首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)I start from my home in the quiet little suburb of Forest Hills, Long Island. Here, surrounded by green lawns, trees, and flo
(1)I start from my home in the quiet little suburb of Forest Hills, Long Island. Here, surrounded by green lawns, trees, and flo
admin
2021-10-20
51
问题
(1)I start from my home in the quiet little suburb of Forest Hills, Long Island. Here, surrounded by green lawns, trees, and flowers, are neat little houses, happy with the voices and movements of wives and children, havens of peaceful rest for men who toil in the city. I drive across the lacy structure of steel which spans the East River, and I get a new and startling vision of the power and ingenuity of the mind of man. Busy boats chug and scurry about the river—racy speed boat, stolid, snorting tugs. If I had long days of sight ahead, I should spend many of them watching the delightful activity upon the river.
(2)I look ahead, and before me rise the fantastic towers of New York, a city that seems to have stepped from the pages of a fairy story. What an awe-inspiring sight, these glittering spires. These vast banks of stone and steel-structures such as the gods might build for themselves! This animated picture is a part of the lives of millions of people every day. How many, I wonder, give it so much as a second’s glance? Very few, I fear, their eyes are blind to this magnificent sight because it is so familiar to them.
(3)I hurry to the top of one of those gigantic structures, the Empire State Building, for there, a short time ago, I "saw" the city below through the eyes of my secretary. I am anxious to compare my fancy with reality. I am sure I should not be disappointed in the panorama spread out before me, for to me it would be a vision of another world.
(4)Now I begin my rounds of the city. First, I stand at a busy corner, merely looking at people, trying by sight of them to understand something of their life. I see smiles, and I am happy. I see serious determination, and I am proud, I see suffering, and I am compassionate.
(5)I stroll down Fifth Avenue. I throw my eyes out of focus, so that I see no particular object but only a seething kaleidoscope of colors. I am certain that the colors of women’s dresses moving in a throng must be a gorgeous spectacle of which I should never tire. But perhaps if I had sight I should be like most other women—too interested in styles and the cut of individual dresses to give much attention to the splendor of color in the mass. And I am convinced, too, that I should become an inveterate window shopper, for it must be a delight to the eye to view the myriad articles of beauty on display.
(6)From Fifth Avenue I make a tour of the city—to Park Avenue, to the slums, to factories, to parks where children play. I take a stay-at-home trip abroad by visiting the foreign quarters. Always my eyes are open wide to all the sights of both happiness and misery so that I may probe deep and add to my understanding of how people work and live. My heart is full of the images of people and things. My eye passes lightly over no single trifle; it strives to touch and hold closely each thing its gaze rests upon. Some sights are pleasant, filling the heart with happiness; but some are miserably pathetic. To these latter I do not shut my eyes, for they, too, are part of life. To close the eye on them is to close the heart and mind.
(7)My third day of sight is drawing to an end. Perhaps there are many serious pursuits to which I should devote the few remaining hours, but I am afraid that on the evening of that last day I should again run away to the theater, to a hilariously funny play, so that I might appreciate the overtones of comedy in the human spirit.
The author most probably thinks that the New Yorkers are _______ the "glittering spires".
选项
A、scornful of
B、overwhelmed by
C、indifferent to
D、knowledgeable about
答案
C
解析
根据题干中glittering spires定位到第2段第2句。找到了glittering spires后,还要结合该段最后两句才能判断纽约人对glittering spires的态度,这两句中的a second’s glance和blind都表明作者认为纽约人对glittering spires不愿多看、视而不见,因此,本题应选C。在其他三个选项中,只有B与该段第2句中的awe-inspiring有关,但该句是作者自己的感受,并非纽约人的感受。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eVtK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Inthepasttwentyyears,therehasbeenanincreasingtendencyforworkerstomovefromonecountrytoanother.Whilesomenewl
Thetableclearlyreflectsthestatisticsofjobsatisfactionofthestaffinacertaincompany.Accordingtothedatagivenin
The______thatenvironmentalfactorshaveagreatinfluenceonpersonalityiswellacceptedbypeoplenowadays.
HowcanIevercompleteitifyou______continually______mesomanysillyquestions?
"Themantalkingwithmymomisourmathteacher"hasallthefollowingpossiblemeaningsEXCEPT______.
Nosooner______hisspeechthanlistenersputforwardquestions.
Theactivitiesofeachday,_______visitingthefamousplacesofinterestoranticipatingthetraditionalpartyoflocalpeople,
Thenewlybuiltschoolofferscoursesineverysubject_______.
TheBBChaslongdominatedBritain’smedia,andinrecentyearsithasgotevenbigger.Manylocalnewspapersaredying.Thetec
Althoughtheevidenceprovidedbythepoliceisconclusive,thelittleboydeclaredhimself______innocent.
随机试题
A.影响胞浆膜通透性B.与核蛋白体30S亚基结合,抑aa-tRNA进入A住C.与核蛋白体50S亚基结合,阻断转肽作用和mRNA位移D.与核蛋白体50S亚基结合,抑制肽酰基转移酶的活性E.特异性地抑制依赖于DNA的RNA多聚酶的活性氯霉素的抗菌作
第一产程活跃期的最大加速期,是指宫口扩张
魏某系收购废旧物品小贩,他答应某钢铁厂的青年工人赵某:如果赵某从厂里偷出钢锭,她将如数收购。赵某遂陆续从厂内共偷出价值3000元的钢锭交于魏某。二人的行为属于:
有关地震的表述下列()正确。
在施工单位的安全生产责任巾,施工单位的()应当经建设行政主管部门或者其他有关部门考核合格后方可任职。
根据企业所得税法的规定,下列关于资产计税基础的说法中正确的有()。
某企业自行建造的一条生产线于2016年6月30日达到预定可使用状态并投入使用,该生产线建造成本为740万元,预计使用年限为5年,预计净残值为20万元。在采用年数总和法计提折旧的情况下,2016年该生产线应计提的折旧额为()万元。
通货膨胀造成的现金流转不平衡,属于季节性临时现金短缺,可以靠短期借款来解决,因为成本升高之后,销售收入也会因售价提高而增加。()
一、注意事项1.《申论》考试,与传统作文考试不同,是对分析驾驭材料的能力与对表达能力并重的考试。2.作答参考时限:阅读材料40分钟,作答110分钟。3.仔细阅读给定的资料,然后按“申论要求”依次作答。二、给定资料1.近些年
A、 B、 C、 D、 C每行图形中各图形的下半部分保持不变,上半部分小图形的数目均成等差数列,故正确答案为C。
最新回复
(
0
)