首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The mail. B、The poster. C、The text. D、The magazine. A四个选项都是不同形式的媒体,推测本题与某种媒体的特点有关。听音时应注意各个媒体的具体信息。讲座提到,最广泛使用的广告媒体是直接媒体,而信件是最普遍
A、The mail. B、The poster. C、The text. D、The magazine. A四个选项都是不同形式的媒体,推测本题与某种媒体的特点有关。听音时应注意各个媒体的具体信息。讲座提到,最广泛使用的广告媒体是直接媒体,而信件是最普遍
admin
2020-06-06
68
问题
In a modern society, no company can hope to make a profit on any product unless it advertises it first. The most important decision that a company has to make regarding advertising is where to advertise. On TV? In magazines? On the radio? In newspapers? We refer to these means of communication as "the media". There are three categories of media: print broadcast, and direct Today, we are going to describe each of these categories and discuss their importance and usefulness in advertising.
The first category, the print media, consists of printed information sources: in other words, newspapers and magazines. For the advertisers, each of these has certain advantages and disadvantages. Let’s talk first about newspapers, which receive more money from advertisements each year than any other medium. This is because newspaper advertising has several outstanding advantages. First of all, nearly everybody reads newspapers. Therefore, newspaper ads reach huge numbers of people. Moreover, newspapers are generally local. This allows small, local businesses to advertise directly to their potential customers. Third, newspaper advertising is relatively cheap: so the ad can be as long as the advertiser wants, and it can also be repeated. On the other hand, newspaper ads have no color, and they are not very exciting or attractive. Instead, you find these ads in the second type of print medium, magazines.
For the advertiser, the greatest advantage of magazines is that they have specialized groups of readers. In other words, the people who read Car and Driver are probably not the same people who read Glamour, which is a women’s magazine, or The New Republic, a political magazine. Therefore, advertising in a magazine allows a business to direct its ads to the people who are most interested in the product. The big disadvantage of magazine advertisement is that it can be very expensive, especially in magazines like Playboy or National Geographic.
Let’s move along now and talk about the broadcast media, by which we mean radio and television. These also have both advantages and disadvantages. First, radio. Radio has two of the same advantages as newspapers: Almost everybody listens to it, and it’s usually local The disadvantages of radio ads are that they must be short and that they are not permanent in the way printed ads are. Second, television. Of all the media, TV, with sound, movement, and color, is the most dramatic, so the ads are easy to remember. On the other hand, ads on TV are enormously expensive.
Last category, direct media. The most common direct media is the mail, and direct mail advertising is a very big business. Even if you have only lived in this country for a short time, you have probably already received advertisements in the mail. The advantage of advertising by mail is that the ad goes directly to the potential customer’s hands. However, many people don’t bother to read these ads: in fact, we call them "junk mail" and often throw them away without even opening the envelope.
16. What is the most important decision a company has to make regarding advertising?
17. What are the three categories of media?
18. What is the greatest advantage of magazines?
19. What is the most common direct media?
选项
A、The mail.
B、The poster.
C、The text.
D、The magazine.
答案
A
解析
四个选项都是不同形式的媒体,推测本题与某种媒体的特点有关。听音时应注意各个媒体的具体信息。讲座提到,最广泛使用的广告媒体是直接媒体,而信件是最普遍的直接媒体,因此答案为A“信件”。B项“海报”和C项“文本”没有在讲座中提到,故排除。D项“杂志”是纸质媒体的一种,不属于直接媒体。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eIP7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Since2007,theAmericanPsychologicalAssociation(APA)hasconductedasurveyofdifferentaspectsofstressinAmerica,Thisye
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandsettingofthesun,theebbandflowoftheoceantide
DoBritain’sEnergyFirmsServethePublicInterest?[A]Capitalismisthebestandworstofsystems.Lefttoitself,itwillemb
KyleMaguirewantedtoattendtheUniversityofNebraskaassoonashegraduatedfromhighschoolyearsago.AnaspiringWebdev
A、Morethanayear.B、Twomonths.C、Morethantwoweeks.D、Oneortwodays.D细节题。根据Perhapsforadayortwo可知女士准备住一两天。因此,正确答案是D。
A、Shewasacloserelativeofhiscolleague.B、Shewasrecommendedbysomeoneheknows.C、Shewasassignedtohelpwithhisprog
A、Itissituatedatthefootofabeautifulmountain.B、Itwasusedbythefamilytoholddinnerparties.C、Itwasfrequentlyvi
A、Motherswhobreast-feedtheirbabieshaveahardertimefallingasleep.B、Motherswhosleepwiththeirbabiesneedalittlemo
A、Sheisill.B、Shewillgotouniversity.C、Shewillgetanewjob.D、Shehasnomoney.D
A、Buyaone-daytravelcard.B、Rentabicycle.C、Taketrams.D、Takeataxi.A
随机试题
关于土地使用权出让错误的是()。
心理健康是指
我国评价水体微生物学性状时,作为粪便污染水体的指示菌是
作为药物制剂质量指标的是决定起效快慢的是
银行贷款利息是该公司的()。因该开发公司的开发经营利润下降,从而使()的经济利益受到影响。
()实际上就是估算和衡量风险,由风险管理人运用科学的方法,通过对其掌握的统计资料、风险信息及风险性质进行系统分析和研究,进而确定各项风险的频度和强度,为选择适当的风险处理方法提供依据。
下列各项适用于集权型财务管理体制的情况有()。
外国企业和其他经济组织在中国境内设立的分支机构,不属于我国《外资企业法》的调整范围。()
设f(x),g(x)在[a,b]上连续,且∫abf(x)dx>∫abg(x)dx,则∫ab|f(x)|dx>∫ab|g(x)|dx().
Completethesentencesbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSforeachanswer.Insectsinsummercanbeharmfulbecausetheycanc
最新回复
(
0
)