首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
On her first morning in America, last summer, my daughter went out to explore her new neighborhood—alone, without even telling m
On her first morning in America, last summer, my daughter went out to explore her new neighborhood—alone, without even telling m
admin
2017-12-19
20
问题
On her first morning in America, last summer, my daughter went out to explore her new neighborhood—alone, without even telling my wife or me. Of course we were worried; we had just moved from Berlin, and she was just 8. But when she came home, we realized we had no reason to panic. Beaming with pride, she told us how she had discovered the little park around the corner, and had made friends with a few local dog owners. She had taken possession of her new environment, and was keen to teach us things we didn’ t know.
When this story comes up in conversations with American friends, we are usually met with polite disbelief. Most are horrified by the idea that their children might roam around without adult supervision. A study by the University of California, Los Angeles, has found that American kids spend 90 percent of their leisure time at home. Even when kids are physically active, they are watched closely by adults. Such narrowing of the child’s world has happened across the developed world. But Germany is generally much more accepting of letting children take some risks. To this German parent, it seems that America’s middle class has taken overprotective parenting to a new level.
"We are depriving them of opportunities to learn how to take control of their own lives," writes Peter Gray, a research professor at Boston College. He argues that this increases "the chance that they will suffer from anxiety, depression, and so on," which have gone up dramatically in recent decades. He sees risky, outside play of children among themselves without adult supervision as a way of learning to control strong emotions like anger and fear.
I am no psychologist like Professor Gray, but I know I won’t be around forever to protect my girl from the challenges life holds in store for her, so the earlier she develop the intellectual maturity to navigate the world, the better. And by giving kids more control over their lives, they learn to have more confidence in their own capabilities.
It is hard for parents to balance the desire to protect their children against the desire to make them more self-reliant. And every one of us has to decide for himself what level of risk he is ready to accept. But parents who prefer to keep their children always in sight and under their thumbs should consider what sort of trade-offs are involved in that choice.
Which of the following is NOT true about the author’s daughter?
选项
A、She went out without adult supervision.
B、She knew where the little park was located.
C、She visited her new neighbors and made some friends.
D、She had more ideas about the surroundings than the author.
答案
C
解析
细节题。根据题干关键词定位到第一段。C项的neighbors是对文中explore her new neighborhood的误解,因此C项为正确答案。首句提到“她就走出去探索新的社 区了——独自一人,甚至没告诉我和我太太”,A项“她在没有成年人监护的情况下走出 去”,without adult supervision是句中alone,without even telling…的同义替换,因此符合 文意。B项“她知道小公园坐落在哪儿”与文中的she had discovered the little park around the corner意思一致。D项“她比作者对于周围的环境知道得更多”与文中的teach us things we didn’t know意思一致。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/emBZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Itiscommonknowledgethathealthyfoodssuchasfruitsandvegetablescontaincertainnutrientsthatpromotegoodhealth—namel
Itiscommonknowledgethathealthyfoodssuchasfruitsandvegetablescontaincertainnutrientsthatpromotegoodhealth—namel
Itiscommonknowledgethathealthyfoodssuchasfruitsandvegetablescontaincertainnutrientsthatpromotegoodhealth—namel
It’sdifficulttoimagineaworldwithoutantibiotics.Theycurediseasesthatkilledourancestorsincrowds,andenableanynu
Inasweepingoverallinspectionofits$21billionMedicaidprogram,theFloridaLegislatureapprovedabilltoshiftnearlyth
Inasweepingoverallinspectionofits$21billionMedicaidprogram,theFloridaLegislatureapprovedabilltoshiftnearlyth
Inasweepingoverallinspectionofits$21billionMedicaidprogram,theFloridaLegislatureapprovedabilltoshiftnearlyth
随机试题
下述哪项关于梅毒的叙述是正确的
继发性痛经和不孕并存的患者多见于以下哪种疾病
A急性单纯性阑尾炎B急性化脓性阑尾炎C坏疽性阑尾炎D穿孔性阑尾炎E阑尾周围脓肿病变仅限于阑尾黏膜或黏膜下层的是
A.APTT正常、PT正常、BT延长、血小板减少B.APTT正常、PT正常、BT延长、血小板正常C.APTT正常、PT延长、BT延长、血小板正常D.APTT延长、PT延长、BT延长、血小板正常E.APTT延长、PT正常、BT正常、血小板正常过敏
患者,男,40岁,颅脑术后第3天,能在床上自行活动。现需用平车搬运患者行CT检查,护士帮助患者从床上挪动到平车上。护士协助患者从床向平车挪动的正确顺序是
1998年4月6日,在全球金融界享有盛誉的花旗银行宣布同专长于保险和投资业务的旅行者集团合并,合并涉及的资本总额达820亿美元,是当时世界上最大的金融合并案。花旗银行与旅行者集团合并后,将新公司定名为“花旗集团”,但沿用旅行者集团的商标“一把小红
在一次大班数学的分类教学中,活动开始。老师出示了许多动物的卡片,请小朋友们上来把他认为具有相同特征的动物放在一起,航航上来将狮子、老虎与羊放到一起,其他小朋友马上大叫起来:“不对,不对,老虎和狮子会把羊吃掉的。”航航迟疑了一会,把羊去掉,然后将乌龟与狮子、
某教学活动在开始前对学生学习的知识、技能以及情感进行预测。这是哪种评价?()
一家商场按下述方式促销商品:一年中任何时候,或者有季节性促销,或者有节日促销,或两者兼而有之。每一种促销都会持续一个月。在任何一个月,如果商场想要把某一类商品清仓,就宣布季节性促销;如果某个月份有节日并且仓库中仍有剩余商品,就宣布节日促销。不过,11月没有
ThepolicestoppedmetheotherdayasIwasdrivinghome,becauseIwasexceedingthespeed______.
最新回复
(
0
)