首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Americans are happier than Europeans. B、The GDP of Europe is higher than that of America. C、People all over the world choose t
A、Americans are happier than Europeans. B、The GDP of Europe is higher than that of America. C、People all over the world choose t
admin
2013-06-02
76
问题
Among western rich countries, people in the United States work the longest hours. They work much longer than those in Europe. This difference is quite surprising because productivity per hour worked is the same in the United States as it is in France, Spain and Germany, and it is growing at a similar speed.
In most countries and at most times in history, as people have become richer they have chosen to work less. In other words, they have decided to "spend" a part of their extra income on a fuller personal life. Over the last fifty years Europeans have continued this pattern, and hours of work have fallen sharply. But not in the United States. We do not fully know why this is. One reason may be more satisfying work, or less satisfying personal lives.
Longer hours do of course increase the GDP. So the United States has produced more per worker than, say, France. The United States also has more of its people at work, while in France many more mothers and older workers have decided to stay at home. The overall result is that American GDP per head is 40% higher than in France, even though productivity per hour worked is the same.
It is not clear which of the two situations is better. As we have seen, work has to be compared with other values like family life, which often gets lost in interest. It is too early to explain the different trends in happiness over time in different countries. But it is a disappointing idea that in the United States happiness has made no progress since 1975, while it has risen in Europe. Could this have anything to do with trends in the work-life balance?
Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.
32. What do we know about the speaker from the passage?
33. Which country has more of its people at work?
34. What message can we get from the passage?
35. Which would be the best title for the passage?
选项
A、Americans are happier than Europeans.
B、The GDP of Europe is higher than that of America.
C、People all over the world choose to work less when they are richer.
D、Two possible reasons are given for working longer hours in the US.
答案
D
解析
短文最后提到幸福指数,并表明美国的幸福指数比欧洲低,故排除[A];短文中提到GDP,美国的GDP比法国高,故排除[B]:短文中提到,In most countries and at most times…,故排除[C]。短文中提到美国人工作时间长有两种可能的原因:对工作情况比较满意,或者对个人生活不满意,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/e8B7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Thepeasants.B、Thestudents.C、Wealthypeople.D、Poorworkers.C细节辨认题。文中提到,工业革命时期,有钱人去阳光充足的国家旅行,他们在沙滩上躺着,皮肤被晒黑了,成为富有的象征。
Oneofthegreatestconcernsparentshavewhenfacinganinternationalmoveis,"Whatschoolwillbeavailabletomychild?Will
Hotelseagertosatisfythegrowingdesireofbusinesstravelersforeco-friendlylodgingarefindingthattheirenvironmentala
TheOnlyChild;RevealingtheMythsAccordingtotheGuttmacherInstitute,aleadingreproductive-healthresearchorganizati
Olderpeoplewhoholdtemporaryorpart-timejobsafterretirementenjoybetterphysicalandmentalhealththanthosewhostopw
A、TheIndependent.B、TheFinancialTimes.C、TheDailyMirror.D、TheDailyTelegraph.DTheDailyTelegraph是在文中提到大部分报纸支持保守党,为右翼报纸后
A、Todrillsomeholesinthewalltofastentheclothes’hook.B、Todrillsomeholesinthewalltoputuptheshelves.C、Todri
A、Theirparentscutbacktheloantothem.B、Thewomandoesn’twanttotakeanotherEnglishcourse.C、Theycan’taffordtherent
A、Karenisveryforgetful.B、HeknowsKarenbetternow.C、Karenissuretopasstheinterview.D、Thewomanshouldhavereminded
A、Sailingaboat.B、Catchingaworm.C、Fishing.D、Hangingclothes.C词义判断题根据关键词worm、hook、line等可以判断他们是在钓鱼。
随机试题
______isnotafictionalcharacterinTheScarletLetter.()
业务员张某受甲商场委托,以不高于每台价格2000元的标准购进1500台彩电。张某的妻子在乙家电厂工作。张某遂与乙家电厂家协商签订了一买卖彩电的合同。合同约定,甲商场向乙家电厂购买2000台彩电,每台价格1900元,共计380万元。由于张某的妻子在此次买卖合
本案一审法院决定适用简易程序是否正确?原因是什么?如果再审法院发现原审遗漏了必须参加诉讼的当事人汇远公司,则法院应当如何处理?
金融期权合约所规定的、期权买方在行使权利时遵循的价格是期权价格。()
直接保险人为转移已承保的部分或全部风险而向其他保险人购买的保险称为()。
甲公司与乙公司订立了一份买卖合同。在合同有效期限内,甲公司与丙公司合并成立为丁公司。根据《合同法》规定,该合同应当()。
"DailyStar,sir,"calledJason,carryingsomenewspapersunderhisarm.Thelittleboyhadbeenrunningupanddownthestreet
根据《全国人口普查条例》和《国务院关于开展第六次全国人口普查的通知》,我国以2010年11月1日零时为标准时点进行了第六次全国人口普查。目前我国全国总人口为1370536875人。其中普查登记的大陆31个省、自治区、直辖市和现役军人的人口共1339724
在1945年党的七大上,首次对毛泽东思想的科学内涵作出界定的是()。
Datasharing:Anopenmindonopendata[A]Itisamovementbuildingsteadymomentum:acalltomakeresearchdata,softwareco
最新回复
(
0
)