首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
[A]Think about how your attitude change will affect your life [B]Look for a role model [C]Be clear about your traits
[A]Think about how your attitude change will affect your life [B]Look for a role model [C]Be clear about your traits
admin
2017-11-19
18
问题
[A]Think about how your attitude change will affect your life
[B]Look for a role model
[C]Be clear about your traits
[D]Identify and understand what you want to change
[E]Believe that you are able to change
[F]Get rid of the pessimistic friends
[G]Choose the right company
"Our attitude toward life determines life’s attitude towards us." We’ve all heard about the power of our attitude, and that it’s our attitude that determines how much we succeed in life.
If you look around you, you will see that people with a positive attitude enjoy life more and are generally happier and more successful than those who walk around grumpy and pessimistic. Our attitude is the driving force in our lives—it can either push you to do great things or pull you down to your demise.
All the things that you have been through, all the people you have met and interacted with can have an impact on your attitude. If you think that all these factors have molded you into a person with a poor attitude towards life, there is no need to worry as there is always an opportunity for change. Let me share with you how I did it.
【R1】______
The first step towards change is clearly understanding what needs to be changed. Setting clear goals is the key to success in any endeavor. When it comes to changing your attitude, you need to do an honest and in-depth self-evaluation so you could point out exactly which of your traits need to be improved or totally changed.
【R2】______
We all need to know that what we’re trying to accomplish can in fact be achieved; that we can be more optimistic, more social or more patient. Find someone who has the kind of attitude that you want to have, and let his or her life give you inspiration and encouragement to move beyond your temporary failures in your journey towards becoming a better person.
【R3】______
To be able to overcome all the difficulties that lie ahead of you in your journey towards self betterment, you need to figure out exactly what this supposed change could bring to your life. Will changing your attitude mean a happier family or social life? Will a change in your attitude mean a more successful career or business? Fix your mind on the things that would come as a result of your attitude change and you will have a greater chance of reaching your goal.
【R4】______
As they say, "Bad company corrupts good character." You don’ t expect yourself to be able to change if you go on surrounding yourself with people who possess all the negative traits that you want to change. Consider befriending new people, especially those who are optimistic and have a healthy attitude towards life. You will see that your effort to change will be easier with these kinds of people as friends.
【R5】______
Often, the greatest obstacle between us and our goals is ourselves or our inability to trust in what we are able to do. If you don’t believe in yourself or believe that you or your life can change, it just won’t happen—you will either never start, or give up quickly so you won’t have even given yourself the opportunity to succeed.
It cannot be denied that a positive attitude is very important for living a successful and satisfying life, so it is only right to strive to have a positive attitude.
【R1】
选项
答案
D
解析
本题所在段落第一句为The first step towards change is clearly understanding what needs to be changed(改变的第一步是清楚地了解什么需要改变。)这与D项中的understand what you want to change吻合。下文还提到do an honest and in—depth self-evaluation与D项中的identify相对应.因此D项ldentify and understand what you want to change(确定并了解你想要改变的事)为正确答案。C项Be clear about your traits没有提到change,因此排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dZIZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Peopleare,onthewhole,pooratconsideringbackgroundinformationwhenmakingindividualdecisions.Atfirstglancethismigh
Peopleare,onthewhole,pooratconsideringbackgroundinformationwhenmakingindividualdecisions.Atfirstglancethismigh
InCambodia,thechoiceofaspouseisacomplexonefortheyoungmale.Itmayinvolvenotonlyhisparentsandhisfriends,【C1
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquarterofthe20thcentury.【C1】______inthe1900smostAm
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquarterofthe20thcentury.【C1】______inthe1900smostAm
TheU.S.systemofhighereducationiswidelyconsideredtheworld’sbest.Acollegeeducation【C1】______substantialbenefits—abo
TheU.S.systemofhighereducationiswidelyconsideredtheworld’sbest.Acollegeeducation【C1】______substantialbenefits—abo
TheU.S.systemofhighereducationiswidelyconsideredtheworld’sbest.Acollegeeducation【C1】______substantialbenefits—abo
Iftheonlineserviceisfreethenyouaretheproduct,technicianssay.GoogleandFacebookmakea【C1】______collectingpersonal
随机试题
长期大量服用可引起视力模糊、乳腺肿大,并有出现血栓性静脉炎或栓塞危险的是
解释下列各句中“之”字的词性和意义(或语法功能)。前世不同教,何古之法?之:
Onthesurface,AIDSappearstohavebarelytouchedAsiasofar,andthefewcasesreportedinvolvemainlyforeigners,femalean
A.找致病菌B.血糖C.肝功能D.血气分析E.潜血试验
关于X线片的诊断作用,最准确的描述是
国务院批准的高新技术产业开发区内的企业,新办的高新技术企业自投产年度起免征所得税()年。
国家开发银行的贷款类型有()。
材料四:阅读下面的短文。完成76—80题。古代西方人的一种观念是“天圆地方”,我们老祖宗却认为“天圆地圆”,有黄道、赤道。两千多年前,诗人屈原在其著作《天问》中引证天是圆的,地也是圆的。他说:九天之际,安放安属?隅隈多有,谁知其数?九天
设选课表的结构为:(学号、课程号、成绩),其中学号+课程号为主键。若要找出成绩不为空的记录,应当使用的SELECT语句是______。
Thecreditcreatedforinternationalsettlementamongbanksnotonlyprovidesasenseofsecurityforthetradersinvolved,but
最新回复
(
0
)