首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
While acting may run in the family, it wasn’t Angelina Jolie’s only choice when she thought about her future career. Although Jo
While acting may run in the family, it wasn’t Angelina Jolie’s only choice when she thought about her future career. Although Jo
admin
2007-12-11
112
问题
While acting may run in the family, it wasn’t Angelina Jolie’s only choice when she thought about her future career. Although Jolie has studied her craft since childhood, at one point the 26-year-old, who stars this month in Tomb Raider with her father, actor John Voight, wanted to be a funeral director. "I thought that the crossing over could be a beautiful thing and a time of comfort where people could reach out to each other."
Tradition appeals to Jolie, who moved with her mother, Marcheline Bertrand, and brother after her parents separated when she was two. "I never had one home. I never had an attic that had old stuff in it. We always moved, so I was never rooted anywhere. And I always dreamed of having that attic of things that I could go back and look at. And I’m very drawn to some things that are tradition, that are roots, and I think that may be why I focused on funerals."
Finally, she chose acting. "Following in my father’s footsteps," she says, "is an interesting thing, because I think we speak to each other through our work. You don’t really know your parents in a certain way, and they don’t really know you. So he can watch a film and see how I am as a woman, die way I’m dealing with a husband who’s been injured, or the way I’m crying alone."
"And it’s the same for me: I can watch films of his and just see who he is. I’ve learned to communicate with him as a person."
Which of the following is true about Angelina Jolie?
选项
A、Angelina Jolie became a funeral director at the age of 26.
B、Angelina Jolie was 26 years old when this article was written.
C、Angelina Jolie started to learn acting when she was 26 years old.
D、Angelina Jolie wanted to become a funeral director at the age of 26.
答案
B
解析
本题为细节题,要求根据第一段内容判断所给四个选项中“关于安吉丽娜·朱莉哪一个是正确的?”。根据“Although Jolie has studied her craft since childhood,at one point the26一year—old,who stars this month in Tomb Raider with her father,actor John Voight,wanted to be a funeral director.(尽管从小学习演技,朱莉本月还与其父亲约翰·沃伊特在《古墓丽影》共同出演,但是26岁的她曾想成为一名葬礼组织者。)”推论,定语从旬“who stars this month in Tomb Raider with her father”里谓语用的是现在时说明写这篇文章时她26岁,因此A表达的“安吉丽娜·朱莉26岁时成为了葬礼组织者”不正确。选项B表达的“写这篇文章时,安吉丽娜·朱莉26岁”正确。选项C表达的“安吉丽娜·朱莉26岁时开始学习表演”不正确。选项D表达的“安吉丽娜·朱莉26岁时想成为葬礼组织者”不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eELC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Ahobbycanbealmostanythingapersonlikestodoinhissparetime.Hobbyists【B1】______pets,buildmodelshipsanythingap
Whichofthefollowingisthemainpsychologicalsymptomofsmokerswhoquit?______.Howmostsmokersfeelimmediatelyaftert
Idon’tthinkyoushouldactonhisadviceimmediately.
American【B1】______aresimilartoothercities【B2】______theworld.Ineverycountry,citiesreflectthevaluesofthe【B3】___
Whenaconsumerfindsthathispurchasehasafaultinit,thefirstthingheshoulddoisto______.Thephrase"liveupto"(l
Nosoonerhadthethiefdisappearedintoasidestreet______.
Iamverydoubtfulwhethertheproposedschemewouldbe______(advantage)tous.
Therearemanyproblemsinourmodernworld.Oneveryseriousproblemisenergy.Wegetagreat【71】ofenergyweneedfromcoal
Fordproposedasystem______eachworkerwouldhaveaspecialjobtodo.
Treesareusefultoman【B1】______threeveryimportantways:theyprovidehim【B2】______woodandotherproduces;theyhelpto
随机试题
长期从事重金属作业的人应多吃()。
三个R=10Ω的电阻作三角形连接,已知线电流I1=22A,则该三相负载的有功功率P=()。
下列不属于对患有职业病的员工的处理方法的是( )。
方针目标的动态管理最重要的环节是_________。
EDI是通过电子方式,采用(),利用计算机网络进行结构化数据的传输和交换。
“以意逆志”“知人论世”的命题由()最先提出。
某数据库表中有一个地址字段,查找字段最后3个字为“9信箱”的记录,准则是()。
Fromthepassagewelearnthatmandiesinseadisastersmainlybecause______.Wecaninferfromthepassagethat______.
说明:请按照下面的中文提示,以中国学生王小明(男)的身份填写下列×××大学入学申请表格。具体信息如下:出生日期:1975年8月20日联系地址:广州市中山路710号联系电话:020-61006571个人情况说明:本人毕业院校和
Allthewisdomoftheages,allthestoriesthathavedelightedmankindforcenturies,areeasilyandcheaply【C1】______toallof
最新回复
(
0
)