首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Any suspect on campus. B、Anyone on campus. C、Students without ID cards. D、Visitors to the campus. B短文提到,根据本次行动计划,在校园周边,身穿制服的警察
A、Any suspect on campus. B、Anyone on campus. C、Students without ID cards. D、Visitors to the campus. B短文提到,根据本次行动计划,在校园周边,身穿制服的警察
admin
2016-07-29
72
问题
POLICE in the UK have launched a stop and search program around three Manchester universities this autumn in a bid to reduce the number of crimes against students. Since recently there have been more criminal activities happening on campus than ever before, universities have become more concerned. The new program covers the campuses of Manchester and Manchester Metropolitan Universities and the Manchester Institute of Science and Technology. A great many uniformed police officers have been deployed around these areas to keep order. They are being allowed to stop and search anyone without grounds of suspicion around the campuses. The plans will be in force for the first three weeks of every term. A police spokesman said that it was very important for students to be aware of the increased risks of crime directed at them. The policy was welcomed by many at the beginning of this term, when thousands of new students descended on the city. Over 62,000 violent crimes were recorded last year by the police in Greater Manchester area, which covers 500 square miles, that is 1280 square kilometers, and has a population of 2.58 million. Dan Sims, 21, a UK student who is majoring in English language and literature, was definitely in favor of the scheme. "Manchester has such a high crime rate and anything to reduce this would be beneficial to and welcomed by both students and the whole area in general." Sims said.
9. Why is the stop and search program proposed?
10. What kind of people can the police stop and search?
11. What is the students’ attitude toward the program?
选项
A、Any suspect on campus.
B、Anyone on campus.
C、Students without ID cards.
D、Visitors to the campus.
答案
B
解析
短文提到,根据本次行动计划,在校园周边,身穿制服的警察有权拦截和搜查任何人,即使没有怀疑的理由也可以这样做。故B为答案。withoutgrounds of suspicion指用不着有怀疑的理由,由此可否定干扰项A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dcG7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Driverandpassenger.B、Coachandplayer.C、Employerandemployee.D、Interviewerandinterviewee.D男士说“从你的申请(信)我看出……”,可见他们的关系是
A、Marktakeseverythingtooseriously.B、Markshouldkeepitasecretwithouttellingotherpeople.C、Markisabitannoyingin
A、Industrialdevelopment.B、Theirownhealth.C、Theirchildren’sfuture.D、Soundenvironment.A短文提到,我们把“提高工业化”作为我们首要目标。所以A正确。选项为
Sometwentyyearsago,theperformanceofgirlsandboysinclasswascompared.Boys【B1】______betterinexams,sovariousmeasures
A、Writetheirlabreports.B、FindoutProfessorSmith’sschedule.C、Interviewsomehighschoolstudents.D、Finishtheirchemist
Haveyoueverwantedtotravelbackthroughtimeandseewhatlifewaslikeatthedawnofman?Well,museumscanmakehistory【B
Karaokemayneverbethesame,thankstoresearchbeingpresentedinNashvilledetailingthelatestfindingsineffortstocreat
A、Talkingaboutherdislikeofanysubject.B、Regrettingnotgettingalongwithherpartners.C、Tellingliesaboutherabilitya
A、Manyprogramsareprovided.B、Itisdifficulttogetin.C、Students’feesareratherhigh.D、Studentshavemanychancestogo
Itiscommonlyheldthatdrinkingmoderateamountsofalcoholcanreducetheoddsofhavingadeadlyheartattack.More【B1】_____
随机试题
Thewalletisheadingforextinction.Asaday-to-dayessential,itwilldieoffwiththegenerationwhoreadprintnewspapers.
莎士比亚四大悲剧是《哈姆雷特》、《奥赛罗》、《李尔王》和
建设工程监理实施细则是由( )编制的。
按照安全文明施工的有关规定,施工现场设置的钢制大门高度不宜低于()m。
下列关于统收统支的表述正确的是()。
为了促进粮食增产、农民增收,长期以来特别是进入新世纪以来,党中央、国务院不断()三农工作。
某大湖是重要的候鸟越冬场所。近年来,该湖出现枯水期提前、枯水期持续时间延长等问题,枯水期水位过低,鱼类减少,影响了越冬的鸟类进食。有专家建议,应该在湖的人江水道处修建水闸,通过控制枯水期水位,增加湖区鱼类的生活空间,保护越冬的候鸟。以下哪项如果为真,将最有
ForanincreasingnumberofstudentsatAmericanuniversities,Oldissuddenlyin.Thereasonisobvious:thegrayingofAmerica
YourfriendJasoniselectedastheChairmanoftheStudents’Unionofyouruniversity.Writealettertocongratulatehim,stat
Thenorthernandsouthernpolarregionsaredifferentinmanyways.Themostimportantdifferenceconcernsthedistributionofl
最新回复
(
0
)