首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For the first time in the scientific community, there is total agreement that the activity of humans is at least partly responsi
For the first time in the scientific community, there is total agreement that the activity of humans is at least partly responsi
admin
2011-01-23
33
问题
For the first time in the scientific community, there is total agreement that the activity of humans is at least partly responsible for the rise of global temperature — specifically the emission of greenhouse gases like carbon dioxide, which is released by the burning of wood, coal and petroleum products. Reducing harmful emissions is just one area in which the United Nations Intergovernmental Panel is decidedly optimistic. For one thing, in the short term it might not prove that difficult. Efficiency improvements alone could cut energy needs by as much as 30 percent at virtually no extra cost and, in developed countries, emission reductions of up to 60 percent "are technically feasible". In the longer term, harmful emissions will be reduced as the world changes over to cheaper, less environmentally damaging energy sources.
So, if it is economically and technically feasible to reduce harmful emissions, why is almost nothing being done? There are two main reasons. The first stems from the uncertainty about how hot the planet is going to get. The current estimate is extremely broad — between 0.8 and 3.5 degrees Celsius by 2100. If the former prediction is accurate, it may be that we can adapt to it without difficulty. If, on the other hand, the latter is closer to reality, a complete rethink of the world’s energy supplies is already long overdue.
This leads directly to the second problem — the time scale involved. It is difficult to get people to act when predictions may take between 50 and 100 years to materialize. For politicians, who face elections every half decade or so. preventative action against a future threat — the magnitude of which is still very uncertain — carries heavy political risks.
Even if politicians in the developed world were to be forced into action, what of the developing world. which is economically dependent on fossil fuels? Should it reduce emissions, and suffer the consequences, because of mistakes made by the developed world? One suggestion is that developing countries be given allowances above the current emission standards. This would enable them to meet their industrialized needs and ultimately help them to finance environmentally sound technologies. This would seem the only realistic way of getting agreement from developing countries — a vital requirement because, if preventative action is going to work, you really do have to have everyone on board.
In the longer span of the future what is most important in reducing harmful emissions?
选项
A、Efficiency improvements.
B、New energy sources.
C、New technologies.
D、Burning less of wood. coal and petroleum.
答案
B
解析
参考第一段最后一句,改用更经济和危害更少的燃料是减少废气排放的根本,所以选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/e2td777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Amongtheraftofbooks,articles,jokes,romanticcomedies,self-helpguidesandotherwritingsdiscussingmarriage,somefamil
【T1】Fathersexposedtopoisonoussubstancesareprobablyjustaslikelytobethecauseofdefectsintheirunborninfantsasmo
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【B1】______peoplegetolder
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【B1】______peoplegetolder
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【B1】______peoplegetolder
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【B1】______peoplegetolder
Oftenreferredtoastheheartofafactoringorganization,thecreditdepartmentisresponsibleforgrantingcredittoclients’
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.Itprobablywill.That’soneofthe【B1】_____
Howfarawayyouarefromretirementplaysalargepartinhowyoushouldinvestyourretirementmoney.AccordingtoLeslieWrig
随机试题
下列哪种T细胞具有特异性杀伤功能
A.超声心动,左室径65mmB.超声心动IVS:LVPW为1.5:1C.超声心动出现右室前壁以及房室沟处无反射区D.超声心动二尖瓣EF斜率下降E.超声心动室间隔连续中断肥厚型心肌病
绕线式感应电动机在启动时,为了减少启动电流和保证启动转矩,可转子绕组()
既是工程拨款或贷款的最高限额,也是控制单位工程预算的主要依据的文件是经过批准的(C)。
社会工作者小兴针对社区矫正对象成立的“星星点灯小组”属于()。
一级预防是指对病因明确的疾病的预防。二级预防是对病因不甚明确的或对多病因的疾病采取的预防措施。下列属于二级预防的是()
某汽车坐垫加工厂生产一种汽车坐垫,每套的成本是144元,售价是200元。一个经销商订购了120套这种汽车坐垫,并提出:如果每套坐垫的售价每降低2元,就多订购6套。按经销商的要求,该加工厂获得最大利润需售出的套数是()。
莫扎特
下列属于Access对象的是
Whatdoesthemanwantthewomantodo?
最新回复
(
0
)