首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The newcomer. B、The officer. C、The bus driver. D、The people in line. B推理判断题。本文只涉及两个人物,作者与官员,C、D两项显然不对。那位官员自己说到了 "Oh no, I’ve m
A、The newcomer. B、The officer. C、The bus driver. D、The people in line. B推理判断题。本文只涉及两个人物,作者与官员,C、D两项显然不对。那位官员自己说到了 "Oh no, I’ve m
admin
2010-03-26
46
问题
When I first came to the United States, I was told that I should apply for my social security number. So I took the bus down to the Social Security Office. The office was busy, with several people waiting in line. When it was my turn, the officer gave me a long form and told me to fill it out and return it to him. I took my form, found a seat, and sat down to fill it out.
I read over the form several times, but, to my frustration, I still could not make any sense out of it. I felt terrible, and began to doubt my ability to survive in America. "Oh, dear," I thought, "If this is so difficult for me, how will I ever get through school?" After trying again and again to read and understand the form, I finally said to myself, "Even with all the years I’ve studied English, I haven’t learned enough vocabulary to fill out a basic form. But I must apply for a social security number. There is no way around it. I will have to get help." So I reluctantly approached the officer for help. "Excuse me, sir. Could you help with this form? I’m a newcomer here, and I can’t understand it." The officer looked over the form, and said in surprise, "Oh no, I’ve made a mistake. This form is in Spanish. Here, take a new form." Was I embarrassed! He gave me the new form, and I filled it out in a few minutes. Two weeks later, I received notice of my social security number.
I have been in the United States for two years now, but I still can’t forget that embarrassing moment during my first visit to the Social Security Office.
选项
A、The newcomer.
B、The officer.
C、The bus driver.
D、The people in line.
答案
B
解析
推理判断题。本文只涉及两个人物,作者与官员,C、D两项显然不对。那位官员自己说到了 "Oh no, I’ve made a mistake. ”由此可知出错的是那位官员,所以正确答案选
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/e2OK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Intellectualpropertyrightscanpromotecreativeindividuals’willingnesstosharetheirtalentwithsociety.Atrademarkisg
A、Apupil.B、Agraduate.C、Asenior.D、Anundergraduate.BWhohasmoretimetodoresearch?
AccordingtoDavidTyack,thepopularbeliefineducationisthat______.LloydMemorialHighSchool’sexperimentationwiththe
Nowadays,scientistsstillhavenotmadehugeprogressontheresearchofearthquakebecausetheyhavenotfullyunderstoodwhat
Somepeoplearguethatmostcrime______(可归咎于对金钱的贪婪).
Theconceptofpersonalchoiceconcerninghealthisimportantbecause______.Whatdoes"liveacompletelysedentarylifestyle"
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopicABoominContinuingEducation.Youshouldwritea
A、Inacinema.B、Atagarage.C、Inarestaurant.D、Inanoffice.CWheredoesthedialoguetakeplace?
A、Thosewhoknowhowtoprogramcomputers.B、Thosewhogetspecialaidfromtheirteachers.C、Thosewhoareveryhardworking.D、
DivorceForevery1,000marriedcouplesintheUK,13endupdivorcedaccordingtostatistics.Divorceisoftenacomplicate
随机试题
Inanycomprehensiontextyouwillfindwordsthatyoudon’tknow.Youcan【C1】______themupinadictionary,ofcourse,【C2】____
药品的核对、发放者是
A.山楂B.谷芽C.莱菔子D.麦芽E.鸡内金
从银行所有者和管理者的角度讲,附属资本是用来承担非预期损失和保持正常经营所需的成本。()
侦查实验应禁止()。
数目字管理是指将整个社会资源整合进一个数字化的记录系统,实现社会资源在如实计算基础上的自由流动和交换,从而推动财富的创造和积累。根据上述定义,下列属于数目字管理的是:
人力资源管理,就是指运用现代化的科学方法,对与一定物力相结合的人力进行合理的培训、组织和调配,使人力、物力经常保持最佳比例,同时对人的思想、心理和行为进行恰当的诱导、控制和协调,充分发挥人的主观能动性,使人尽其才,事得其人,人事相宜,以实现组织目的。
在听觉实验中,研究者为了控制噪音的影响,把实验安排在隔音室中进行。这种控制额外变量的方法是()
金融寡头实现其在经济上的统治主要是通过
What’stheconversationmainlyabout?
最新回复
(
0
)