首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is significant. B、It is promising. C、It is unpredictable. D、It is unprofitable. B浏览四个选项,均为描述性语句,由此可推测,此题与对某事的看法或评价有关。题干问的是月
A、It is significant. B、It is promising. C、It is unpredictable. D、It is unprofitable. B浏览四个选项,均为描述性语句,由此可推测,此题与对某事的看法或评价有关。题干问的是月
admin
2021-01-06
37
问题
The first private mission outside of earth orbit is closer than many of us think. (5)U.S. government officials outset to approve a mission by privately held space company, Moon Express, to travel outside of earth orbit in late 2017. (6)Moon Express’s mission involves plans to land a suitcase-size package of scientific equipment on the moon for ongoing exploration on commercial development. The decision involved amounts of lobbying and coordinative conversations between a number of federal agencies. On the international treaties, the U.S. is responsible for the cargo of both public and private space craft. This makes commercial space travel a complex legal issue not just domestically but abroad. A Moon Express representative declined to comment on the story, (7)but noted that the company is very optimistic about its proposal. Moon Express is not the only company seeking for the right to travel to outer space. Elon Musk’s Space X aims to send an unmanned aircraft to Mars by 2018.
Questions 5 to 7 are based on the news report you have just heard.
5. What is the news report mainly about?
6. What is Moon Express planning to do?
7. What does Moon Express think of its mission?
选项
A、It is significant.
B、It is promising.
C、It is unpredictable.
D、It is unprofitable.
答案
B
解析
浏览四个选项,均为描述性语句,由此可推测,此题与对某事的看法或评价有关。题干问的是月球捷运公司如何看待自己的任务。新闻后半部分提到,月球捷运公司的一位代表拒绝就此事发表评论,但他指出公司对该提案非常乐观。B项(有前途的,有希望的)与原文中的optimistic(乐观的)意思相近,故答案为B。A项(这项任务意义重大)、C项(这项任务不可预知)和D项(这项任务不盈利)均与新闻内容不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eGO7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Abasket.B、Acap.C、Anegg.D、Anoven.B文章主要提到3种鸟,需要一一记录相关信息,题目顺序一般与信息出现的顺序一致。最先听到的是tailorbird,而题目询问缝叶莺的巢看上去是什么样子。关键是要听到“它(缝
A、Gettinghighskilledpeople.B、Promotingcompany’stechnology.C、Findingenoughemployees.D、Increasingmembersofimmigrants.
HowWorkWillChangeWhenMostofUsLiveto100A)TodayintheUnitedStatesthereare72,000centenarians(百岁老人).Worldwid
How’sthisforunintendedconsequences?Someofthebiggestbeneficiaries(受惠者)ofthewomen’smovementhavebeenmarriedmen.Acc
A、Blakegotinjured.B、Theywonthatmatch.C、Theymadeamistake.D、Theyhadtogiveupthatmatch.A
Inthesecondhalfofthetwentiethcentury,manycountriesoftheSouth(发展中国家)begantosendstudentstotheindustrializedco
Mostofushaveformedanunrealisticpictureoflifeonadesertisland.Wesometimesimagineadesertislandtobeasortof【C
Mostofushaveformedanunrealisticpictureoflifeonadesertisland.Wesometimesimagineadesertislandtobeasortof【C
A、Upgradeitsnetworkcapacity.B、Improvecustomerservices.C、Developnewproducts.D、MarketmoreiPhones.A信息明示题。由AT&Tplanst
Threekeyfactsaboutrisingsealevelsneedtobepointedouttotheworld’spoliticiansandplanners:sea-levelriseisnowin
随机试题
触摸屏是用于实现替代()的功能。
某男性工人,在施工中头部被砸伤,出血不止,急诊来院。经检查,沿发际外侧有一纵行裂口,长约3.5cm,需清创缝合。下列除哪一项外,都是供应头皮的血管
发行债券是公司追加资金的需要,它属于公司的资本金。
下列句子修辞归类正确的一项是()。①指导员讲的真来劲,嘎子竖起耳朵听②我的母亲早已迎着出来,接着飞出了八岁的侄子宏儿③荷花人暮犹愁热,低面深藏碧伞中④一颗有生命力的种子,如果不落在肥土里,而落在瓦砾堆里,它绝不会悲观,也绝不会叹气⑤油蛉在
甲参加某旅行社组织的新马泰五日游旅行团,在旅游过程中与旅行社导游发生争执打斗,将旅行社诉至法院,甲与旅行社形成的诉讼法律关系的客体是
已知A=,二次型f(x1,x2,x3)=xT(ATA)x的秩为2,求实数A的值.
Forthefirsttime,morewomenthanmenintheUnitedStatesreceiveddoctoraldegreeslastyear,theclimaxofdecadesofchang
在关系数据库设计中,关系模式设计属于()。
A、Thefamousbrands.B、Thecereals.C、Books.D、Meat.B列举中直接提到了cereals。A的干扰性较大,女士建议“你经常使用的品牌产品可以上网选购”,并没有说这些产品是“名牌产品”。
A、Shesellspapersandcigarettestolocalfactoryworkers.B、Shesellsfreshmilk,frozenfish,cookedmeattohousewives.C、Sh
最新回复
(
0
)