首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
No matter how large or notable the U. S. travel industry is or may become, it will always be members of a broader world society.
No matter how large or notable the U. S. travel industry is or may become, it will always be members of a broader world society.
admin
2013-06-17
51
问题
No matter how large or notable the U. S. travel industry is or may become, it will always be members of a broader world society. The charge facing all of us is to appropriately en gage poverty. Poverty is certainly not new but the means at our disposal to address poverty are improving by the day. Fortunately, the $ 3.3 trillion world travel industry is uniquely suited to address poverty in regions where it is most entrenched. In the course of making a case for harnessing travel and tourism for poverty reduction, the travel and tourism industry already exists in every region of the globe and is a proven job producer and sustainer of native culture.
That travel and tourism creates good jobs is indisputable. In the U. S. , the Industrial Age economy is in transition to a service economy, and travel and tourism is responsible for one in every seven workers in the U. S. civilian workforce, directly or indirectly. But by no means is this phenomenon limited to the U. S. The World Travel and Tourism Council re ports tourism employs almost 200 million people worldwide -- 1 in every 13 jobs worldwide today.
There are many important differences between building an industrial based economy and one that relies largely on tourism. One of the historical barriers to industrialization has been a shortage of capital to build an industrial infrastructure or a lack of industrial specific facilities such al deep water ports. But we don’t need to build factories for tourism. Nor do we need the traditional resources of the Industrial Age to build new tourism economies. The essential raw materials for our industry include rich cultures, unique natural environments and willing hosts. And those raw materials exist already in abundance in every nation.
Only travel brings us face to face with people from different cities, different nations, and different outlooks. CNN can take us on a virtual world tour. We can be touched by images we see in the media but it is only when we shake hands with people from other nations and other cultures that we learn how things really are. And despite the many wonders of technology, we only truly touch one another when we travel and embrace one another’s culture, stature, and dreams.
Why does the author assert that through travel we only "truly touch one another"?
选项
A、He wants to emphasize tourism’s powerful effect on combating social problems.
B、He believes tourism makes it possible for people to help one another.
C、He believes travel is the only way cultures can learn about each other.
D、He thinks that sincere learning of a culture is only possible by travel
答案
D
解析
属信息推断题。作者在文章结尾讲到:“只有当我们去旅游,去接受彼此的文化、成就和梦想时,我们才能真正相互接触。”可以断定,作者之所以认为通过旅游我们才能真正相互接触是因为他认为只有旅游才能真诚地学到一种文化。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dtM7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theystareatthewalls.B、Theycollectstamps.C、Theyattendeveningclasses.D、Theydowhatevertheyareinterestedin.D
A、215,000.00B、Lessthan250,000.C、Morethan350,000.D、About300,000.D细节题。本文介绍美国家庭教育(home-schooling)这一文化现象。本题考的是数字,所以应在选项旁注明
Heisalwaysbusy,soIdon’tcare________________________(他是否有空)thisSunday.
A、Hegetsnervouseasily.B、Heisaninexperiencedspeaker.C、Heisanawfulspeaker.D、Hehasn’tpreparedhisspeechwell.B
A、Totalkwiththemsupportively.B、Totalkwiththemseriously.C、Tosetamodelforthem.D、Tobestrictwiththem.A事实细节题。短文中
Thepassageisaboutcross-culturalspatialperceptions.AFrencharchitectdesignedamodernIndiancity,named______.
Attentiontodetailissomethingeveryonecanandshoulddoespeciallyina【B1】______jobmarket.BobCrossley,ahumanresourc
Asamanager,youshouldsetagoodexampletoyourcompanymembers.Goodmanagersshould______opportunitiesbravelyandconfi
Asamanager,youshouldsetagoodexampletoyourcompanymembers.Apessimistlooksforwardtochangeandsolvestoughprobl
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanannouncementtowelcomestudentstojointoaclub.Youshouldwriteatle
随机试题
通常对人力资源培训开发进行评价的方法有()。
甲知其房屋南边邻地将建一高层楼房,但佯装不知,将房屋售给乙。半年后,南边高楼建成,乙之房屋得不到阳光照射。此例中甲违反了民法的()
患者,男,51岁。阵发性腹痛,腹胀2天,伴恶心呕吐,大便秘结,小便黄,舌红苔薄白,脉沉弦。查体:腹软,轻压痛,偶见肠型。诊断为肠梗阻,其证型是
母乳喂养的优点不包括
对于此次运输中600箱食品损坏的损失赔偿,下列说法正确的是:如果中国船舶就与“丽纱号”关于共同海损理算费用发生争议,并诉至中国法院,“海道号”也就与“丽纱号”船舶碰撞引发的争议提交我国法院,法院在审理时应当适用何国法律?
有A和B两家建筑公司,A公司的职工人数是200人,B公司的职工人数是500人,A公司在上一年度的施工作业中造成2名职工重伤,B公司在上一年度的施工作业中造成4名职工重伤。A公司和B公司上一年度的千人重伤率分别是()。
矿业工程项目在进行施工现场准备时,关于需要完成的任务,说法不正确的是()。
对该项目的档案验收应在( )进行。根据《建设工程文件归档整理规范》规定,( )应将工程文件的形成和积累纳入工程建设管理的各个环节和有关人员的职责范围。
下面()属于市场风险的计量方法。
关于《产品质量法》对企业管理的要求,理解不正确的是()。
最新回复
(
0
)