首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Most of the early diamond miners became wealthy later. B、Diamonds couldn’t be formed without great heat and pressure of the vo
A、Most of the early diamond miners became wealthy later. B、Diamonds couldn’t be formed without great heat and pressure of the vo
admin
2019-01-10
102
问题
The diamond is considered the most famous and valuable jewel in the world. A diamond is a symbol of wealth. Diamonds were made as a result of great volcanic heat and pressure. A volcano is a mountain with a hole on the top. A volcano can be very dangerous because when it is active it sometimes explodes and causes great damage. Diamonds were pushed towards the surface of the earth—millions of years ago by a number of great volcanic explosions. It is in the narrow volcanic pipes that diamonds are found. They are also found among the sand and stones of certain river beds, and in a few places on the floor of the sea for they were washed down the mountain sides by the rain.
Diamonds are very rare. There are not many diamond pipes or diamond-producing rivers in the world. During the last century adventurers from Europe went to Brazil, because they had heard that there were diamonds in the River Amazon. Many of these early diamond miners died of illness or went lost forever in the great forests. But some re turned home rich.
The earliest known diamonds were found in India many centuries ago. The most recent and exciting discoveries have been made in eastern Russia. But most of the world’s diamonds now come from Congo, from Tanzania—which has the largest diamond mine in the world—and from South Africa.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What can we learn from the passage?
20. Where did diamonds first come into existence?
21. What do you think is the best title for the passage?
选项
A、Most of the early diamond miners became wealthy later.
B、Diamonds couldn’t be formed without great heat and pressure of the volcano.
C、The earliest known diamonds were discovered in the River Amazon.
D、Explosions of the volcano can damage diamonds as well.
答案
B
解析
信息明示题。短文开头指出Diamonds were made as a result of great volcanic heat and pressure.故可知钻石是在火山高温和巨大压力下形成的。所以选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dc47777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
AreBadEconomicTimesGoodforHealth?[A]Mostpeopleareworriedaboutthehealthoftheeconomy.Butdoestheeconomyalsoa
A、Becausethenumberofgraduatesisincreasingeachyear.B、Becausetechnologyandworkplacearechangingfaster.C、Becausethe
Formanypeople,geneticallymodifiedfoodsraiseallkindsofquestions.Particularlyincountrieswithlongagrarian(耕地的)tradi
Energyindependence.Ithasaniceringtoit.Doesn’tit?Ifyouthinkso,you’renotalone,becauseenergyindependencehasbe
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayonthefollowingtopic.Youshouldwriteatleast120wordsbutnom
Arecentglobalsurveyof2,000high-net-worthindividualsfoundthat60%werenotplanningonatraditionalretirement.AmongU
Peoplearebeinglured(引诱)ontoFacebookwiththepromiseofafun,freeservicewithoutrealizingthey’repayingforitbygiv
A、One.B、Two.C、Three.D、Four.B由对话内容可知,男士买的商品有刮痕和漏音问题,所以听录音时要注意听除了这两个问题以外是否还有其他问题。因为录音中只提到这两个问题,所以答案为B。
Therearetwotypesofpeopleintheworld.Althoughtheyhaveequaldegreesofhealthandwealthandtheothercomfortsoflife
Therearepeoplewhoareespeciallyattractedtothenotionof"climbingtheladder"soastoincreasetheirstatus,financialp
随机试题
避税地对策税制最早出现在
触觉语颤增强见于
患者,女,30岁,初孕妇。妊娠32周,散步时突然出现大量阴道流液,由车送至急诊,因胎膜早破收入院。诊断胎膜早破的检查方法是
属于药学工作人员对社会的职业道德规范的是
地下水渐变渗流的浸润线,沿程变化为()。
甲公司是一家国内中小板上市的制造企业,基于公司持续发展需要,公司决定优化资本结构,并据以调整相关股利分配政策。有关资料如下:资料一:公司已有的资本结构,债务资金账面价值为600万元,全部为银行借款本金,年利率为8%,假设不存在手续费等其他筹资费用;权益资
资产负债表是一种()报表。
从下列两题中任选一题作答,如果两题都答,只按第I道的成绩计入总分。学生小王总是在快要考试时才会花很多时间看书,平时几乎从不花时间来复习老师的课堂教学内容。在复习时,小王常常是课本上有什么内容就看什么内容,什么内容在前就先看什么内容,什么内容在后就后看什
LordOxfordpossessedmostoftheneededgiftsofagreatstatesmanexceptruthlessnesstowardsothersandinsensitivenessfor
FlagDay,June14,isthebirthdayofAmericanflag.Onthisdatein1777,theContinentalCongress【C1】______aresolutionstatin
最新回复
(
0
)