首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Tom had once worked in a city office in London, but now he was out of work. He had a large family to support, so he often found
Tom had once worked in a city office in London, but now he was out of work. He had a large family to support, so he often found
admin
2017-09-04
25
问题
Tom had once worked in a city office in London, but now he was out of work. He had a large family to support, so he often found himself in difficulty. He often visited Mr. White on Sundays, told him about his troubles, and asked for two or three pounds.
Mr. White, a man with a kind heart, found it difficult to refuse the money, though he himself was poor. Tom had already received more than thirty pounds from Mr. White, but he always seemed to be in need of some more.
One day, after telling Mr. White a long story of his troubles, Tom asked for five pounds.
Mr. White had heard this sort of thing before, but he listened patiently to the end. Then he said, "I understand your difficulties, Tom. I’d like to help you. But I’m not going to give you five pounds this time. I’ll lend you the money, and you can pay me off next time you see me."
Tom took the money, but he never appeared again.
Tom went to Mr. White for help________.
选项
A、twice a week
B、often on Sundays
C、always on Mondays
D、whenever he needed money
答案
B
解析
文章第一段最后一句意思是:汤姆经常星期天拜访怀特先生,向他诉说他的困难然后要两三英镑。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eSiC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Itismostdesirablethathe______theconference.
Anelderlywomandiedyesterdayafterbeingknockeddownbyamotoristwhohadmadeno【21】tobrake(刹车).Apoliceofficerasked
Junglecountryisnotfriendlytoman,butitispossibletosurvivethere.Youmusthavetheright【21】andyoumustknowafewi
IntheUnitedStates,itisimportanttobeontime,orpunctual,foranappointment,aclass,etc.However,thismaynotbetr
Idon’tcarewhetherhestays_____goes.
Readthefollowing:1.Needed:Fulltimesecretarypositionavailable.Applicantsshouldhaveatleast2yearsexperienceandbe
Inthatcountry,therearetwoglass______andonechemical
Beforethe1870’s,trainednurseswerevirtuallyunknownintheUnitedStates.Hospitalnursingwasanunskilledoccupation,tak
Lanewaitedonthebenchnearestthebridge,ashehadbeeninstructed.Thewindblewstraightacrosstheriver,sharpasarazo
Longtimeago,theancientpeoplecouldnottraveltoanyfarawayplacesfortheyhadnoinstrumentstocarrythemacrossthewi
随机试题
下列哪项符合妊娠期母体的生理变化
营养性缺铁性贫血实验室检查中,下列正确的是
细胞水肿发生的机理是()。
当压力容器的安全阀出口侧串联安装爆破片装置时,应满足下列条件中的()等。
国家一级建造师执业资格的注册管理机构是( )。
简述如何有效化解城镇化中的盲目扩张问题。
请在【答题】菜单下选择【进入考生文件夹】命令,并按照题目要求完成下面的操作。注意:以下的文件必须都保存在考生文件夹下。小王是某出版社新人职的编辑,刚受领主编提交给她关于《计算机与网络应用》教材的编排任务。请你根据考生文件夹下“《计算机与
4years/fouryears
位于什刹海南岸柳荫街的恭王府(PrinceGong’sMansion)有悠久的历史。清代乾隆年间,它曾是著名权臣和坤的府邸。到了咸丰初年,这里便成为恭王府了。恭王府是清代最大的王府,面积超过六万平方米,其中府宅和花园各占一半。府宅分为中、东、西三路,由
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledItPaystoFocusOne’sEffortsbycommentingonthesa
最新回复
(
0
)