首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Hardly a week goes by without some advance in technology that would have seemed incredible 50 years ago. And we can expect the r
Hardly a week goes by without some advance in technology that would have seemed incredible 50 years ago. And we can expect the r
admin
2012-12-26
44
问题
Hardly a week goes by without some advance in technology that would have seemed incredible 50 years ago. And we can expect the rate of change to accelerate rather than slow down within our lifetime. The developments in technology are bound to have a dramatic effect on the future work. By 2020, new technology will have revolutionized communications. People will be transmitting more messages down telephone lines that previously have been sent by post. Not only postmen but also clerks and secretaries will vanish in a paper-free society. All the routine tasks they perform will be carried on a tiny silicon chip so that they will be as obsolete (已废弃的) as the horse and cart after the invention of the motor car. One change will make thousands, if not millions, redundant.
Even people in traditional professions, where expert knowledge has been the key, are unlikely to escape the effects of new technology. Instead of going to a solicitor, you might go to a computer which is programmed with all the most up-to-date legal information. Doctors, too, will find that an electronic competitor will be able to carry out a much quicker and more accurate diagnosis and recommend more efficient courses of treatment. In education, teachers will be largely replaced by teaching machines far more knowledgeable than any human being. Most learning will take place in the home via video conferencing. Children will still go to school though, until another place is created where they can make friends and develop social skills.
The writer expects that by 2020 new technology will have revolutionized communications and______.
选项
A、people needn’t telephone each other
B、the present postal system will have disappeared
C、people will no longer send letters
D、the postmen will have been replaced by silicon chip
答案
B
解析
事实细节题。本题考查对比处。作者在第1段第5句中通过previously将过去与现在作对比,指出现在传递消息的途径与过去不一样了,由此可判断B为正确选项。本题最具干扰性的是选项C,第1段倒数第3句提到以后邮递员将会消失,但这并不意味着人们不再写信和寄信,以后可能会有新的送信方式,因此选项C是不对的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dYw7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
FarewelltoAthensEveryOlympicGamesprovidesuswithdefiningmoments.Someareobvious—likeCathyFreeman’sgoldenrun
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
A、Gettheuniversity’sapprovalinadvance.B、FollowSusan’sadviceabouttravelingabroad.C、TakemoreFrenchcoursestoimprov
WhyDIY?ThereasonswhypeopleengageinDIYhavealwaysbeennumerousandcomplex.Forsome,DIYhasprovidedarareoppor
A、Toinquireaboutswitchingmajors.B、Tofindahelpingsupervisor.C、Tomakeuptheremainingcredits.D、Toapplyforamaster
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
Thisholidayseason,thereareplentyofadsthatplayupthesameoldnarrativewe’vecometoexpectaboutwhiskyasaman’sdr
Onmylastvisit,aboutthreemonthsago,mydoctorhadtoldmethatasa6-foot-tall,39-year-oldman,Ishouldweigharound18
StudiesoftheeffectthatmakesmanyofusslumberorfeelsleepyduringtheQueen’sspeechonChristmasDayhaverevealedthat
随机试题
每块骨骼肌都包括_______和_______两部分。
下列属于烷化剂类抗肿瘤药物的为对烷化剂的作用特征描述不正确的是
A.泻南补北B.扶土抑木C.滋水涵木D.培土生金E.佐金平木
某公路在施工过程中发生了以下事件:事件1:施工过程中发生下列事件,承包人提出索赔要求:(1)开工后由于征地拆迁的问题,施工受到当地群众的阻挠。(2)基坑开挖的时候,发现地下水位过高,挖土排水困难,增加了基坑支护费用。
(2017年)影响供给的主要因素是()。
纳税人下列经营业务的收入,可以分期确认收入并据以计算企业所得税应纳税所得额的有()。
用竹签等把切好的羊肉块连贯起来做成羊肉串,是叫“穿羊肉串”呢,还是叫“串羊肉串”呢?这两种说法现在都有,在卖羊肉串的店铺里,有写作“手工穿羊肉串”的,也有写作“手工串羊肉串”的。据考证,“穿”和“串”虽然都有“连贯”的意思,但二者的区别还是很明显的。这段
打开窗体时,触发事件的顺序是
A、 B、 C、 A本题图片显示的是三种不同的职业。由句中No.3MiddleSchool(第三中学)和students(学生)两处可推知句子主语的职业是教师,选[A]。
A、Twenty.B、Twenty-four.C、Twenty-six.D、Twenty-eight.C推断题。根据文中提到的ThestudybytheUniversityofOxfordandtheLondonSchoolo
最新回复
(
0
)