首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because it expands rapidly its retail operations. B、Because it squeezes competitors out of the market. C、Because it applies ma
A、Because it expands rapidly its retail operations. B、Because it squeezes competitors out of the market. C、Because it applies ma
admin
2016-04-02
49
问题
If you are in any major city in America, the chances are high that you are not far from a Starbucks. The company started in the West Coast city of Seattle, Washington, in 1971. Starbucks was named after a character in the famous American novel "Moby-Dick" by Herman Melville. Today, there are more than twelve thousand Starbucks around the world.
Sales last year were almost eight billion dollars. The company believes in opening many stores in busy areas of cities. For example, there are about thirty Starbucks stores in downtown Seattle. Starbucks sells more than just plain coffee. It started a whole coffee culture with its own special language and coffee workers called baristas. It sells many kinds of hot and cold coffee drinks, like White Chocolate Mocha and Frappuccino. It also sells music albums, coffee makers, food, and even books. But [24]most of all, it sells the idea of being a warm and friendly place for people to sit, read or talk.
However, some people do not like the company’s aggressive expansion. Faith Lapidus, a small coffee seller is taking the company to court. She says the way the company does business is illegal because it stops property owners from leasing stores to other coffee companies. She sees Starbucks as controlling the market and forcing out competition.
Nicolas O’Connell works for La Colombe, a coffee roasting company based in Philadelphia, Pennsylvania. He says Starbucks has helped to educate people about coffee from many countries. But he criticizes the company for using machines more than people to make the coffee. Mr. O’Connell points out that the coffee culture is all about a hand-made product and interaction between people.
23. Where did Starbucks, the store name come from?
24. What is Starbucks’ most extraordinary character?
25. Why does Mr. O’Connell not like Starbuck?
选项
A、Because it expands rapidly its retail operations.
B、Because it squeezes competitors out of the market.
C、Because it applies machine to make the coffee.
D、Because it imparts coffee knowledge and culture.
答案
C
解析
短文说,Mr.O’Connel批评Starbucks在制作咖啡时用机器比用人手更多。故答案是C。由选项可知,题目问的是原因。听力录音中有两个例子说明有些人不喜欢Starbucks。例子里的细节往往是考点,而且会出现张冠李戴的陷阱。本题问的是第二个例子的内容。A和B涉及的是第一个例子,所以都排除。题目问的是Not like的原因,D是正面的说法,也可排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/erL7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
PlayIsaSeriousBusinessA)Playingisaseriousbusiness.Childrenengrossedinamake-believeworld,foxcubsplay-fightingo
DespicableCharactersAreNewHeroesA)InfilmsandTVshows,despicablecharactersaretakingcentrestage.NicholasBarberinv
Asfarassymbolsofaresurgentcountry—andcity—go,therecanbefewasbullishasa666-meter-long(2,185feet)dragon-shapedb
DesigntheProspectivePatientRoomA)There’sverylittlethat’ssexyaboutthehealthcareindustry.Withinthetangledthrea
DesigntheProspectivePatientRoomA)There’sverylittlethat’ssexyaboutthehealthcareindustry.Withinthetangledthrea
DNAfingerprintingisusedtodeterminewhereparticulargeneticmaterialcamefrom,thatiswhatpersonorgroupofpeople’sm
A、Thefloorisslick.B、Thestaircaseissteep.C、Thepassageisnarrow.D、Thetreadisunsteady.B短文说,不能把钢琴搬上楼的原因是楼梯太陡了。故答案是B。四
A、Theynevercamebackhomewithdesireddiamonds.B、Theylostthehard-earneddiamondsontheirwayback.C、Theyweresentenced
A、Theynevercamebackhomewithdesireddiamonds.B、Theylostthehard-earneddiamondsontheirwayback.C、Theyweresentenced
随机试题
患者,女,25岁。右足癣并感染1周,2天前开始出现右小腿有片状红疹,颜色鲜红,中间较淡,边缘清楚,右腹股沟淋巴结肿大。治疗的重要环节是
羊水栓塞时,病理诊断的主要依据是
依据《企业安全生产标准化基本规范》(GB/T33000),矿山、金属冶炼等企业,生产、经营、运输、储存、使用危险物品或处置废弃危险物品的生产经营单位,应建立生产安全事故应急救援信息系统,并与()的安全生产应急管理信息系统互联互通。
水池满水试验要求正确的是()
就承包工程的范围而言,合同可分为()。
试述组织文化对各项管理活动的影响。
简述中世纪阿拉伯的教育形式。
A、 B、 C、 D、 C
Thesuburbsnorthandeastofthecitymaygetasmuchaseleveninchesof______bytomorrowmorning.
Whilethedirectorisawayonvacation,__________(将由他的副手负责).
最新回复
(
0
)