses built right into the rain forest. Perched above the forest floor, these tree houses are connected by zip lines and sky bridges, accessible by stairs and ladders from the ground level. It’s the Swiss Family Robinson come alive, created by two dreamers who had enough of on-grid living in the United States.
Founders Matthew and Erica Hogan created Finca Bellavista not as their own private escape, but as an evolving community that is continuing to attract traveling guests and established residents alike. Plots are available for purchase in the community where new residents can craft their own tree houses and join the growing number of residents. Visitors can choose from a number of existing rentals for short or long-term stays, perfect for those who need a temporary getaway from modernized life.
That’s not to say that modern touches aren’t available at Finca Bellavista. Limited electricity, hot showers and even WiFi are available, primarily at the Finca Bellavista community center. While many of the raised structures are connected by zip lines only, the community is continuing to develop a sky bridge that currently connects a smaller cluster of tree houses. As new residents get involved, more of these developments are produced by the community.
The nature around Finca Bellavista is the central focus of community life. Two rivers run along the community property with crystal clear water and large, flowing waterfalls that often encourage visitors to dive in. The ocean is a hike from the community, and a small rural town is just a mile-and-a-half away. But the most valued experience of life at Finca Bellavista is the environment directly within the forest itself. Wild lizards, birds and monkeys share the plot with its human inhabitants, providing for a very different experience than your standard house pet.
Which of the following words best describes the life in Finca Bellavista community?
选项
A、Natural.
B、Barbaric.
C、Novel.
D、Interesting.
答案
A
解析
本题要求找出最适合描述Finca Bellavista社区生活的词。全文介绍了该社区的居民将家安在树上,远离都市的喧嚣,与自然为伍。从第2段中的a temporary getaway from modernized life以及最后一段讲到生活在树屋社区中,能够与蜥蜴、各种鸟以及猴子等为伴,因此A“自然的”是该社区最大的特点。B“野蛮的;粗野的”明显带贬义,不符合文章的感情色彩;C“新颖的”和D“有趣的”均没有涉及到树屋社区生活的实质。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dVFK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Theyarewell______witheachothersincetheywerelittlekidslivinginthesamecommunity..
ItmightseemalongtimeoffyetbutwearesteadilymovingtowardsaCommunityDrivingLicensewhichwillbevalidinallmemb
ItmightseemalongtimeoffyetbutwearesteadilymovingtowardsaCommunityDrivingLicensewhichwillbevalidinallmemb
ItmightseemalongtimeoffyetbutwearesteadilymovingtowardsaCommunityDrivingLicensewhichwillbevalidinallmemb
Thegovernmentpolicyisthatservicesforthepeoplewithmentalillnessshouldbecommunity______andeasilyaccessible.
Countrylifediffersfromcitylifeinthatasenseofcommunitygenerally______theinhabitantsofsmallvillagestogether.
Thereceptionwasattendedby______membersofthelocalcommunity.
Satellitecommunicationsaresoup-to-datethatevenwhen______inthemiddleofthePacific,businessmencancontacttheiroff
NotfaroffthePacificcoastintheCostaRicanjungle,acommunityhastakentothetreestocraftanew,sustainablelifeoff
随机试题
高斯原理(或假说)又称为()原理,意即在一个稳定的环境内,完全的竞争者不能共存。
产气荚膜梭菌可引起
患者,女,40岁。带下量多、色黄或白、质黏稠、有臭气,小腹作痛,或阴痒,便秘溺赤,舌红苔黄厚腻,脉滑数。治疗应首选
A、肼屈嗪B、硝普钠C、尼莫地平D、可乐定E、卡托普利高血压危象伴急性心肌梗死或左室功能衰竭者最好选用
妊娠合并甲亢时的治疗应首选()
下列措施中,()不是排除地下水的措施。
(操作员:刘主管;账套:101账套;操作日期:2014年1月1日)新增会计科目。科目编码:1402一03科目名称:丙材料数量核算,计量单位:千克
通过系统的分析方法来确定工作的职责,以及所需的知识和技能的过程称为()。
按配送时间种类及数量分类的配送方式中,()配送的计划不易制定。
某政府部门要进行采购招标,其招标的部分流程如下:关于上述招标流程,下面说法正确的是____________。
最新回复
(
0
)