首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、45 minutes. B、60 minutes. C、90 minutes. D、40 minutes. B信息明示题。文章最后提到,游客将有一小时的时间参观城堡,也就是Nijojo Castle,因此B正确。
A、45 minutes. B、60 minutes. C、90 minutes. D、40 minutes. B信息明示题。文章最后提到,游客将有一小时的时间参观城堡,也就是Nijojo Castle,因此B正确。
admin
2010-09-25
58
问题
Good morning everyone. My name is Craig Stone, and I’ll be your guide for today’s tour of Kyoto. First, I want to go over the itinerary of the tour, so everyone can enjoy the trip without being worried about being left behind along the way. Of course, no one has gotten lost so far.
First of all, we’ll be leaving at 9:15 outside the main train station exit. Be sure to board the bus by 9:00 sharp.
We’ll be visiting some of the most famous historical spots in Kyoto. Our first stop will be at the Golden Pavilion, a temple constructed in 1397. We’ll be leaving there at 10:30. You’ll have about forty-five minutes to stroll around the temple and its gardens.
Our next destination will be Ryoanji Temple. That’s always a difficult one to pronounce. This temple is famous for its beautiful rock garden. We’ll depart from the temple at 11:45.
Next, we’ll have lunch from 12:00 to 12:45.
In the afternoon, we’ll be making a brief stop at Heian Jingu Shrine, which was constructed in 1895 to commemorate the 1,100th anniversary of the founding of the city of Kyoto.
After that, we’ll head downtown and stop in Gion. Many people asked me about different traditional shopping areas, and this is a place we don’t want to miss. You’ll have about an hour to look around, and I’m sure you’ll enjoy the atmosphere of the entire area—the shops, the homes, and the restaurants. We’ll be leaving Glen at 2:30.
Finally, we’ll visit Nijojo Castle, which was the residence of the first Tokngawa Shogun. You’ll have about an hour to tour the castle, and we’ll meet at the bus at 4:00.
选项
A、45 minutes.
B、60 minutes.
C、90 minutes.
D、40 minutes.
答案
B
解析
信息明示题。文章最后提到,游客将有一小时的时间参观城堡,也就是Nijojo Castle,因此B正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eCz7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
TheWorldHealth【B1】______saysavianinfluenzacouldbecomeaworldwidethreatunlessgovernmentsactnowtostopit.Officials
Insomewaystheemploymentinterviewislikeapersuasivespeechbecausetheapplicant(interviewee)seekstopersuadetheempl
A、Thedifferencesbetweensheepandcattlebreeding.B、LivingconditionsinthecolonyofMassachusetts.C、Foodshortagesinthe
Directions:YourfriendPeterneedstomakeadecisioninchoosingtostudyhistoryorcomputerscience.Hereallylikeshistory
ScientistssaythewarmingoftheEarth’satmospherehasbeguntoaffectplantandanimallifearoundtheworld.Scientistsfrom
ScientistssaythewarmingoftheEarth’satmospherehasbeguntoaffectplantandanimallifearoundtheworld.Scientistsfrom
A、Travelingalot.B、Gettingalotofexercise.C、Workingtoohard.D、Waitingforthetrain.B事实细节题男士的回答表明约翰最近一直在辛苦地进行足球训练,因此体重
A、Findoutaboutacourse.B、Seeanadviser.C、Dropoffapaper.D、Gotoameeting.A事实细节题男士谈到他需要修一门人文学科的课才能毕业,因此想获得一些关于山水画家这门课
A、Tokeepthespace.B、Togiveuptheroom.C、Togetintotheauditorium.D、Toreservetheroom.D
A、Itsfastpaceandrhythms.B、Itssimplethemes.C、Itsbeautifulmelodies.D、Itsfeatures.A
随机试题
深度知觉的产生有哪些线索?
以下可主寒证的脉象有
急性牙髓炎的应急处理最好是
子宫收缩乏力可导致()。
沈某向住建委申请公开一企业向该委提交的某危改项目纳入危改范围的意见和申报材料。该委以信息中有企业联系人联系电话和地址等个人隐私为由拒绝公开,沈某起诉,法院受理。下列哪些说法是正确的?
旧沥青路面再生采用现场热再生工艺的优点有()。
法治的核心是:制约国家权力的滥用、保障公民的自由权利。()
《御园敕令》
Whatimpactcanmobilephoneshaveontheirusers’health?Manyindividualsareconcernedaboutthesupposedilleffectscaused
Anthropologistsusuallystudysimple,unindustrializedsocietiesbecausethenumberof______islimited.
最新回复
(
0
)