首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The case for college has been accepted without question for more than a generation. All high school graduates Ought to go, says
The case for college has been accepted without question for more than a generation. All high school graduates Ought to go, says
admin
2010-02-17
66
问题
The case for college has been accepted without question for more than a generation. All high school graduates Ought to go, says conventional wisdom and statistical evidence, because college will help them earn more money, become "better" people, and learn to be more responsible than those who don’t go.
But college has never been able to work its magic for everyone. And now that close to half our high school graduates are attending, those who don’t fit the pattern are becoming more numerous and more obvious. College graduates are selling shoes and driving taxis; college students interfere with each other’s experiments and write false letters of recommendation in the intense competition for admission to graduate school. Others find no stimulation in their studies, and drop out often encouraged by college administrators.
Some observers say the fault is with the young people themselves—they are spoiled and expecting too much. But that’s a condemnation of the students as a whole and doesn’t explain all campus unhappiness. Others blame the state of the world, and they are partly right. We’ve been told that young people have to go to college because our economy can’t absorb an army of untrained eighteen-year-olds. But disappointed graduates are learning that it can no longer absorb an army of trained twenty-two-year olds either.
Some adventuresome educators and campus watchers have openly begun to suggest that college may not be the best, the proper, or the only place for every young person after the completion of high school. We may have been looking at all those surveys and statistics upside down, it seems, and through the rosy glow of our own remembered college experiences. Perhaps college doesn’t make people intelligent, ambitious, happy, liberal, or quick to learn things. Maybe it’s just the other way around, and intelligent, ambitious, happy; liberal, quick-learning people are merely the ones who have been attracted to college in the first place. And perhaps all those successful college graduates would have been successful whether they had gone to college or not. This is heresy to those of us who have been brought up to believe that if a little schooling is good, more has to be better. But contrary evidence is beginning to mount up.
In the 2nd paragraph, "those who don’t fit the pattern" refers to ______.
选项
A、high school graduates who aren’t suitable for college education
B、college graduates who are selling shoes and driving taxis
C、college students who aren’t any better for their higher education
D、high school graduates who failed to be admitted to college
答案
C
解析
推理题。文中第二段指出那些不适应大学生活模式的大学生现在以卖鞋子和开出租为生。可见他们并没有因为接受大学教育而变得更好。故选C项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/evnK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
PassageOneWhatdoestheauthormeanbysaying"mostespeciallythelast"inPara.6?
PassageOneAccordingtothepassage,whatshouldbethecharacteristicofa"cosmopolite"?
Thenewborncanseethedifferencebetweenvariousshapesandpatternsfrombirth.Hepreferspatternsfordullorbrightsolid
O’Neillwasoneofthemostfamousadvocatesofawayofwritingcalled"naturalism."Thisinvolvedbothatechniqueandaway
Thatexperiencesinfluencesubsequentbehaviorisevidenceofanobviousbutneverthelessremarkableactivitycalledremembering
InJapan,wherecareeropportunitiesforwomenarefew,wheredivorcecanmeanalifeofhardship,andwheremostfemalenamesa
Blindpeopleusuallypossessoneadvantageoverotherpeoplewhocansee:theirsenseofhearingisfarmoreacute.Soundswhich
Nobody’sWatchingMeIamafoottallerthanNapoleonandtwicetheweightofTwiggy;onmyonlyvisittoabeautician,the
_______one-celledorganisms,nearlyallanimalshaveanervoussystemofsomekind.
SomehowCaliforniaisalwaysatthecuttingedge,beitintheflower-powerdaysofthe1960sorthedotcomboomofthe1990s.A
随机试题
1987年召开的中共十三大提出了()
放射免疫分析的质量控制,批间变异系数(CV)应为
O’Leary的菌斑记录法中,控制良好的指标是
下列属于佐匹克隆的化学结构的是()
建筑工程发包与承包的招标、投标活动,应当遵循( )的原则。
班集体生活与成员意愿的集中反映是()。
阅读材料,根据要求完成教学设计。材料一《义务教育物理课程标准(2011年版)》关于“物体的沉浮条件”的内容标准为:“知道阿基米德原理,运用物体的浮沉条件说明生产、生活中的一些现象。”材料二初中物理某教科书“物体的浮沉条件及应用”一节中的部分内容
A—actionadvertisingB—airportadvertisingC—billboardadvertisingD—businessadvertisingE—directmailadvertising
Sleepiscrucialforgoodhealth.Ithelpsmemoryand【B1】______,keepsyoufit,strengthensyourimmunesystem,fightsinflammat
A、Onemonth.B、Oneweek.C、Twoweeks.D、Twomonths.A细节题。短文结尾提到,一次可以借三个物品,可以是三本书或者三个带子,但是物品必须在一个月内归还,可以打电话再续借一个月,可知,在续借以前,读者可以将书
最新回复
(
0
)