首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
1. 食品安全事故屡有发生 2.人们对食品的安全越来越担心 3.怎样才能解决好食品的安全问题
1. 食品安全事故屡有发生 2.人们对食品的安全越来越担心 3.怎样才能解决好食品的安全问题
admin
2013-06-02
48
问题
1. 食品安全事故屡有发生
2.人们对食品的安全越来越担心
3.怎样才能解决好食品的安全问题
选项
答案
Food Safety With the increase of the number of cases related to fake foods and foods of poor quality, problems remain serious in the market.The 2008 Chinese milk scandal, beginning with revelations of contamination of Sanlu milk products, which is not only a hot potato nationwide, but has affected countries on all continents. The case has brought anger and resentment at milk producers, and has shown uncertainty and confusion among the population. It’s also a timely warning to the public about food safety. Therefore, the need to address the problems is acute; otherwise, we will soon face bigger and bigger crisis. To solve the problems in food safety, measures should be taken currently. First,the supervision of food production should be stepped up to reduce the incidence and economic consequences of foodborne diseases. What’s more, it is important to drastically increase penalties on those who neglect food safety statutes, Last but not least, consumers should be well educated about the risks presented in food and the handling behaviors that can help minimize those risks.
解析
①审题及布局。从文章的要求上看,应该首先对题目讨论的现象作总述,即现在食品安全事故屡有发生;随后分析其带来的影响,即公众会产生恐慌;最后推导出主题:应当认真解决食品安全问题。在布局上,根据题目中给出的提纲展开即可。第一段介绍食品安全事故屡有发生;第二段阐述食品安全问题带来的负面影响,人们对食品的安全越来越担心;第三段陈述自己对这一现象的看法,提出解决问题的方法。②语言。本文是一篇论说文,通过分析食品安全的影响,提出解决这个问题的方法,所以论述要重点突出,层次分明,具有说服力,词汇选择要精确,句式丰富一些。时态上选择一般现在时即可。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eaB7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.Thesameproblem,onasmaller【B1】_____,facespractica
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.Thesameproblem,onasmaller【B1】_____,facespractica
A、Therearealtogetherthreedepartmentswhichprotectcustomersandworkers.B、Acompanywithpoorordangerousworkingconditi
A、Motherandson.B、Lawyerandclient.C、Teacherandstudent.D、Dentistandpatient.D
A、Hefounditunbelievable.B、Hewasnotsurprisedaboutit.C、Hefoundthetruthunacceptable.D、Hewasarrogantaboutit.A
A、Becausesheisontheexecutivestaff.B、Becausesheisfamiliarwiththecompany.C、Becauseshehasknowledgeofmanagement.
Itisclearthathumanhistorywillend;theonlymysteryiswhen.Itisalsoclearthatifthetimingislefttonature(or,if
A、Becausehewasneverafraidofanything.B、Becausehewasprotectedbyaspecialmedium.C、Becausehehadenoughexperience.D
A、TellMaryaboutthering.B、CallMarybeforeeachmeeting.C、TellMaryaboutthevolunteermeeting.D、KeepMarywaitingforhi
Theheatwillkillthose______(不小心应付该地区严酷气候的人).
随机试题
1.大学里经常会举行各种专题讲座。2.听讲座的益处有哪些。3.你对讲座的看法。
在火焰原子吸收光谱法中,最常用的火焰是
根据《处方管理办法》规定,关于药品剂量与数量说法错误的是()
仲裁庭由_________名仲裁员组成时,应设首席仲裁员。()
我国规定,基金托管人可磋商酌情调低基金托管费,经中国证监会核准后公告,无须召开基金持有人大会。()
一、注意事项1.本申论试卷重点测查应考者的阅读理解能力、综合分析能力、提出和解决问题能力、贯彻执行能力及文字表达能力。2.阅读给定资料参考时限为40分钟,作答参考时限为110分钟。3.仔细阅读给定资料,按照后面提出的“作答要求
"Poverty",wroteAristotle,"istheparentofcrime."Butwasheright?Certainly,povertyandcrimeare【C1】______.Andtheidea
在TCP/IP协议簇中,_______协议属于应用层协议。
ImprovingYourMotivationforLearningEnglishI.TheimportanceofthetechniquesforimprovingmotivationA.Necessityforlea
It’simpossibletowriteabouthowhumanactivitiesarealteringtheclimatewithoutbringingproteststhatsuchathingisimpo
最新回复
(
0
)