首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Increasingly, over the past ten years, people -- especially young people -- have become aware of the need to change their eating
Increasingly, over the past ten years, people -- especially young people -- have become aware of the need to change their eating
admin
2011-01-21
58
问题
Increasingly, over the past ten years, people -- especially young people -- have become aware of the need to change their eating habit, because much of the food they eat, particularly processed foods, is not good for the health. Consequently, there has been a growing interest in natural foods: foods which do not contain chemical additives and which have not been affected by chemical fertilizers, widely used in farming today.
Natural foods, for example, are vegetable, fruit and grain which have been grown in soil and are rich in organic matter. In simple terms, this means that the soil has been nourished by unused vegetable matter, which provides it with essential vitamins and minerals. This in itself is a natural process compared with the use of chemicals and fertilizers, the main purpose of which is to increase the amount -- but not the quality -- of foods grown in commercial farming areas.
Natural foods also include animals which have been allowed to feed and move freely in healthy pastures. Compare this with what happens in the mass production of poultry: there are battery farm, for example, where thousands of chickens live crowded together in one building and are fed on food which is little better than rubbish. Chickens kept in this way are not only tasteless as food; they also produce eggs which lack important vitamins.
There are other aspects of healthy eating which are now receiving increasing attention from experts on diet. Take, for example, the question of sugar. This is actually a nonessential food! Although a natural alternative, such as honey, can be used to sweeten food if this is necessary, we can in fact do without it. It is not that sugar is harmful in itself. But it does seem to be addictive: the quantity we use has grown steadily over the last two centuries and in Britain today each person consumes an average of 200 pounds a year ! Yet all it does is to provide us with energy, in the form of calories. There are no vitamins in it, no minerals, and no fibre.
It is significant that nowadays fibre is considered to be an important part of a healthy diet. In white bread, for example, the fibre has been removed. But it is present in unrefined flour and of course in vegetables. It is interesting to note that in countries where the national diet contains large quantities of unrefined flour and vegetables, certain diseases are comparatively rare. Hence the emphasis is placed on the eating of wholemeal bread and more vegetables by modem experts in "healthy eating".
Which of the following is NOT mentioned in the passage?
选项
A、Chickens are fed on food which is little better than garbage.
B、Chickens live in very crowded condition.
C、The eggs chickens produce lack vitamins.
D、Chickens are free to move about.
答案
D
解析
Chickens在第三段中提到。A项和B项与这段第二句话对应;C项与这段第三句话对应;只有D项文中未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eB3d777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
ImmediatelyaftertheCivilWar,however,thedietbegantochange.(61)Railtransportationincreasedthesupplyandimprovedt
ImmediatelyaftertheCivilWar,however,thedietbegantochange.(61)Railtransportationincreasedthesupplyandimprovedt
Electricityplaysanessentialpartinourlife.Noonecandenythatelectriclightisnecessaryforpeople’slife.However,ca
Recently,theWorldHealthOrganizationcarriesoutastudyover70,000teensin34nations.Thestudyisamongschoolchildren
ManyUnitedStatescompanieshave,unfortunately,madethesearchforlegalprotectionfromimportcompetitionintoamajorline
Thepassageismainlyconcernedwith______oftheUnitedStateshistory?
Recently,theWorldHealthOrganizationcarriesoutastudyover70,000teensin34nations.Thestudyisamongschoolchildren
February本题考查考生对于时间信息的听辨能力。原句为“Mr.RittshadrecentlyshotaseriesofportraitsforVogue,includingonesofMr.Annan,theUnitedN
AmericanandJapaneseresearchersaredevelopingasmartcarthatwillhelpdriversa-voidaccidentsbypredictingwhentheyare
AmericanandJapaneseresearchersaredevelopingasmartcarthatwillhelpdriversa-voidaccidentsbypredictingwhentheyare
随机试题
征询型公关的特点是以()信息为主。
预防创伤性气性坏疽最可靠方法是
根据《人民币银行结算账户管理办法》的规定,符合开立一般存款账户条件的,银行应将存款人的开户申请书等资料报送中国人民银行当地分支行,经其核准后办理开户手续。()
按照《建筑工程建筑面积计算规范》的规定,地下室、半地下室按()计算建筑面积。
职业道德一般由行业协会或专业资格认证机构制订、监督执行,它没有法律法规宽泛严格。()
回过头来看看那些潮起潮落的科技公司,不由令人唏嘘。传统移动通信时代的巨头如诺基亚和摩托罗拉已经快速______,昔日互联网时代的霸主微软、英特尔和雅虎也都陷入迷茫,而基于数据而生的新生科技公司如亚马逊、谷歌、Facebook却迎来了又一轮朝阳。填入划横线
某种清漆的9个样品的干燥时间(小时)为:6.5,5.8,7,6.5,7,6.3,5.6,6.1,5.设干燥时间X~N(μ,σ2),求μ的置信度为0.95的置信区间,在(1)σ=0.6(小时);(2)σ未知,两种情况下作,(μ0.975=1.96,t0.97
PilotCabukwasatthecontrolseatcallingouthisclimbchecklistaftertakingoff.Keepinghimcompanyinthecopilot’sseat
Ifyouwanttoknowaboutprogrammesofnextweek,whichchannelwillyouchoose?
TheVoynichManuscript,writteninthe15thcenturyinWesternEurope,isbeautifultolookat.Thepagesofthis"book"arefu
最新回复
(
0
)