首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
IKEA is a Swedish furniture and home products retailer that has stores all over the world. It is famous for well-priced flat pac
IKEA is a Swedish furniture and home products retailer that has stores all over the world. It is famous for well-priced flat pac
admin
2023-01-30
21
问题
IKEA is a Swedish furniture and home products retailer that has stores all over the world. It is famous for well-priced flat pack furniture that customers assemble at home. It also sells accessories and bathroom and kitchen items. 70% of IKEA’s 2018 products were either renewable or recycled. The world’s largest furniture retailer is undertaking many eco-friendly initiatives.
We all know about climate change. Our environment is in danger, and there is no denying it. That’s why it’s refreshing to see big companies seeking to make a change.
A spokesperson for the world’s largest furniture retailer revealed that 60% of IKEA’s 2018 products were made out of renewable materials, while 10% contain recycled materials.
"With our scale and influence, we have the potential to inspire more than 1 billion people to stay together for sustainable development and use a limited resource to live a better life. We are committed to taking the lead in working with everyone, including our raw material suppliers, customers, and partners," said Inter IKEA CEO Torbjorn Loof.
Renewable and recycled materials are not the only eco-friendly measures IKEA is taking. The company recently unveiled faucets that save over 90% of water and textiles that help purify the air in your home.
"To achieve true recycling means meeting people’s changing lifestyles, extending product life, and using resources in a smarter way," said Lena Pripp-Kovac, Sustainability Manager at Inter IKEA.
IKEA has also recently gotten into the solar panel business providing solar panels across 17 outlets in the UK. The firm collaborated with the UNHCR to develop a low-cost DIY house with a solar panel roof.
IKEA has also been exploring furniture rental and repurchase services, which are better than simply buying and discarding furniture. "Consumers in different cities have different interests in this area. For example, in London, many people live far away from work and do not want to buy a house, so renting a house is very common, so their interest in furniture rental is also high," said IKEA CEO Jesper Brodin.
These initiatives are all impressive and prove the firm’s dedication to preserving the environment. Now, if only all other companies would follow suit.
Why is IKEA undertaking eco-friendly initiatives?
选项
A、IKEA would save a lot of money.
B、The initiatives would bring them good reputation.
C、The initiatives would help with our environment.
D、IKEA would set a good role model.
答案
C
解析
由题干中的eco-friendly initiatives定位到第一段最后一句和第二段。推理判断题。定位句提到,作为全球最大的家具零售商的宜家公司正在采取一些对生态有利的措施。接下来的第二段提及了原因:我们的环境正处于危险之中,而大公司力图做出改变正是令人耳目一新的。因此,可以推断宜家公司的此类行为是为了帮助改变环境的现状,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/e7vD777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Itisonlybecausebyanexerciseofself-controlthushecouldconcentrateonhisreadingwithnoisesoutside.
TheEnglishlanguage,inparticular,isagreatarenainwhichetymologistscanexplorehistorythroughwords.
ClaraBrodeurtriedhardtopullherselfawayfromherfamousmother,therenownedphotographer,whosetoweringreputationrests
Becausetheirrootsareexternalandtheirleafbasesclasp,palmtreesarerigidandupright,yetelasticenoughtobendinstr
Mosthousefirescanbeavoidedthroughsuchsimple______aspropereducationandawell-placedtireextinguisher.
Whetherthegiantpandabelongstothebearorraccoonfamilieswasamatterofzoologicalcontentionforyears.
Thirtyyearsago,whenChristianBoerwasfirstlearninghowtoreadwhilegrowingupintheNetherlands,hemadealotofmista
Researchershypothesizethatsharkssometimesconfusehumansforanothertypeofanimalstheyusuallyconsume,differentfromse
Inmanycountries,whenpeoplegivetheirname,theyrefertothemselvesusingtheirlastnameorfamilyname.IntheUnitedSt
Shouldworkingparentssendtheirchildrentodaycarecenters?Thishasbeenanintenselydiscussedquestionforyears.Thefoll
随机试题
肝颈静脉回流征阳性见于
根据《合同法》的规定,可撤销合同的当事人行使撤销权的有效期限是()。
王某因不堪忍受张某对其的多次诽谤向法院提起诉讼,法院依法受理后,王某又与张某进行了“私了”,并向法院申请撤诉,则关于本案的说法,下列说法正确的有:()
成本计划的核心是()。
反映现象在一段时间内的总量的指标是( )。
涂尔干说:“教育在于使青年社会化——在我们每一个人之中,造成一个社会的我。这便是教育的目的。”这句话反映了【】
下列各项权利和自由中,()是我国宪法没有规定的。
计算机主要技术指标通常是指
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadeningourknowledgeofourselvesandtheworldaboutus.When
A、Herattractiveclothing.B、Herbeautifulfigure.C、Herunusualheight.D、Herfashionablehandbag.B短文说,在市场拥挤的人流中,她显得非常优雅。故B正确。
最新回复
(
0
)