首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It was more respected. B、More people used it. C、It was damaged by tourists again. D、It quickly got worse again after Lincoln’s
A、It was more respected. B、More people used it. C、It was damaged by tourists again. D、It quickly got worse again after Lincoln’s
admin
2014-03-22
62
问题
In this lesson, I want to talk about the history of The White House. At first, most Americans didn’t think there was anything particularly special about the White House. Few had ever seen it or had any idea what it looked like, and even the families who lived there found it completely inadequate. When it was built, the White House was the largest house in the country and it remained so until after the Civil War. But it served so many different purposes that little of it was available for the First Family to actually live in. The first floor, or "State Floor" was made up entirely of public rooms: and the president’s offices, which were staffed by as many as 30 employees, took half of the second floor up. The First Family had to get by with the eight or fewer second floor rooms that were left. By Lincoln’s time, the situation was intolerable. The White House was open to visitors: office-seekers, and the merely curious had no difficulty in making their way upstairs from the official rooms on the first floor. Lincoln was so uncomfortable with the situation that he had a private corridor constructed. He also received a $20,000 appropriation to improve the furnishings of the White House. The new furnishings did not last for more than a few years. When Lincoln was assassinated in 1865, the White House fell into disarray. No one really supervised the White House during the first five weeks.
Questions 20 to 22 are based on the passage you have just heard.
20. How did Americans feel toward the White House in the beginning?
21. Why was the White House in disarray during Lincoln’s time?
22. What happened after the White House was refurnished according to the author?
选项
A、It was more respected.
B、More people used it.
C、It was damaged by tourists again.
D、It quickly got worse again after Lincoln’s death.
答案
D
解析
预览选项可知,本题可能考查it的变化。根据文中的The new furnishings didnot last for more than a few years.When Lincoln was assassinated in 1865,the White House fellinto disarray可知,装修后的白宫在林肯死后很快又陷入混乱之中,故答案为D)。选项中的it指代的是the White House。assassinate意为“暗杀”,选项D)中的death与此相对应。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eV17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Aschoolisbeingaskedtoapologizetothefamilyofaboyitprosecutedfortruancy.Theboywas【C1】______ashaving"schoolp
A、Celebrityworship.B、Obsessionwithpsychology.C、Aworldofjustice.D、Favoritenailpolishcolour.A综合理解题。女士说Jane崇拜明星,她用几个小时
TheCaseAgainstRetirementAh,retirement!Beforethe1950s,itwassomethingonlythewealthycouldaffordtodo.Everyone
A、Camperslearntocookfoodforthemselves.B、Horsesplayacentralroleintheactivities.C、Horselessonsareofferedallthe
A、Afarmer.B、Apoliceman.C、Acountrydoctor.D、Anewspaperreporter.C根据上题分析,说话者很可能是一位乡村医生,故答案为[C]。
ThesignsofAmericaninfluenceonCentralAmericaareeverywhere:McDonald’sandKFC,moviesandclothes.Lesseasyto【B1】_____
A、Hehasn’ttakenpartinadebatethisyear.B、Hebelievestheteamwaseliminatedalready.C、Hedoesn’tknowiftheteamwass
Havingtriedseveralnegotiations,theyfinallydecidedto______(诉诸武力解决问题).
A、Sheiswearingdifferentclothes.B、Shelooksbetterthansheusedtobe.C、Shehasgainedalotofweight.D、Shehaschanged
Asgoodsandservicesimproved,peoplewerepersuadedtosendtheirmoneyonchangingfromoldtonew,andfoundthechangewort
随机试题
男性,17岁,血尿、少尿1周,2周前下肢长有疖肿。体查:血压130/90mmHg,尿常规:蛋白(+),RBC(+)/HP,WINg0~2个/HP,红细胞管型2~3个/HP,考虑为急性肾小球。肾炎。下列哪项检查结果支持急性肾小球肾炎诊断?
吗啡可用于治疗
哪种疾病最适合用肾上腺皮质激素
操作系统作为一种系统软件,存在着与其他软件明显不同的三个特征是:
某企业财务资料显示,2013年开具增值税专用发票取得收入2000万元,另外从事运输服务,收入220万元。收入对应的销售成本和运输成本合计为1550万元,期间费用、税金及附加为200万元,营业外支出100万元(其中90万为公益性捐赠支出)。企业在所得税前可以
太平天国农民起义开始的标志是()。
12.只有在一个社会范围内很多聚会在同一个时间开的时候,主人为吸引客人来参加聚会才买非常吸引人的请帖。一个生产漂亮请帖的公司坐落在洛杉矶,因此,洛杉矶的聚会一定非常多。如果有下面哪一个假设,上面的论述可以正确得出?
十进制数121转换成二进制整数是
下列选项中,不属于模块间耦合的是
two
最新回复
(
0
)