首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
A study published in the International Journal of Business Administration found that what students read in college directly effe
A study published in the International Journal of Business Administration found that what students read in college directly effe
admin
2019-06-06
66
问题
A study published in the International Journal of Business Administration found that what students read in college directly effects the level of writing they achieve. In fact, researchers found that reading content and frequency may exert more significant impacts on students’ writing ability than writing instruction and writing frequency. Students who read academic journals, literary fiction, or general nonfiction wrote with greater syntactic sophistication (more complex sentences) than those who read genre fiction (mysteries, fantasy, or science fiction) or exclusively web-based aggregators. The highest scores went to those who read academic journals; the lowest scores went to those who relied solely on web-based content.
Recent research also revealed that "deep reading"—defined as reading that is slow, immersive, rich in sensory detail and emotional and moral complexity—is distinctive from light reading—little more than the decoding of words. Deep reading occurs when the language is rich in detail, allusion, and metaphor, and taps into the same brain regions that would activate if the reader were experiencing the event. Deep reading is great exercise for the brain and has been shown to increase empathy, as the reader dives deeper and adds reflection, analysis, and personal subtext to what is being read. It also offers writers a way to appreciate all the qualities that make novels fascinating and meaningful—and to tap into his ability to write on a deeper level.
Light reading is equated to what one might read in online blogs, or "headline news" or "entertainment news" websites, particularly those that breezily rely on lists or punchy headlines, and even occasionally use
emojis
to communicate. These types of light reading lack a genuine voice, a viewpoint, or the sort of analyses that might stimulate thought. It’s light and breezy reading that you can skim through and will likely forget within minutes.
Deep reading activates our brain’s centers for speech, vision, and hearing, all of which work together to help us speak, read, and write. Reading and writing engages Broca’s area, which enables us to perceive rhythm and syntax; Wernicke’s area, which impacts our perception of words and meaning; and the angular gyrus, which is central to perception and use of language. These areas are wired together by a band of fibres, and this interconnectivity likely helps writers mimic and synchronize language and rhythms they encounter while reading. Your reading brain senses a cadence that accompanies more complex writing, which your brain then seeks to emulate when writing.
The word "emojis" (Para. 3) probably means
选项
A、network language
B、characters of emotion
C、voice mail
D、specific Internet signs
答案
B
解析
词汇理解题。根据定位词定位到第三段。该段提到emojis时说到“甚至时而用______进行交流的文章”,可推测是用非常浅显的表情符号进行交流,故B项为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dtnZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
EversinceMuzakstartedserenadingpatronsofhotelsandrestaurantsinthe1930s,piped-inmusichasbeenpartoftheconsumer
Googleistalkingtoautomakersabouthowtobringitsself-driving-cartechnologytomarket,executivessaidTuesday.Project
Clothesplayacriticalpartintheconclusionswereachbyprovidingcluestowhopeopleare,whotheyarenot,andwhotheywo
Herearesomemanagementtoolsthatcanbeusedtohelpyouleadapurposefullife.1.UseYourResourcesWisely.Yourdecisi
ThejournalScienceisaddinganextraroundofstatisticalcheckstoitspeer-reviewprocess,editor-in-chiefMarciaMcNuttann
Datahasahabitofspreading.ItslipspastmilitarysecurityanditcanalsoleakfromWikiLeaks.Itevenslippedpasttheban
Theplanetsseemedlikeprettysmallplaces.Atthesametime,Earthseemedalotlargerthanitdoesnow.Noonehadeverseen
ManyAmericansregardthejurysystemasaconcreteexpressionofcrucialdemocraticvalues,includingtheprinciplesthatallc
Arecentparliamentaryreportblamesthegovernmentandthefoodindustryforthegrowthinobesity.TheDepartmentofTransport
OnSeptember28thTimCook,Apple’schiefexecutive,publishedanopenletterapologisingtocustomersfortheshortcomingsoft
随机试题
患者,女性,26岁。低热、盗汗,腹痛、腹胀伴腹泻1周,入院就诊。查体发现右腹部柔韧感,腹部移动性浊音阳性。下列选项中,可辅助确诊本病的是
应用运筹学决策的一般步骤是:熟悉环境、分析问题、______、收集数据、提出并验证解答、实施______。
下面几种类型的网络中,按照覆盖范围分类的是_______。
关于X线管容量的组合,错误的是
受卫生行政部门委托的机构或组织应当按照医师执业标准对医师进行定期考核,考核的内容是医师的( )
患者,男性,30岁,因股骨干骨折给予持续骨牵引,下列护理不妥的是
程序系统的应用包括()等。
网架中,腹杆的倾角以()为宜。
在肺总通气阻力中,最重要的是
由于僵尸企业问题越来越严重,经济学家不断发出警告,如果我们不从现在开始就重视预防和消除僵尸企业,那么总有一天经济活力将无法正常释放。以下哪项的意思最接近这些经济学家的警告?
最新回复
(
0
)