首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There is distinction between reading for information and reading for understanding.【B1】______ The first sense is the one in
There is distinction between reading for information and reading for understanding.【B1】______ The first sense is the one in
admin
2019-10-21
33
问题
There is distinction between reading for information and reading for understanding.【B1】______
The first sense is the one in which we read newspapers, magazines, or anything else.【B2】______ Such materials may increase our store of information, but they cannot improve our understanding. And clearly we don’ t have any difficulty in gaining the new information, for our understanding was equal to them before we started. Otherwise, we would have felt the shock of puzzlement.
The second sense is the one in which we read something that at first we do not completely understand. Here the thing to be read is at the first sight better or higher than the reader. The writer is communicating something that can increase the reader’ s understanding.【B3】______ Otherwise one person could never learn from another. Here "learning" means understanding more, not remembering more information.
What are the conditions in this kind of reading? First, there is inequality in understanding.【B4】______ Besides, his book must convey something he possesses and his potential readers lack. Second, the reader must be able to overcome this inequality in some degree. And he should always try to reach the same level of understanding with the writer. If the equality is approached, success of communication is achieved.
【B5】______It is the least demanding and requires the least amount of effort. Everyone who knows how to read can read for entertainment if he wants to. In fact, any book that can be read for understanding or information can probably be read for entertainment as well.
[A]The writer should have a better communicating skill.
[B]Such communication between unequals must be possible.
[C]We can get access to the content of those materials easily.
[D]The writer must be "superior" to the reader in understanding.
[E]Thus, we can employ the word "reading" in two distinct senses.
[F]Reading for entertainment is capable of increasing our understanding for information.
[G]Besides gaining information and understanding, there’ s another goal of reading-entertainment.
【B1】
选项
答案
E
解析
根据第二段第一句的“The first sense is the one…”和第三段第一句的“The second sense is the one in which we…”可知E选项符合题意。故选E项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/e2gd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Therealdifferencebetweenplantsandanimals______inwhattheydo,andnotinwhattheyseemtobe.
Theoldbootshadbothered(烦扰)himsomuchthatJohnnydecidedtothrowthemaway.Hewenttotherubbishpit(坑)outsidetheto
Therewasonceaprofessorofmedicine,whowasverystrictwiththestudents.Wheneverhetookthechairontheexamcommittee(
Forty-thousandoftheworld’syoungchildrendieeveryday.Thisis15millionayear.Manyofthesedeathscanbeprevented.I
假定你是李明。2008年第29届夏季奥林匹克运动会将在中国北举行,现正征集吉祥物。你希望藏羚羊能够入选。请你给国际奥委会(IOC)写封信,说明为什么藏羚羊是合适的吉祥物。理由包括:性情温顺,象征和平和友谊;耐高寒,速度快,象征奥运精
WheredidGailspendthenightsinthecountry?
假定你是李明,你计划去英国旅游并顺道看望英国朋友Sue。请给Sue写一封信,内容要点如下。内容要点:1.7月15日到达伦敦;2.人住伦敦国王酒店;3.停留10天;4.何时方便看望Sue。注意:
Forty-thousandoftheworld’syoungchildrendieeveryday.Thisis15millionayear.Manyofthesedeathscanbeprevented.In
Wefoundthatbaratlast.Ididn’thavetoaskagain,forthereitwasinbigredneonlettersoverthewindow—StarBar.There
Wefoundthatbaratlast.Ididn’thavetoaskagain,forthereitwasinbigredneonlettersoverthewindow—StarBar.There
随机试题
职业道德是人们在________中所应遵循的行为规范的总和。
由不同国籍的多家银行共同投资成立的,具有东道国法人资格的合资银行为________。
关于心电信息管理系统应用价值的表述,正确的是
马兜钤的功效有
以非手术治疗为主的肝脏疾病是()
深圳皇岗区的一加工企业与国外某公司签订一份来料加工合同,由外方提供价值60万美元的原料。该批货物属于非法检货物,成交方式为CIF广州.外商在本国投保了一切险。国外的生产厂家把谚批货物装入集装箱,货物运至深圳皇岗口岸,收货人与检验人员验货时发现有一部分货物变
社会工作者孙娜与一对争吵的中年夫妻进行了面谈。在面谈中,孙娜得知夫妻两人感情一直不错,但这半年来,妻子发现自己身体不太舒服,经常感到疲劳无力,去医院检查也没有发现什么严重的疾病,但是她发现丈夫对自己的抱怨几乎没什么反应,觉得丈夫不关心自己,常常为生活中出现
在Excel中,一个工作簿可以包含的工作表是()。
MaryMcCarthy’ssatiresarecouchedinaprosestylethathasaclassicprecision.
Abreakthrough(突破)intheprovisionofenergyfromthesunfortheEuropeanEconomicCommunity(EEC)couldbebroughtforwardb
最新回复
(
0
)