首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A powerful earthquake struck an area near the northern coast of Chile on Wednesday. The earthquake came a day after an even stro
A powerful earthquake struck an area near the northern coast of Chile on Wednesday. The earthquake came a day after an even stro
admin
2014-11-27
61
问题
A powerful earthquake struck an area near the northern coast of Chile on Wednesday. The earthquake came a day after an even stronger quake hit the area. The earlier quake was【C1】______at least six deaths. The United States Geological Survey says a 7.8 magnitude aftershock hit northern Chile late Wednesday night, local time. Magnitude is a【C2】______of the energy released at the centre, or source, of an earthquake. U.S. officials said the aftershock was centred about 23【C3】______south of the port of Iquique. They said it struck at a depth of 20 kilometres below sea level. The aftershock led Chilean officials to order thousands of people away from【C4】______. It also led to warnings of high【C5】______waves in parts of the Pacific Ocean. The orders and tsunami warnings were later【C6】______. The aftershock struck a day after an even more powerful earthquake hit northern Chile. That quake was centred in an area about 100 kilometres northwest of Iquique. The city is home to nearly 200,000 people. The quake was felt in Bolivia and Peru. It also【C7】______tsunami warnings as far as Japan. The warnings were cancelled hours later.
Chilean police and soldiers guarded coastal【C8】______to prevent attacks on homes and businesses. Television video showed damaged buildings in Iquique. But officials found surprisingly light damage from the quake. President Michelle Bachelet visited the affected area. She spoke to the nation about the disaster. She said【C9】______measures have been taken to protect lives and property. And she said the government will continue to work all the time that is necessary to【C10】______this emergency and protect our citizens.
A)cope with B)promote C)led to D)kilometres
E)due to F)measurement G)tornado H)kilogram
I)appropriate J)communities K)compensate L)tsunami
M)blamed for N)coastal areas O)cancelled
【C5】
选项
答案
L
解析
tsunami的意思是“海啸”,上文提到waves,可知此处有可能指因为地震引起的巨大海浪,即海啸。因此,正确答案是L。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/e3m7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Buyacarfromthewoman.B、Helpthewomanpainthercar.C、Investinanewcar.D、Lookforalessexpensivecar.C对话中女士想把她的车
MyViewonMassBlessingMessages1.现在很多人用群发短信的形式传递节日祝福2.产生这种现象的原因和可能带来的结果3.我的观点
A、Thethemessong.B、Thespecialeffects.C、Thecharacterdevelopment.D、Themysteriousroles.B
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsurvivalintheopen.Theyhadneitherthepowerfult
Ifastrangercameuptoyouonthestreet,wouldyougivehimyourname,SocialSecuritynumberande-mailaddress?Probablyno
A、Theycannotbestopped.B、Theydidn’trollatall.C、Theyaretoougly.D、Theymayhurtothers.A短文中提到,默林引起了众多人的注意力,但是唯一的问题是他
A、Billboardadvertisements.B、Usefuladvertisements.C、Colorfuladvertisements.D、Humorousadvertisements.D细节推断题。对话中女士说她喜欢广告公司使
A、Themanisefficientenough.B、Thesupermarketcan’tofferreasonableprices.C、Themanshouldn’tbuythosediscountgoods.D、
A、TheCollegeBoardshouldbepunishedforgivingwrongscores.B、Schoolsshouldn’tacceptthestudentswhoreceivedwrongscore
A、Givethemmoreencouragement.B、Stopthemimmediately.C、Providesomeexplanation.D、Leavethemalone.C
随机试题
ErnestMillerHemingwaywasbornonJuly21,1899inOakPark,Illinois.Inthenearlysixtytwoyearsofhislifethatfollowed
患者,女性,18岁。近3个月反复出现腹胀,下肢浮肿,体查发现颈静脉怒张,肝颈静脉回流征阳性。二维及M型超声:左心房及右心房增大,心室内径偏小。为了明确诊断,超声检查中应注意的征象有
下列各项中,判断心脏骤停的最佳指标是
心肌梗死最常发生的部位在
一般纳税人发生下列应税行为,可以选择适用简易计税方法计税的有()。
广告创意简报内容不包括()。
公安机关民主职能的内容包括()
开展技能型政府建设活动可以有效地提高政府部门的工作效率。只有培养乡镇干部的创业精神和服务意识,提高乡镇干部的技能水平和服务本领,并转变乡镇政府职能,才能有效地进行技能型政府建设。由此可见()。
Likemostofmyschoolmates,Ihaveneitherbrothers【S1】______norsisters,inanyotherwords,Iama
Themultibillion-dollarinternationalpharmaceuticalindustryhasbeenaccusedofmanipulatingtheresultsofdrugtrialsforfi
最新回复
(
0
)