首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What is the consequence of the fires in northern California?
What is the consequence of the fires in northern California?
admin
2014-08-13
53
问题
What is the consequence of the fires in northern California?
The National Guard is being mobilized to help fight fires in California. Yesterday Governor Arnold Schwarzenegger announced he is ordering 200 guardsmen to help fight hundreds of fires burning across the state. They are expected to join around 19,000 firefighters sometime next week. Air quality is also a major problem right now in northern California. People are being told to stay inside as much as possible. And schools in some communities have cancelled outdoor activities. New evacuations have been ordered near Big Sur. That fire has already burnt 47,000 acres of forest and several homes.
选项
A、Schools in some communities have been shut down.
B、People have to stay indoors due to the smoky air.
C、At least 47,000 homes have been burnt down.
D、All of the people there have to evacuate.
答案
B
解析
事实细节题。新闻中提到,空气质量目前仍是北加利福尼亚面临的主要问题,因此居民最好尽量待在室内。故B为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/f6dO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
______isthebranchoflinguisticswhichstudiesthesoundpatternsoflanguagesfromafunctionperspective.
WhichmovieisnotawardedtheOscar’sbestmovie?
TheAmericanIndians——ApeopleinCrisisIndianslivedinNorthAmericalongbeforethecontinentwassettledbyEuropeans.
TheAmericanIndians——ApeopleinCrisisIndianslivedinNorthAmericalongbeforethecontinentwassettledbyEuropeans.
TheProblemsLearnersofEnglishFaceTheproblemslearnersofEnglishfacecanbedividedintothreebroadcategories:a)
Theamazingsuccessofhumansasaspeciesistheresultoftheevolutionarydevelopmentofourbrainswhichhassledtotool-usi
Becausehumananatomydoesnotchange(exceptoverlongperiodsoftime),knowledgeacquiredacenturyagowasstillaccurateto
SimonFanshawepresentsdifferentpeople’sopinionsonBritishmannersbecause
EducationStandardsAreNottheAnswerSen.ChristopherDoddandRep.VernonEhlershaverecentlyproposedabilltocreate
A、EasternEuropeB、NorthernEuropeC、WesternEuropeD、SouthernEuropeA
随机试题
互购贸易作为一种对销贸易,下列符合其特点的是()
某男童,9岁,近期家长发现皮肤没有光泽,毛发枯黄,脸上生癣,吃饭不好,生长发育缓慢,免疫功能下降,易生病。该症状提示男童可能缺()
下列关于造成猪肉涨价原因的描述,错误的是()。
单用户操作系统是只为某一个人使用计算机提供服务的程序。()
甲有一套商品房欲出售,经人介绍,与乙签订房屋买卖合同,丙知道后找到甲,表示愿意以更高的价格购买,甲便与丙订立合同并办理房屋过户手续。下列说法正确的是()。
阅读关于“外力作用和地表形态”的图文资料,按要求完成教学设计任务。材料一《普通高中地理课程标准(实验)》中的内容标准要求:“结合实例,分析造成地表形态变化的内外力因素。”材料二某版本教科书中关于“外力作用和地表形态”的相关内容。要求
行政相对人只能对损益性行政行为申请法律救济,而对授益性行政行为则不能申请救济。()
关于对国家机关公务员进行处分的说法,下列哪一选项是正确的?()
历史的车轮滚滚向前,我们依然________理性、良知、责任。我们认为冷静的力量,同样能让人________。冷静,代表着不被表面的喧嚣干扰,不为外界的繁华________,不被情绪裹挟,不受利益诱惑。填入划横线部分最恰当的一项是:
Theunhealthyingredientsandlownutritioncontentofthefoodcanmakeyoulessactiveandlazy,newresearchshows.Nosurpri
最新回复
(
0
)