首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It will cover more big political affairs. B、It will cover less disasters. C、It will cover more scientific research. D、It won’t
A、It will cover more big political affairs. B、It will cover less disasters. C、It will cover more scientific research. D、It won’t
admin
2013-11-12
57
问题
For most people, reading a newspaper has become a habit passed down from generation to generation. I’m sure in a hundred years we will still be reading newspapers.
What basically makes news is what affects our lives — the big political stories, the coverage of the wars, earthquakes and other disasters will continue much the same. I think there will be more coverage of scientific research, though. It’s already happening in areas that may directly affect our lives, like genetic engineering. In the future, I think there will be more coverage of scientific explanations of why we feel as we do — as we develop a better understanding of how the brain operates and what our feelings really are.
It’s quite possible that in the next century newspapers will be transmitted electronically from Fleet Street and printed out in our own home. In fact, I’m pretty sure that is how it will happen in the future. You will probably be able to choose from a menu, making up your own newspaper by picking out the things you want to read.
I think people have got it wrong when they talk about the competition between the different media. They actually feed off each other. Some people once foresaw that television would kill off newspapers, but that hasn’t happened. What is read on the printed page lasts longer than pictures on a screen or sound lost in the air. And as for the Internet, it’s never really pleasant to read something just on a screen.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What does the speaker say about news in the future?
20. What will probably be on in the newspaper made by yourself?
21. What does the speaker think of different media?
选项
A、It will cover more big political affairs.
B、It will cover less disasters.
C、It will cover more scientific research.
D、It won’t be printed in publishing houses.
答案
C
解析
选项均以It will/won’t开头表明,本题可能考查It将来的发展情况。短文中提到I think there will be more coverage of scientific research(我认为将会有更多科研方面的报道),给出了说话者的主观看法,由此可知,答案为C)。C)It will cover more scientific research是对短文中的there will be more coverage of scientific research的同义转述。coverage意为“新闻报道”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/do17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
AsdefinedbyGreekphilosophersandancientIndianphilosophers,musicisviewedastonesorderedhorizontallyasmelodiesand
AsdefinedbyGreekphilosophersandancientIndianphilosophers,musicisviewedastonesorderedhorizontallyasmelodiesand
A、Threebooks.B、Fivebooks.C、Sixbooks.D、Atmosttenbooks.D细节题。浏览选项可知此题考查可借阅图书的数量。对话的结尾处提到uptotenforgraduates,因此答案选D。
AccordingtoBT’sfuturologist,IanPearson,theseareamongthedevelopmentsscheduledforthefirstfewdecadesofthenewmil
A、Arrangingaplanetrip.B、Buyingaticketforasportsevent.C、Payingabillatthebank.D、Sayinggoodbyetoafriend.A四个备选
SatelliteTVToday,youseecompactsatellitedishesperchedonrooftopsallovertheUnitedStates.Drivethroughruralare
A、Weightsandmeasurement.B、Politicalsystem.C、Employment.D、Money.A推理判断题。女士告诉男士,欧洲国家常用的量度单位是米和克metersandgrams,而美国则沿用了英国的单位
ShouldStealingBeAcceptableintheVirtualWorld?1.网络“偷菜”成为当下年轻人热衷的游戏2.人们对其意见不一3.我认为……
A、Todrivetheevilghosts.B、Tooffersacrificetotheirgods.C、Tocelebratetheghosts’returning.D、Togatherandhaveadin
中国服饰不仅是随着时间演变,还经常随着朝代的更替或者新统治者的圣旨(theImperialdecree)而发生巨大变化。在古代的封建社会(feudalsociety),人们的等级和地位可以轻松地通过日常衣物区分开来。上层统治阶级中,只有皇帝可以穿黄色
随机试题
设曲线y=sinx(0≤x≤π/2,x轴及直线x=π/2所围成的平面区域为D.在区间(0,π/2)内求一点x0,使直线x=x0将D分为面积相等的两部分.
缺铁性贫血的血象特点是
两侧创缘高低不平时的缝合方法是()
由于资源环境、自然条件等因素的影响,往往会造成工程实际进度与计划进度产生偏差,如果这种偏差不能及时纠正,必将影响工程进度目标的实现。因此,在计划执行过程中采取相应措施来进行管理,对保证计划目标的顺利实现有重要意义。根据以上资料,回答下列问题:调整网
C注册会计师正在编制存货监盘计划,其主要内容应包括( )。下列对存货审计中,正确的有( )。
结合你所在地区的实际,选择一个方面,以当地政府的名义,用规范的格式向同级人民代表大会提交一份450字左右的建议性议案。
计算机病毒是指能够侵入计算机系统并在计算机系统中潜伏、传播、破坏系统正常工作的一种具有繁殖能力的
SpellingBeeSlatedforMay20atWebbHighSchoolTheParentsActionCommitteeonLifeAcademicConcerns(PAC-LAC)ispreparing
Readthefollowingletter.Arethesentences(16-22)"Right"or"Wrong"?Ifthereisnotenoughinformationtoanswer"right"o
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSforeachanswer.KeepingKidsSafeontheInternetInternetforc
最新回复
(
0
)