首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
How men first learnt to invent words is unknown; in other words, the origin of language is a mystery. All we really know is that
How men first learnt to invent words is unknown; in other words, the origin of language is a mystery. All we really know is that
admin
2017-08-15
54
问题
How men first learnt to invent words is unknown; in other words, the origin of language is a mystery. All we really know is that men, unlike animals, somehow invented certain sound to express thoughts and feelings, actions and things, so that they could communicate with each other; and that later they agreed upon certain signs, called letters, which could be combined to represent those sounds, and which could be written down. Those sounds, whether spoken or written in letters, we call words.
The power of words, then, lies in their associations—the things they bring up before our minds. Words become filled with meaning for us by experience; and the longer we live, the more certain words recall to us the glad and sad events of our past; and the more we read and learn, the more the number of words that mean something to us increases.
Great writers are those who not only have great thoughts but also express these thoughts in words which appeal powerfully to our minds and emotions. This charming use of words is what we call literary style. Above all, the real poet is a master of words. He can convey his meaning in words which sing like music, and which by their position and association can move men to tears. We should therefore learn to choose our words carefully and use them accurately, or they will make our speech silly and dull.
Which of the following statements about the real poet is NOT true ?
选项
A、He is no more a master of words than an ordinary person.
B、He can convey his ideas in words which sing like music.
C、He can move men to tears.
D、His style is always charming.
答案
A
解析
本题可参照文中最后一段的第3句Above all,the real poet is a master of words。而A项与之不符。因此A项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eOFO777K
0
考博英语
相关试题推荐
BackinSeattle,aroundthecornerfromtheDiscoveryInstitute,StephenMeyerofferssomepeer-reviewedevidencethattheretruly
Hisofficeis_____tothePresident’s;itusuallytakeshimaboutthreeminutestogetthere.
Consumersandproducersobviouslymakedecisionsthatmoldtheeconomy,butthereisathirdmajor【C1】______toconsidertherole
OnesillyquestionIsimplycannottolerateis"Howdoyoufeel?"Usuallythequestionisaskedofamaninaction-amanwalkin
Hisofficeis_____tothePresident’s;itusuallytakeshimaboutthreeminutestogetthere.
Adealofattentionisbeingpaidtodaytotheso-calleddigitaldivide—thedivisionoftheworldintotheinfo(information)ri
Adealofattentionisbeingpaidtodaytotheso-calleddigitaldivide—thedivisionoftheworldintotheinfo(information)ri
Untilmeninventedwaysofstayingunderwaterformorethanafewminutes,thewondersoftheworldbelowthesurfaceofthesea
Ihearmanyparentscomplainingthattheirteenagechildrenarerebelling.Iwishitwereso.Atyourageyououghttobegrowin
IntheopinionofmanyAmericansandEuropeans,weonlybegantoreallyexploreourworldinthesixteenthcentury.Accordingto
随机试题
下列四组数依次为二进制、八进制和十六进制,不符合要求的是()。
A出现黄疸B出现发绀C血肌酐升高D突发性低血压E消化道出血肺功能衰竭时有
在下列的腧穴中,哪一组不全是五输穴
黄疸患者合并肿大而无触痛的胆囊时,最可能是
测pH值时,产生碱误差的条件是《中国药典》(2000年版)规定制备标准缓冲液与供试品溶液的水应是新沸过的冷蒸馏水,其pH值是
帷幕灌浆施工过程中,下列情况不得改变浆液浓度的是()。
下列关于存款的说法,正确的有()。
根据智利的法律,所有新房屋的制造都必须按照严格的建筑程序和监督流程进行,建筑物在开建之前______地必须由专业机构负责设计,因为对房屋防震的要求极高,所以智利在建筑的每一个环节上都________,不敢有丝毫的________。
给出下面程序输出结果()。#include<iostmam.h>voidmain(){int*p1;int**p2=&p1;intb=20;p1=&b;cout<<**p2<<endl;}
Manydoctorsknowthestoryof’MrWright’.In1957hewasdiagnosedwithcancer,andgivenonlydaystolive.Hehadtumourst
最新回复
(
0
)