首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The mental health movement in the United States began with a period of considerable enlightenment. Dorothea Dix was shocked to f
The mental health movement in the United States began with a period of considerable enlightenment. Dorothea Dix was shocked to f
admin
2010-07-14
46
问题
The mental health movement in the United States began with a period of considerable enlightenment. Dorothea Dix was shocked to find the mentally ill in jails and almshouses and crusaded for the establishment of asylums in which people could receive humane care in hospital-like environments and treatment which might help restore them to sanity. By the mid. 1800s, 20 states had established asylums, but during the late 1800s and early 1900s, in the face of economic depression, legislatures were unable to appropriate sufficient funds for decent care. Asylums became overcrowded and prison-like. Additionally, patients were more resistant to treatment than the pioneers in the mental health field had anticipated, and security and restraint were needed to protect patients and others. Mental institutions became frightening and depressing places in which the rights of patients were all but forgotten.
These conditions continued until after World War Ⅱ. At that time, new treatments were discovered for some major mental illnesses considered untreatable (penicillin for syphilis of the brain and insuered for some major mental illnesses considered untreatable (penicillin for syphilis of the brain and insulin treatment for schizophrenia and depressions)), and a succession of books, motion pictures, and newspaper exposes called attention to the plight of the mentally ill. Improvements were made, and Dr. David Vail’s Humane Practices Program is a beacon for today. But changes were slow in coming until the early 1960s. At that time, the Civil Rights Movement led lawyers to investigate America’s prisons, which were disproportionately populated by blacks, and they in turn followed prisoners into the only institutions that were worse than the prisons—the hospitals for the criminally insane. The prisons were filled with angry young men who, encouraged by legal support, were quick to demand their right. The hospitals for the criminally insane, by contrast, were populated with people who were considered "crazy" and who were often kept obediently in their place through the use of severe bodily restraints and large doses of major tranquilizers. The young cadre of public interest lawyers liked their role in the mental hospitals. The lawyers found a population that was both passive and easy to champion. These were, after all, people who unlike criminals, had done nothing wrong. And in many states, they were being kept in horrendous institutions, and injustice, which once exposed, was bound to shock the public and, particularly, the judicial conscience.
Judicial interventions have had some definite positive effects, but there is growing awareness that courts cannot provide the standards and the review mechanisms that assure good patient care. The details of providing day-to-day care simply cannot be mandated by a court, so it is time to take from the courts the responsibility for delievery of mental health care and assurance of patient rights and return it to the state mental health administrators to whom the mandate was originally given. Though it is a difficult task, administrators must undertake to write rules and standards and to provide the training and patient rights are respected.
The author’s attitude toward people who are patients in state institutions can best be described as ______.
选项
A、inflexible and insensitive
B、detached and neutral
C、understanding and sympathetic
D、enthusiastic and supportive
答案
C
解析
通过文章第二段中病人社会地位变化的描写以及律师研究发现的叙述中,可以看出作者认为精神病人是顺从的并且在正确引导下还会有上进心。不难体会到作者对他们的理解与同情。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eB7K777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、PeoplewhofeelbadspentmoretimeontheInternet.B、Usinginternetcancausedepressionandloneliness.C、Internetusecan
SinceIboughtacomputerlastmonth,anewworldhasopenedupbeforeme,aworldthatreachesfarbeyondmyimmediatesurroun
A、Thisneedtousetheservicesofpeoplewhowerenotphysicallynear.B、Thisneedtohaveacommonsetofvalues.C、Thefearo
A、H.R.B、Manager.C、Juniorsecretary.D、Seniorsecretary.D从对话原文可知,现在招聘的是协助MissKarli完成工作的人,所以她是高级秘书。
Somepsychologistsmaintainthatmentalactssuchasthinkingarenotperformedinthebrainalong,butthatone’smusclesal
A、12:15.B、1:00.C、1:10.D、12:30.B对话中提到两个时间12:15和45minutes,由此可知答案为B。
Tornadoes,whirlwinds,andwatersproutsarerotatingfunnelcloudairmassesofsmalldiameter.Theyaredifferentiatedbythei
TOFOREIGNERS,fewthingsseemaspeculiarlyBritishasthehabitofsendingyoungchildrenawayfromhometoschool.Atfirstg
Iheardalovelystoryaboutsomebodywhotook【B1】______onherhusband~AyoungmanpickedupacopyoftheEveningStandardon
A、Cautious.B、Enthusiastic.C、Longing.D、Suspicious.B
随机试题
健康传播过程中受传者最容易接受或记住的信息是
对于伴有急性肾衰的MODS病人,特别是循环不稳者进行血液净化治疗,一般主张首选
属于β受体阻滞剂属于IB类
根据商业银行法,企业事业单位可以自主选择一家商业银行的营业场所开立一个办理日常转账结算和现金收付的账户。这种账户是不属于下列选项中的哪一个?
可修复的项目是指经过修理或更换后可恢复其原有功能的项目。()
有关零息债券的麦考莱久期,下列说法正确的是( )。
甲、乙是夫妻,共同共有一处房产,则()。
ATM协议将网络分为多个功能层,信元生成由()完成。
奥斯曼青年党
表达式3.6.5/2+1.2+5%2的值是
最新回复
(
0
)